Živjo!
Kooookooooss, pozdravljana izgubljena dušica!
Moram priznat, da ti kar malo zavidam Španijao, pa vseeno ti iz vsega srca želim, da se imaš kar se le da najbolje. To mislim tudi pri kulinaričnih spoznavanjih dežele.
zato bi ti glede diete svetovala tako! Počakaj, da boš videla kakšno hrano vam bodo stregli v hotelu, če bo kaj vsakdanjega, kar si lahko privoščiš na vsakem vogalu (npr. pomfri,......), bi jaz le malo pogledala kaj bom dala v usta,... seveda pa se ob kulinaričnih posebnostih, specialitetah Španije nikar ne posti. Kajti na potovanje se res ne gre vsak teden!
Uživaj!!!!!
Ja Encijan kot bi brala sebe. Prav imaš. Tudi sama sem včeraj preživela napad lakote, ki se je končal z vsemogočim sadjem v mojem želedcu, kar pa še ni bilo dovolj. Ker sem pekla krofe in mi je na koncu ostal en majhen košček testa iz katerega sem naredila čisto majhno kugljico,... in krofek je bil potem tako srčkan, da se mu nisem mogla upreti!!!!

Danes pa sem se zbudila z gromozansko lakoto..... Tako da tudi jaz ne vem če bom izpeljala svoj načrt, glede lune,... Verjetno ne. Bom raje mesek za kosilo.
LP.
Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.