Ločevanje živil 90. dni - 5. del

eh / trema je pa ena taka bedasta zadeva, zaradi katere lahko marsikaj zamudimo v življenju --- boš videla - čim starejša boš, manj treme boš imela po vsej verjetnosti vem, vem --- sej mal jo mamo vsi - pa kaj pol ti le pridi - men je pomagal - sej sem bla tud jest zadnjič prvič na srečanju v Trzinu - pa naj ti rečem, da je blo ful fletn - pa v začetku mal več tisti govorimo k imamo mal manj treme - pol se pa vsi zelo oglašajo - tud ti Moki, ane? - hi, hi Neli5
Jaz na srečanje sigurno pridem. Ko sem šla na srečanje v Trzin, sem tudi jaz imela malo treme (tako kot pravi Sluga), ki pa je hitro izginila. Kmalu se mi je zdelo, kot da smo vse že dolgo prijateljice, tako prijetno smo klepetale! Ker imamo skupne probleme, smo se imele kar veliko za pomenit. Na takem srečanju pa dobiš tudi veliko pozitivne energije in izgubljanje kilogramov postane bolj prijetno. moki Sporočilo je spremenil(a) moki dne 27. mar 2006 19:27:32
Joj punce meni je pa tako žal, ker se ne morem udeležiti srečanja. Jutri grem službeno v Portorož in tam ostanem do sobote. Zagotovo pa pridem na naslednje srečanje. Punce uživajte. claudia12
zdravo - evo mene po veliko dneh. Vnema je malo popustila, pa se spet dvignila, in sem spet na konju. Sem se spravila v stare hlače, kar mi daje veliko samozavesti. Komaj čakam, da pride pomlad in probam pri manj kilah še kakšne druge prejšnje oblekce. Jutri je sadni dan, potem pa vodni, a ne Vemveš? Spet je vodni na sredo, ko imam jaz ta dolg šiht. To je bolje, ker doma je v bližini hladilnik. Eh pa saj sreda - pridem ob 6h domov, in grem na čvek in potem na orbitrek in spat, malo pa vmes še otročke porihtam in je dan mimo - jaz pa lažja za nekaj kg. Četrtek - Livada? Bom vidla, dežuram do 18 ure. Mogoče pridem z zamudo. Če ne drgač, samo na eno kavico, da vas vidim. Sluga, trema se bo spustila takoj po Ljubljanici, boš videla. Pozdravček Mateja tejča Sporočilo je spremenil(a) tejča dne 27. mar 2006 21:06:06
Oj.Pa sem še jaz tu;)Neli5,pridem,kakorkoli že bo.tejča,jaz sem vodnega že zadnjič enega,jutri bom sadnega,pa potem še enega vodnega,tako,da nadaljujeva skupaj,Za še enega vodnega sem se odločila,ker mi zadnje čase,odkar je šlo dol tistih 8,teža kar stoji.Verjetno bo šlo zdaj tudi počasneje,vendar si bom poskušala dati malo pospeška;Sicer pa niti ni taka kriza,ta vodni.pač,lačna sem,to je pa tud vse.Itak sem pa zdaj na dieti to večkrat,tako,da ne bo nič novega. Marjetka cvetka,tvoje pesmi dajo voljo,do takih vodnih,pa še veselja in smeha. Lepo nočko Saša vemves
Marjetka Cvetka, ti si čist utrgana. Takšne rime. Hočeš, da me iz službe vržejo zaradi krohotanja. Fullllll si dobro pesmico napisala. Specialna si! Ti pa nam znaš narediti lepši dan. Hvala! bonaca
pozdravljene! jaz bi pa imela eno vprašanje. mami je naročila polpetke iz ovsenih kosmičev, pa me zanima, pri kateremu dnevu bi jih lahko pojedla? nekako sklepam, da mogoče pri OH-dnevu. hvala za odgovore. pa lep dan še naprej! pussycat
pussycat, polpeti pri hujšanju niso najbolj posrečena izbira. Ne vem sicer, kaj jih veže skupaj (meso, jajca,...), vendar bi potrdila tvojo domnevo, da jih uživaš na OH dan (za nekatere imenovan tudi dan pregreh). Marjetka cvetka, pri tebi se pa res pozna, da je prišla pomlad in te razganja od dobre volje in pesniškega navdiha. Sicer pa ste si v Santani napolnile baterije do "fulla", kar je čutiti po prebranih vtisih. Hvala vam za vso pozitivno energijo, ki jo izžarevate. Dušanka, lepo, da si se oglasila in da ti gre zdravje na bolje. Helena, upam da si dobro prenesla novotarijo v vrtu (s sončnimi očali ali brez) in posejala kakšno spomladansko solatko. Saj poznate tisti vic, ko so policaji prekopali cel vrt, pa niso nič našli. Naslednji dan je sin poklical očeta in mu povedal, da ga je on prijavil.... da njemu ne bi bilo treba lopatati. Verjetno veste, kako zelo zdrav je brokoli - Aki ga v albumu predlaga kot prilogo k naravnemu zrezku. Encijan, tvoj piščanec z zelenjavo po kitajsko in pisano solato pa zgleda tako lepo in njami, da je kaj. Lep dan vam želim jankica
no midve z Moki prideva //// pa še kakšna tudi, kot vidim potrjujem gostilna LIVADA - četrtek ob 18.00 jest pa upam, da bom danes mal manj jedla - tole vzdrževanje je hudič claudia12 - škoda - pa drugič mejte se Neli5
Hojla! Me veseli,da vam je bila pesmica všeč. Bonaca,ti pa šefu razloži,da je smeh pol zdravja in da verjetno radi vidijo na delovnem mestu zdrave ljudi. Neli5,vzdrževanje je res težko,kar prehitro te rado zanese in potem so kilce hitro tu. Ampak,kaj pa to nam,me punce smo ja tak karakter,da nam en bogi sendvič,al pa ena razpacana torta ne bosta prišla do živega. Punce,uživajte na kavici v Ljubljani! Lep dan vam želi Marjetka cvetka!

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?NENA58
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti