Breda če pride do prekrškov pač nadaljuješ, kot si dnevi sledijo. Nikakor pa ne manjan dnevov med sabo!
Za koslio ti predlagam, da zjutraj po pravilih sadje. Potem pa se odloči kakšen obrok boš imela B, Š ali Oh. Pač odvisno od ponujenega. Če tudi to ni mogoče, ti izdam mojo skrivnost.
Jaz sem se na obiskih zanšla tako, da če se res ni dalo razložit ali se mi je zdelo brez smisla razlagat zakaj bom samo to ali ono, sem pač vzela vsega po malo..., nato jedla zelo počasi in seveda samo tisto za kar sem se odločila (npr. Š), kaj razrezala,...., kar nisem pojadla jaz je moj fant ali brat.... Seveda tako na skrivaj... Ali če sem vzela kakšno potico, kruh iz vljudnosti pač. Sem jo vedno prelomila in dala kakšen grižljaj v usta in seveda zelo hvalila,... Potem pa je od tam vsake toliko vzel kakšen košček še kdo drug. :)))
Vsekakor pa se ne obremenjuj z enim grehom, lepo potem samo sadje popoldan in po urniku naprej!
Glede lune pa je tako! Ni vedno lunina mena tako, da si na vodi cel dan,..., včasih se prične tudi šele popoldan. In tako lahko poješ obrok, ki je določen za ta dan (npr. B), potem pač od začetka mene do konca piješ le vodo in potem naslednji dan zvečer nekaj lahkega v sklopu tistega dneva (npr Š).
Torej nadaljuješ normalno po dnevih, nič ne spreminjaš, ...
Res da se tokrat prične mena ob 0:35, torej bo prektično vodni dan.... vendar kljub temu ne menjaj dnevov, lepo po planu napraj. Le glej, da boš pred luno pojedla nekaj lahkega in tudi naslednji dan po luni si privošči lažje obroke, da se želodec navadi...
Vemves torej jutri voda potem pa OH! Vendar lažja hrana, kakšen prepečenec,...
Sluga le pogumno in vstrajno naprej. Vsak začetek je težak, vendar slj ko prej ne boš čutila več te močne želje po sladkem. Seveda to pa tam pride do kakšne takšne krize, tudi kasneje. vendar se je treba spomniti, zakaj smo se odločile za tako prehrano ali skočiti na forum in se prav hitro spomneš zakaj vstrajaš!
Tanja če imaš OH dan je stvar res enostavna. Verjetno bi se tudi kakšen polnozrnati sendvič lahko znašel na jedilnku, oziroma vsaj štručka ali kakšen kifeljček.
LP.
OBIŠČITE STRAN 3MD - jevk Kul Slo
http://users.volja.net/kulinarika/