Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Berem kako lepo ste se imele v Santani. Če bi bila doma bližje, bi se vam sigurno pridružila!!! Ves čas razmišljam, da bi se tudi ljubljančanke in tiste, ki živijo v bližini Ljubljane lahko kje dobile. Vem, da sta Tjaš in Neli5 iz LJ. Javite se še druge in se dogovorimo. Kaj pravite na ta predlog? Sončen pozdravček!!! moki
Pozdravljene, se moram opravičiti za včeraj. Vem, da ni lepo od mene, da nisem prišla. Bila sem trako utrujena, da sem po službi šla spat. Priznam, da sem pozabila, da se srečamo. Ampak, ta teden sem bila popolnoma brez energije. Vask dan sem imela kakšno popoldansko obveznost in seveda rekreacijo, katere ne spustim, pa me je včeraj po kosilu kar zmanjkalo. Vesela sem, da ste se imele lepo. Mislila sem na vas, ko sem se zbudila, a nisem bila za družbo. Prihodnji mesec se vam pridružim. Upam, da ne bom imela spet norije. Lep dan vam želim LANES
Hojla draga dekleta! Vidim, da se neizmerno uživale v Santani. Vam kar malo zavidam taka prijetna druženja. Vas pa spremljam, kolikor mi zdravje dopušča, sedaj vedno bolj, saj se noga popravlja in že dalj časa lahko sedim. Močno upam, da bo do Pekla vse v redu, da vas čimveč spoznam tam. Vsem želim lep dan Dušanka
Moki,smo se pred nekaj časa dobile v Ljubljani,Ne bi bilo slabo,če se dobimo še enkrat.Sicer bi jaz bila bolj samo za kavico in čvek,ne kakšno večerjo. vemves
Dober večer! RESNICA O ČOKOLADI Velikokrat se obremenjujemo s tem, da ne smemo jesti čokolade. Toda ali ste že kdaj pomislile, da čokolado izdelujejo iz zrn, ki so v sadežu kakao drevesa. Kakao zrna so rastlinskega izvora in spadajo med povrtnino. Sladkor, ki ga dodajo čokoladi izdelujejo iz sladkorne pese. Sladkorna pesa je povrtnina. Torej lahko rečemo, da je čokolada izdelana iz povrtnin. Pa nadaljujmo! Tablica čokolade lahko vsebuje tudi mleko. Mleko je zdravo, kar pomeni, da je zdrava tudi čokolada. Rozine, češnje, oranžne lupine in jagode v čokoladi spadajo med sadje, ki ga lahko jemo brez omejitve. moki
Dober večer, punce moje! Ja popoldan v Santani se je prevesil v globok večer in ko so najboljšega soseda že zapirali, smo me še kar sedele v Santani. Po moje smo pokurile za cel teden kalorij, tako smo se smejale. Lahko, da si je natakar mislil, da smo si pod mizo same kaj nalivale v kozarce z vodo, ko smo se tako krohotale. Dušanka lepo, da si nas pozdravila. Očitno se ti je kolcalo, ker smo se spomnile tudi nate. Upam, da je tvoje zdravje zdaj boljše. Tetka pomlad pa ti bo prinesla en koš lepih in dobrih misli od vseh nas. Tuna, Lanes, Luna12, Marjanca, tudi vas smo pogrešale. Drugič upam, da bomo že vse skupaj. Če pa se nam bo pridružila še kakšna, bo pa še bolj pestro. Grem spat, da bom pripravljena za nove podvige v službi. Čao! bonaca
Ojla, dober večer vsem! Se pridružujem Bonaci, tako prijetno je bilo v petek, da sem še danes polna energije od smeha in dobrih misli. Tudi jaz upam, da se kmalu vidimo v čim večjem številu. Dušanka, vesela novica, da se ti zdravje izboljšuje, kar tako naprej - sonce bo pomagalo boš videla!! Moki!!! Tvoja novica o ČOKOLADI je verjetno razveselila veliko čokoladnih odvisnikov!!! Torej, ker imam jutri sadni dan se prostovoljno javljam, da zadevo preizkusim (glede na sadje, ki je v čokoladi) zvečer pa poročam... Punce, želim vam lahko noč ter veliko uspeha in nasmejanih dni v prihodnjem tednu! Lp darkad
Dobro jutro! Danes zgodaj zjutraj nam je delček svoje osebne zgodbe v posebni temi zaupala Nalin, lanskoletna hujšarica in srečna mamica malega Žana. Nalin, Matej in Žan - lepo pozdravljeni! Nalin, ko si ti hujšala, so šli pri meni kilogrami še kar veselo gor in se sploh nisem sekirala zaradi tega. Ko pa si rodila, sem že drugi mesec hujšala. Spomnim se, da nam je ena forumašica sporočila, da si rodila sinčka. http://www.kulinarika.net/forum/topic.asp?TOPIC_ID=6170 jankica
Pozdravljene čveke, tudi jaz se moram opravičiti, ker v petek nisem utegnila. Moj je imel delo in sem bila brez avtomobila, ob pol devetih pa sva imela plesne. Pa drugič a ne, saj bo še priložnosti. Lp tuna
Dobro jutro! Naj še jaz povem, da sem se v petek v Santani nasmejala do solz in da sem se imela res super v vaši družbi. Seveda sem tudi jaz za ponovitev čez en mesec, pa tudi Marinina ideja, da kar določimo en termin in se potem dobivamo enkrat na mesec, mi je všeč. Naša miza je v petek kar puhtela od pozitivne energije, zato upam, da nas bo naslednjič še več. Natakar nas je vzel za svoje, čeprav mu z vodo dobička nismo ravno naredile. Za spremembo bi jo kdaj lahko mahnile tudi na kakšen hrib, saj bo kmalu dovolj toplo tudi za bolj zmrznjene in nevajene hoje v hladnem vremenu. Kaj pravite? Včeraj sem imela za kosilo piščanca z zelenjavo po kitajsko in sem slikco že prilimala v album. Še zdaj si oblizujem prste. Mi je pa Marina v petek naredila lušte za tole kitajsko varianto. Led dan, Encijan

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?NENA58
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti