Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Živ! Zaenkrat sem še vodna, toda skušnjave pa so, skušnjave! Ko sem že mislila, da mi danes ne bo treba kuhati kosila, me je doletelo tudi to. In vmes sem imela čas, da sem spekla še eno pecivo. Zdaj ga gledam tako, da bi ga z očmi pojedla!!! Toda ne - ne smem. Ko mi je v želodcu krulilo, sem se prepričevala, saj nisi lačna, saj veš, da je vse v glavi. Nehaj misliti na hrano! Kaj pa druge vodenkae vam gre? jankica
Pozdravljene drage moje!!! Meni še teče vodica!!! Pridna Jankica, samo še malo in bo konec vodnega dne!!!!Smo zmagal punce!!!! Marjetka super za včerajšnji zmagovit sadni dan!!!!!! Lep večer še naprej!! Nočko!! Helena helena45
11111, super navada, da zjutraj ješ veliko in zvečer malo!! Ne si je pokvarit zaradi diete, saj ti lahko uspe tudi po tvoje!! Zajtrkuj po programu (obilno, kot ti paše). Imej kosilo ob 12 (če imaš res možnost jest kosilo), ko pa doma kuhaš ob 4 - 5, pojej količino, ki ti pripada za večerjo. In potem nič več. To bi bilo nekako po tvojih željah, definitivno zelo zdravo (zvečer ni dobro jest, paše pa najbolj , vsaj meni) in popolnoma po pravilih te diete. Veliko uspeha ti želim!!! jasna
ojla! hvala za odgovore, vendar nisem mislila vprašati, če lahko jem ob 12 kosilo pa ob 4-5 večerjo. Mislisla sem npr. če zjutraj pojem dva sadja - ob dvanajstih pa sadje ali zelenjavo ali nekaj takega kar paše k tistemu dnevu. ob 4-5 pa bi jedla kosilo seveda po jedilniku. upam, da nisem preveč zakomplicirala - sem si mislila, ker ste že zelo izkušene v tem, sigurno katera ne more zdržati do kosila, če je to bolj pozno - kako se lahko v tem primeru to reši. hvala lepa 11111
11111, podobno vprašanje je postavila naja1 na strani 395. Naja1, javi se in malo poročaj, kako si si organizirala obroke. jankica
11111, mislim, da je to potem druga dieta... Sicer pa vsako omejevanje hrane pomaga pri izgubi kilogramiov...odvisno pač od tega, koliko moraš izgubiti. Če je to par kil, po moje ni problema. Če pa bi rada izgubila veliko, bi pa jaz poskusila tako kot je treba. Itak se potem pojavijo razna odstopanja in grehi. Da bi pa že v štartu začela drugače, ne vem, no. jasna
11111 Lahko probaš pa samo z ločevalnim načinom prehranjevanja ( če nimaš res veliko kg za zgubit ,kot je rekla jasna), ampak tudi tu je dopoldne samo sadje , lažje pa prilagajaš druge obroke. Aki
Kje pa ste danes vse? Rada bi kaj zanimivega prebrala, pa ni nič. Ste bile danes pridne? Jaz sem bila pridna. Jedla sem pravilne kombinacije in celo na sprehod sem šla. Včeraj mi je sodelovka povedala, da sem ji dala vzgled, da se je začela tako prehranjevat. Rekla si je: če zmore moki, bom pa tudi jaz. Lepo ji uspeva! Pravzaprav je pri nas že kar več takih, ki se tako prehranjujejo. Le mož mi noče slediti. Pravi, da bi rad shujšal, a ni pripravljen nič narediti za to. Pa tako malo je treba!!! On pa kar naprej nekaj je. Ne razume, da mora med obroki miniti 3 do 4 ure. To, da je sadje tudi obrok, pa itak ne razume! Mogoče pa mu bom počasi le lahko dopovedala. Lahko noč in lep ter uspešen začetek novega tedna! moki
Helena, hvala za podporo. Uspelo mi je 300%! Še dobro, da je bil WC vseskozi na dosegu. Se je poznalo, da sem sem med tednom najedla suhega mesa in se mi je voda zadrževala. Moki, bravo zate in za sodelavke. Bodi jim vzgled še naprej. Upam, da bo tudi možu kaj kmalu kliknilo. Prigrizke mu pa kar malo skrij. Če jih bo hotel zaužiti, te bo moral vprašati in takrat mu boš spet lahko "pridigala". Danes imamo itak preveč dobrot na razpolago. Le kam nas je pripeljalo tole potrošništvo??? jankica
Dober dan punce Kot sem opazila, ste bile zelo pridne in porabile veliko vode. BRAVO! Bravo tudi tebi Marjetka cvetka za uspešen sadni dan. 11111 jaz prakticiram tako, da do dvanajstih jem sadje, za kosilo (ko sem še v službi) pa tisto, kar pripada za tisti dan npr. solata, kruh in sir za beljakovijski dan, lahko tudi jogurt, za večerjo pa podobno, če imaš možnost si lahko na OH dan naročiš zelenjavno pizzo, drugače pa pač v službi ješ slano pecivo itd. Je težko, ker sem ves teden na suhi hrani, vendar si potem ob koncu tedna skuham tisto kar pripada določenem dnevu in kar mi takrat najbolj paše. V 15 dneh od začetka diete sem izgubila 4 kg in to mi je vzpodbuda za naprej, čeprav s suho hrano. Poleg tega pa vsak dan obvezna doza kolesa. Lep dan želim vsem skupaj in veliko volje za vnaprej! naja1 Sporočilo je spremenil(a) naja1 dne 15. maj 2006 09:10:41

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti