Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Jutro Moje lunice, kako se držite? Verjetno še brez problemov. Držte se! LP. OBIŠČITE STRAN 3MD - jevk Kul Slo http://users.volja.net/kulinarika/
Ja Encijan sem dobila sporočilo. Hvala! Hvala tudi ostalim za vaše spodbudne besede. Pri meni je problem, da se me loti slaba volja enkrat popoldne. Sedaj se počutim super in svet je lep. Grešim pa tako, da se tehtam vsak dan in ne le enkrat na teden No ampak zaenkrat dobro kaže. Verjetno je res šla sama voda ven, ampak v treh dneh je že skoraj kilogramček manj. Juhu. Marjetica
DOBER DAN Minilo je že pol dneva in mi tale luna kar uspeva. Do zdaj sem popila liter čaja in 2 kavi.Upam da mi bo uspela,ob 5 popoldan imam še za hčerko roditeljski sestanek.Po sestanku pa gremo ponavadi z nekaterimi starši še na kavico in bo dan naokoli. Marjetka cvetka kar pogumno res pa nam tale dolga zima pobira motivacijo ampak po zimi vedno pride pomlad pa čeprav bolj pozno. Encijan hvala za geslo sem že sprobala in deluje.Na hitro sem preletela in vidim da ste same fejst punce. Vsem ki ste danes na vodi vam pošiljam za vspodbudo. čao
Hojla...kje ste vse danes? A ste še na vodi? Jaz sem na čaju, ko me zagrabi lakota pa malo sem pokukam, če je kaj novega, samo danes očitno nobena ni razpoložena za pisanje. Nonstop na wc letam, čaj mi že pri ušesih ven štrli...pa tko zaspana sem, si bom kar še eno kavo privoščila. claudia12
Halo, se javlja še ena vodena: sledi moje poročilo- voda tudi meni že pri ušesih ven teče, dežurna sem na WC-ju, lakota me grabi, sprašujem se ali mi je tega res treba... Ampak najhujše še pride, ko bom doma. Ugotovila sem, da je na vodni dan najboljše iti od doma. Zato sem si za danes izbrala razne aktivnosti - od frizerja do telovadbe in plesa. Upam, da mi bo uspelo. Torej punce gremo naprej - veliko nas je in v slogi je moč. Lanes hitro se pozdravi; včeraj nam je odpadla joga, ker je bilo premrzlo. Lep dan vsem skupaj, SMILE28
Pozdravljene! Tudi jaz sem danes vodna in imam abonma na WC-ju. Do sedaj mi je kar uspevalo. Večkrat se spomnim na Trzin in na natakarja , koliko dela je imel z našo vodo, ker jo je moral kar naprej nositi na mizo, pa še nobenega dobička ni imel od tega .Drugič, ko bomo imele spet srečanje, je res najbolje , da bomo naročile, da napeljejo kar vodovod do mize, kot je napisala Ani in si bomo same natakale. Popila sem že skoraj 3 litre vode in ne vem kako bo do večera. Lep pozdrav vsem, še posebno pa vodnim! marja
Jankica, brez problemov sem shujšala 16 kg. Skoraj nikoli nisem grešila. Všeč mi je bilo, da sem lahko jedla vse. Vedno sem se najedla do sitega. Probleme pa sem imela ves čas s pitjem, ker nikoli nisem žejna in z gibanjem, ker mi je odveč. Mislila sem, da bom danes vodna, pa sem v službi pojedla jabolko. Ko sem prišla domov pa sem gledala krompirjevo solato in sem si rekla: Sita sem in se prijetno počutim! To naj bi pomenilo, da me ena navadna krompirjeva solata ne bi premamila!!! Žal mi izrek, ki ponavadi magično deluje, tokrat ni pomagal. Ne boste verjele, premagala me je navadna krompirjeva solata. Mogoče zato, ker jo je pripravil mož. Drugič bom raje kuhala sama!!!! Ribica-ribica vse najboljše!!!! Lep pozdravček. moki
Encijan / dobila in odgovorila na 3dmforum / vse OK - hvala! vodni dan me bo zmatral šele zvečer - pol pa vroč nesladkan čaj - men se obnese zeleni čaj, ki je neslajen tako zanič, da mi še želodec prepriča, da ne bi nič jedel - bo pa mal krize ziher po dveh dneh sadja pa čim bolj se zaposlim na tak težaven dan in nekako preguram - ni pa luštno - priznam - sem pa trmasta tokrat, prmej... claudia12 in ostale hvala za pohvale za miško - mislim, da bo to drugo leto fletna pravljica nastala ribici-ribici vse naj, naj - no pol si res tud ti ribica - mi nisi odgovorila, al pač nisi opazila Skratka, naj ti to leto prinese idealno postavo, če že ne kaj lepšega Jutr pa poročamo A VAŽI? - vsaj me, ki smo se od ponedeljka namučle z dvema sadnima in enim vodnim dnem - a prov? moki se zgodi - tud men se je večkrat - a j... ga - pa drugič boljš, ane? Neli5
Pozdravljene! Res nas je veliko danes na vodi.Jaz sem do sedaj spila dve kavi in 2l vode. Smile28 se strinjam s tabo,da je najboljše če greš od doma na vodni dan,vendar ni priporočljivo.Jaz sem bila na sadni dan na poti in smo stali na vsaki črpalki,tako da so me imeli že vsi dovolj.Danes sem planirala,da peljem otroka v cirkus,pa sem si premislila,ker imajo samo enkrat pauzo....... Tako sem ostala doma in čistila.Tako me vsaj ni zeblo,pa še Wc je blizu. Naj vam voda odnese veliko kilogramov. tikva
Živjo , punce ! V ponedeljek sem imela sadni dan, včeraj vodni, danes je ščip , ja ni , da se ne bo nekje nekaj poznalo Jutri bom še za en dan na sadnem , da se ne bom takoj nabutala beljakovinskih zrezkov . Dekleta, gremo naprej ! Korajža velja ! saniteta

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti