Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Tanja dobrodošla! Seveda lahko menjaš jedilnike, pač v okviru dovoljenga za ta dan. Poglej si veliko idej za kosila je tudi tu! http://users.volja.net/kulinarika/ kava z mlekom na B dan lahko, ostale dni pa brez mleka. glede popoldanske malice je tako, ni dovoljena. Ampak tudi sama sem na začetku, pojedla kakšen sadež za malico, da potešiš lakoto. Boš pač kasneje, ko lakota ne bo več tako huda in se bo želodec že skrčil ukinila malico. Oponim naj te le na časovni razmik med obroki. Tudi zjutraj ni velike napake če tako zgodaj vstajaš da poješ dva sadeža. Voda z dodatki, vsebuje navadno tudi Oh,... veliko bolje je če piješ navadno vodo ali ne sladkan čaj, ki sta brez kalorij. Moje mišljenje je takšno, da raje nekja kaloričneda pojem, kot popijem, če lahko grizem imam tudi občutek, da sem jedla. Ti kar vprašaj če bo še kaj. In veliko uspeha. LP. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.
Uganite kdo misli na vas? A se vam kaj kolca? Upam, da preživljate prijeten večer. LP. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.
Tukaj še ena, ki misli samo na dogajanje v Trzinu. Naklepetajte in nasmejte se še za nas, ki smo ostale doma - prisilno. Od žalosti sem se spet v hrano vrgla - super, spet imam izgovor! Mislim da bom morala začeti kar od začetka, ker to sploh ni več nobena dieta. tejčica
Pozdravljene! No kot sem prebrala se vam bo pa danes kar nekaj dogajalo upam da boste uživale mogoče se naslednjič pridružim zaenkrat pa moram vstrajati pri 3md da bo kaj rezultatov potem bo pa že!! Tanja dobrodošla med nami!! Kaj se oglasi pa malo podebatiramo pa bo vsem lažje kar vstrajaj se splača!! LP simonka1
Tejčica,no,pa sej zdaj ni hrana nič kriva,če nisi mogla v Trzin.Če bi bila mal bližje,bi se puncam sigurno pridružila,ker pa sem bolj lokalni voznik,nevajena dolgih voženj,sem raje v tem vremenu ostala doma. Riba-ribica,ampak enkrat maja bova pa šli spet na sladoled tja pod Pohorje,a si zato?Tokrat jaz častim!Mogoče se nama še katera pridruži. Pa poleti enkrat bom šla na sladoled še v Piran,mogoče se mi tudi tam pridruži kakšna formurašica. Ja,ja,sam da bo lepo vreme,pol bom pa jaz zacvetela,ha,ha! Tejčica,velja,ne bit žalostna! Lep dan vam želi Marjetka cvetka! Sporočilo je spremenil(a) Marjetka cvetka dne 10. mar 2006 20:58:18
Pozdravljene vse, ki ste ostale doma! Tale naša Slovenija je tako majhna, ko nam jo pa zagode vreme ali kakšna druga višja sila (beri:služba) je pa čisto prevelika, kajne!? Tudi jaz sem se veselila srečanja..., na, pa kdaj drugič. Tejčica, Marjetka cvetka je lepo napisala, nič bit žalostna, še bodo priložnosti, pa bomo takrat bolj uživali. Marjetka cvetka, brskala sem nazaj po forumu in sem ugotovila, da sva doma iz istega konca. Če boš kdaj pri volji za kakšno kavico... Tanja dobrodošla in veliko uspeha!! Rožica, malo sem pokukala na spletno stran - si pa res mojstrica, mi je zelo všeč. Seveda sem videla samo "naslovno" stran, ker še nisem poslala svoje slike še nimam gesla, bom ta vikend tudi to nadoknadila. Takole, lep večer, uživajte, pa se beremo. Lp darkad
Marjetka cvetka, lepo, da se spomniš name. Srečanja v maju so očitno veliko lepša in uspešnejša, kot pa marčevsko-zimska srečanja, ne vem, kako naj jim rečem. Kot očitno že veš, bom tudi jaz jutri ostala doma. Pa tako sem se veselila tega srečanja in pripovedovala prijateljicam, kam grem. Prihodnjič bom raje tiho. Bomo pač samo brali in gledali slikice o srečanjih. Bo že nekoč bolje! Ko bi se vsaj s kilogrami lahko pohvalila! Vredna sem graje in potrebna razgibavanja. To vreme res ni za kolesarjenje, pred dnevi sem govorila, da bom dala oglas, da zamenjam kolo za tekaške smuči, ker bi mi le-te bolj prišle prav v Mariboru. Bo že kako, nikoli se ne smemo predati riba-ribica
Halo dekleta! Sem se ravno pripeljala domov iz Trzina. Prve besede in vtisi: imam vas rada, žal vam je lahko, ampak je že tako, da ste bile nekatere zadržane - nekatere tudi zaradi vremena. Jutri bodo pa še fotkice! LP Jana janadr
Haj haj dekleta! Pokorno javljam da sem ravno prišla iz srečanja.Bilo je super! Hrane nam je ostalo toliko da bi bile lahko še en dan tam! Popile smo pa itak toliko vode da se nam je natakar samo smejal. Čisto vseeno bi bilo če bi do mize napeljal kar pipo in bi si kar same točile! Res je super ko imena dobijo tudi obraze v živo. Vse po vrsti ste prav dobre bejbe in tistim ki jih ni bilo je lahko kar malo žal! Smo se pa menile da to ni naše zadnje srečanje in se zagotovo še vidimo ko se vreme malo skulira in se bomo dobile v še večjem številu! Lep večer in lahko noč! any
Dobro jutro bejbe! Prva poročila so že na forumu in prijetni vtisi, s katerimi smo se obagatile sinoči. Zanimivo, nadvse zanimivo, kot je napisala Korenzu, ko tudi imena dobijo svoj obraz. Vse odsotne, naj vam ne bo preveč žal, ko ste zamudile eno od priložnosti, po dogovoru sodeč jih bo še več. Lep dan! Se beremo! Veronika

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti