Živjo
Jankica nič zamire ni, ker se sama še pre dobro zavedam tega kar si napisala, zato sem velikokrat poudarila, da se naj obroki ne spuščajo in sama tudi zelo pazim, da jih ne. Pa saj skoraj ni treba pazit, da bi ispustila kakšen obrok, ker preveč rada jem. :)
Opažam le, da je telo navajeno na ločevanje in se mi je kar hitro spet privadilo na tak način prehranjevanja, čeprav sem kar nekaj mesecev bila med vse jedi, od tu tudi moji odvečni kilogrami,
prebavo imam super, res pa je da za enkrat ne čutim pretirane lakote in sem izpustila popoldansko sadno malico, ki sem jo imela v drugem krogu. Pa bo že!
Vem da se premalo gibam, ker samo sedim in študiram,....
Mogoče sem se prenaglila z izjavo tako sem se pač počutila (PANIKA;::::) in se še zdaj ne drugače, čeprav je danes statistika povedala svoje. Lažja sem za 1,6kg v 14 dneh.
Kar pa je odlično, če upoštavam da sem pri vsakem B obroku jedla kruh in da nisem šla nikoli lačna od mize....
Glavno je da vaga sodeluje, v glavi pa bo že še prišlo do sodelovanja in mislim, da bo skej ko prej prišel tudi tisti občutek lahkotnosti, ki ga tako pogrešam.
Encijan si me prehitela, sama sem včeraj opazila slikce in ko sem jih hotela prenesti v album je zmanjkalo neta in je bil mrk do sedaj.....
Vemves mislim da ima Encijan kar prav. Potrebno si je zadat dolgoročni cilj, koliko želiš izgubiti v 3 mesecih in potem vstrajat. sama ne vem koliko želiš, moraš izugubiti, povem pa ti lahko, da je tudi meni teža ko sem imela več kot 80 kg hitreje padala, kot sedaj.
Vendar vem kaj želim in to me žene naprej.
Kaj pa si lahko želiš še boljšega, kot poln želodček in manj kilogramov?
Do poletja pa mislim, da imava še kar nekaj časa, kot vidiš se zima letos res ne da!
Čao.
Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.