Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Hojla! Neli5,čeprav sem mal v zamudi,ti tudi jaz želim: Vse naj,naj,naj,naj,naj, pa nobene kile več nazaj! Naj ti vse odvečne kilce izpuhtijo, in samo lepo postavico pustijo! Lep dan vam želi Marjetka cvetka!
Ravnokar sem pojedla pico po predlogu Rožice sploh ne morem verjeti da je tako dobra mi jo je še malo ostal tko da jo bom dala zmrznit za drugič, še moj mož ,ki je v glavnem meso je rekel da je še kar dobra ,še boljša pa bi bila s šunko in sirom....pol se pa pejt ha,ha simonka1
Me veseli, da ti je bila pizza všeč. Neli, kar drži se tvoje variante, brez kisle smetane, tudi jaz sem že dolgo tega bila tako pridna. Pa je enkrat ena na forumu povedala kako si pripravlja pizzo s smetano, takrat sem bila na vzdrževanju in sem poizkusil, od takrat mi vedno smukne žlička smetane zraven. :) Vsekakor pa se strinjam s to praženo zelenjavo za nadev (čebula, por, paprika,...)... Pa se sprašujem zakaj mi ne gre kaj dol? A ne? Odgovore pa kar nizam sem na forum, le težje si priznam, da je za vse kriva žlička smetane na Oh dan, grižljaj kruha,..... malo mleka,... LP. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.
Halo halo halo! Dekleta pozdravljena. Kako ste kaj na nedeljsko popoldne! Ste že opravile sprehod ali samo počivate,ali pa gledate športne oddaje kot moji trije fantje- ala! No s psom sva bila cca 1,5 ure na svežem - svežem in vetrovnem sprehodu - me kar malo ušesa bolijo; veter piha in je mrzlo!!! Skupinske slikice so poslane in Encijan sem prosila, da jih opredalčka, ker jaz nisem vešča tega opravila! Lep dan še naprej in bodite pridne in pridni! Jana janadr
Hoj, Sem nova tukaj, današnja! Tudi jaz se lotevam istega boja kot vi... čeprav sem v prvih dneh že kar malo grešila, se mi ne pozna veliko in kilogrami lepo padajo iz mene. JUHU! To delno sicer pripisujem dieti, delno pa tudi redni vadbi s katero sem začela pred dieto... vsem nam držim pesti!!! LP Tina tinec78
hojla, na nova Tinec78 / pogumen štart ti želim --- mene je najbolj zezal prvi teden, pol je blo pa boljš. pridna, ker veliko vadiš - jaz malo - včasih se potrudim. Tud jest sem bolj nova - in so me tudi lepo pozdravile ženske. Tako, da imaš tudi ti verjetno boljši občutek. mej se Neli5
Tinec78, pozdravljena med nami, z našo pomočjo je hujšanje veliko lažje kot, če bi bila povsem sama.Tukaj hujšamo v družbi, se pošalimo, bodrimo, skregamo, čestitamo k uspehom ipd. Dobra odločitev Lp iz Mb riba-ribica
haj Vsem lep večer
Dobro jutro vsem! Tinec78 pozdravljena med nami,boš videla z nami bo lažje drugače pa vse čestitke ker si se odločila za 3md tudi jaz sem na začetku, ko sem najbolj lačna prižgrm računalnik pa malo preberem,pa je takoj lažje. Joooj,danes je spet sadni dan....ne maram ga,mogoče s časom!Zdajle pijem kavico in počasi bo treba v službo. lp vsem iz Gorenjske simonka1
Dobro jutro! Ne dvomim da ste se imele odlično...upam da ste pustile še kaj vode....Sem slišala da se v Trzinu obeta suša.... Slike super, samo nobeno dekle mi ni znano. Punce dajte napisat imena --nicke pod sliko, da bomo še me vedele kdo ste. Moje ledvice so bolje...hvlabogu... V upanju na skorajšne novo srečanje, vas prav lepo pozdravljam...Čaoči tuna

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti