Dobro jutro punce! Samo na hitro se vam oglasim, ker bom potem cel dan "zunaj dosega". Tudi jaz sem včeraj odtekla (z vmesno hojo še zanekrat) svojih 5 km in se potem čudovito počutila. Ko sem se vračala domov, je sonce ravno zahajalo in sem imela še malo "romantike" zraven. Sončni vzhodi in zahodi me ponavadi - ne vem zakaj - navdajo s posebno prijetnimi občutki. Teč sem šla torej bolj pozno, ampak sem bila vesela, da sem tek kljub tolikim obveznostim speljala. Marjanca, zdaj pa ni vrag, da se ne bi enkrat srečali na tvoji progi - samo jaz te bom zaenkrat še gledala v hrbet, ampak se ne sekiram, vsak dan gre bolje in zato vztrajam, počasi pa ziher, tako kot pri še veliko drugih stvareh.
Punce, v Celju se imejte lepo, jaz ta teden ne morem priti, čeprav bi vas rada videla, imam vse polno obveznosti, pa še tek imam v planu za vsak večer in ker čutim, da počasi postajam odvisna od teka oz. od tistega občutka miru, sporčenosti, izpolnjenosti, ki mu sledi, se mu - če se bo le dalo - ne bom izneverila. No, Tuna si me prehitela z odpovedjo, za naslednji teden pa sem tudi jaz kandidat, upam, da se vidimo! A kaj veste, kaj je s Heleno, pa Marino in Darkod?
Lep dan vsem in pogumno v boju s kilami naprej oz. NAVZDOL! Sluga, držimo pesti za tvojo vodico!
Encijan
Sporočilo je spremenil(a) Encijan dne 09. maj 2006 07:09:51