Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Ojla! Joj kako ste vsi pridni sploh pa vstrajni jaz sem šele na začetku pa sem že lačna kot volk no ne lačna tako bi nekaj sladkega ne pa da cel dan riž otepam upajmo da bom zdržala....korak po korak nekateri to držite že na leta.. vsa čast!!!!! LP vsem!! simonka1
Marjetka Cvetka, ne morem biti tiho...daj punca zberi se!!! Kaj je zdaj to! Vse si nas ves čas pokonci držala, sedaj pa res rabiš eno brco! Končaj še ta krog z nami in vztrajaj!!!!Potem bomo pa vse skupaj študirale montija, moram priznati, da se tudi jaz malo spogledujem z nijm. claudia12
Ho,ho,ho,sej mate prav!Mal bomo še zdržale.Saj včeraj sem bila čisto pridna na b dnevu in danes sem bila tudi čisto pridna na b dnevu in jutri bom še videla kateri dan bo z mano. Eh no,res sem mal u zosu.Pa kar skregajte me ,prav! Mejte se lepo in ne mi ga sračkat,ker ga že jaz zadost,ha,ha. Lep dan vam želi Marjetka cvetka!
PUNCE ČAO! ŠE ENA NOVA,... Kar zavidam vam da ste že tako daleč,... jaz pa šele 2 dan,... ampak za začetek dovolj,... še kaj lepega mi povejte da mi bo lažje,...AMPAK 2 LETI ,... kar slabo mi je ratal k sem to prebrala punce zdršte in čao tipkas01 Sporočilo je spremenil(a) tipkas01 dne 08. mar 2006 01:23:43
Dobro jutro stare in nove forumke! Montija sem tudi jaz preštudirala..sicer je način zelo podoben kot pri ločevanju, vendar meni ne potegne...preveč svobode daje in jaz se kaj hitro spozabim. Zame je idealna 3md, ker imam točno napisano kaj lahko in kaj ne. Pri montiju pa se mi kaj hitro zgodi, da imam 3 dni zapored samo OH...kar pa tudi ni vredu... Danes zjutraj sem oblekla nove hlače in ugotovila, da mi je zelo rit zrasla...pa me je sodelovka potolažila da ima tudi Jenifer Lopez veliko rit in da se vsi slinijo za njo...pa še zelo seksi je...ampak to je zame slaba tolažba... Danes imam 3 dan novega kroga...torej OH...No da vidimo kako dolgo bom tokrat zdržala...Mislim da še ni prišel tisti tapravi KLIK... Zvečer me moj dragi pelje na koncert za 8. marec, Mambo Kingsi igrajo v Celju...sicer ne vem kako bom z mojimi ledvicami uživala...ampak bom poskusila...Pa kakšen pir si bom privoščila... Imejte se lepo v tem mrzlem jutru..Čao.. tuna
Pozdravljene punce! Kakšen lep sonček je zunaj! Pogled na vremensko napoved mi pa ni preveč všeč. Kot ste nekatere že ugotovile, ravno za petek napovedujejo sneženje! Upam da se motijo, ker sem jaz brez zimskih gum in v snegu sigurno ne pridem gor. Drugače pa že komaj čakam da vas vidim. Tuna, ti se pa hitro pozdravi. Dobrodošlico vsem novim med nami. Pa tudi kar nekaj novih slikic se je nabralo v našem albumu. Bravo punce! Sedaj bi šla najraje ven na sončka, ampak delo kliče. :( Pozdravček! tejčica
Punce, čao! Marjetka Cvetka: imam vprašanje, če si kaj kg spravila dol v 2. krogu. Verjetno je šlo počasneje, pa me zanima, kako ti je šlo. Če je še katera šla skozi 2. krog naj se oglasi. Vsem ženam pa lep praznik!!!!!!!!!!!!!!!!! Goga GOGA VRHOVŠEK
ČAO! Čestitke vsem ki imajo danes praznik,lepo da je še katera z mano na začetku. Tipkas01 ti pa kar zdrži saj jih je veliko na tvojem mestu z mano vred jaz se tolažim s tem če je drugim uspelo bo pa meni tudi ,kakšna spodbudna beseda ali dve pa bo šlo boš videla samo ne obupat, veš kako bomo potem vse zadovoljne!! Marjetka Cvetka zate pa imam vprašanje glede na to da si že toliko časa pridna in vstrajna koliko pa si spravila vse skupaj dol? LP LEP PRAZNIK! simonka1
Brez žensk bi na svetu turobno bilo! Le kdo bi nas ljubil, jezil, okaral, objemal sladko?! Iskrene čestitke ob Dnevu žena, da ves čas bi nam sreča zvesta bila. Naj vsak dan s pozornostjo bo prepleten, in ne samo danes, ko praznik je nas žena ! LP tuna
Živio! Tipkas01 dobrodošla ! Nič naj ti ne bo slabo, slej ko prej boš tudi sma prišla do spoznanja, da se na stara pota ni vredno vrniti, oziroma se po starem brez posledic nabiranja kilogramov ne da prehranjevat. Nekaj časa še že gre potem pa je eksplozija. Pa saj to ne pomeni, da sem dve leti na dieti. To samo pomeni, da se že dve leti trudim z odvečnimi kilogrami, se zdravo prehranjujem in rekreiram. Naštudirala sem tudi Montija in ga nekaj časa izvajala, vendar je tako kot je napisala Tuna, preveč svobode,... In navse zadnje ni nič drugega kot neke vrste ločevanja. Sicer pa preberi malo Nadaljevalno knjigico naslednjih 90 dni in vse ti bo jasno, kaj te čaka po dieti. Jaz imam danes B, pa ne vem kaj bi za kosilo. Pa sem včeraj točno vedela, kaj vse bom danes pojedla,.... vse je bilo bolj mikavno kot sadje in komaj sem čakala na danes, pa vendar,..., prepovedano je naslajše. Punce iskrene čestitke ob prazniku žena: Tu pa je moje "darilo" presenečenje, ki ga že nekaj dni pripravljam. Poglejte si same! http://users.volja.net/kulinarika/ LP Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas. Sporočilo je spremenil(a) Rožica dne 08. mar 2006 10:46:54

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti