Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Marina, sorry tudi z moje strani, da si bila v Santani sama. Nisem za nikamor in kisle kumarice niso ravno v modi. Claudia, se pa vseeno prijavljam na srečanje 10. marca, če me bo seveda Tuna vzela s sabo. Če bom gledala vesele obrazke je to tudi ene vrste terapija za srce. Tuna še imaš kakšno prosto mesto? bonaca
Pozdravljeni! Vemves To kar se dogaja z našimi telesi je res čudno.Res je,da včasih grešiš pa ti gredo kilogrami dol,ampak ne zanašaj se na to in NE GREŠIT.Ko začneš enkrat lahko to preide v navado,vsaj pri meni je tako.Danes je moj 26 dan,pa mi kilogrami že ves teden stojijo.Sem pa zelo ponosna sama nase,ker tako dolgo še nisem zdržala.Naučila sem se piti vodo in jo popijem po dva litra na dan.Najbolje pa se počutim na sadni dan.Le pogumno naprej! tikva
Dobro jutro, dober dan! Sama s sabo se prepiram, ali naj se danes držim lune z vodo, ali sadja z večino ali pa naj se grem pusta hrusta. Jutri je pepelnična sreda, ki tako lepo sovpada z vašim vodnim dnem, jaz pa sem tako neodločena.... Sicer pri kg še ni krize, danes sem spet na teži od sobote zjutraj, toda vseeno mi ne bi škodilo malo čiščenja, kajne. jankica
dobro jutro! Včeraj sadje uspelo 99%. Saj veste brez kavice ne gre če je pa na njej še smetana je pa toliko boljša. Vseeno se danes počutim občutno bolje. Tako kot ti Jankica tudi jaz ne vem kaj naj danes, ali naj držim vodo ali še en dan sadje in se pridružim vam hujšaricam pri 2 vodnem dnevu jutri Pa še post je! Če mi še danes uspe jesti pretežno sadje bom vrjetno juri z vsemi tistimi ki ste dieto pričele 3.1. Se mi zdi da čas kar beži in boste kmalu dietko zaključile. Še en mesec potem pa vzdrževanje. Vem da vam bo uspelo. Vsem tistim ki v drugem mesecu teža stoji v tolažbo povem da se je to dogajalo tudi meni. V tretjem se je premaknilo navzdol in takrat sem bila najbolj srečen človek ker nisem obupala in je bil moj trud poplačan! lep sončen dan iz Gorenjske! any
Dober dan in lep sončen pozdrav vsem. Danes nas je kar precej na sadju! Jaz bom sicer dopoldan sadna, popoldan pa zelenjavna. Upam, da mi bo uspelo. Tudi meni kg že 14 dni stojijo..pa saj ni čudno, ko pa med vikendi tako grešim. Jutri bom pa zagotovo vodna. Upam, da mi uspe, ker sem zelo slabo počutim, očitno se me je lotila ena huda viroza in nisem za nikamor. Sem sicer v službi, ker imam gužvo in je konec meseca, ampak ne vem kako dolgo bom zdržala. Lp punce, se še beremo! SREČANJE 10 MAREC A ste kaj razmislile kaj bi imele na jedilniku????? Prosim malo pomoči, da se bom lažje odločila in naročila kaj naj nam pripravijo. claudia12
Živjo! Kooookooooss, pozdravljana izgubljena dušica! Moram priznat, da ti kar malo zavidam Španijao, pa vseeno ti iz vsega srca želim, da se imaš kar se le da najbolje. To mislim tudi pri kulinaričnih spoznavanjih dežele. zato bi ti glede diete svetovala tako! Počakaj, da boš videla kakšno hrano vam bodo stregli v hotelu, če bo kaj vsakdanjega, kar si lahko privoščiš na vsakem vogalu (npr. pomfri,......), bi jaz le malo pogledala kaj bom dala v usta,... seveda pa se ob kulinaričnih posebnostih, specialitetah Španije nikar ne posti. Kajti na potovanje se res ne gre vsak teden! Uživaj!!!!! Ja Encijan kot bi brala sebe. Prav imaš. Tudi sama sem včeraj preživela napad lakote, ki se je končal z vsemogočim sadjem v mojem želedcu, kar pa še ni bilo dovolj. Ker sem pekla krofe in mi je na koncu ostal en majhen košček testa iz katerega sem naredila čisto majhno kugljico,... in krofek je bil potem tako srčkan, da se mu nisem mogla upreti!!!! Danes pa sem se zbudila z gromozansko lakoto..... Tako da tudi jaz ne vem če bom izpeljala svoj načrt, glede lune,... Verjetno ne. Bom raje mesek za kosilo. LP. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.
Hojla! Jaz bom danes sigurno sadna,ne glede na to,če je pust.Sem se prejšnje dni bolj privoščila,tale sadni in vodni dan pa bi rada speljala 100 procentno. Kokos,pozdravljena!Želim ti prijetne počinice.Le privošči si,malce pa le glej,da vseeno ne bo romalo preveč stvari v želodec. Marina,res škoda,da se je srečanje tako sfižilo.Pa saj se bomo še dobili. Tuna,upam da imaš še tudi zame rezerviran kakšen sedež. Mejte se lepo! Lep dan vam želi Marjetka cvetka!
Encijan,hvala in še enkrat hvala,za nasvete in podporo.Pa tudi ostalim.Ja,sem zdaj takoj videla,kje je bila napaka.Namesto 2 banani,sem jaz pojedla 4 čez dan.Najbolj sem potešila lakoto.Od tu verjetno tudi nevšečnosti z napenjanjem drugi dan.Včeraj sem kljub temu vztrajala,imela sem riž z zelenjavo,ker je bilo pa kosilo bolj pozno,ob pol štirih,sem večerjo preskočila,ni je bilo.Sem popila nekaj več vode,pa sem vzdržala.Danes bo zelenjavna pica.Sem pa res dobila nazaj tisti krasem občutek lahkosti.Sama bi pa verjetno obupala že včeraj,če ne bi bilo podpore doma in pa seveda tukaj. Hvala vsem Saša vemves
Rožica in Marjetka cvetka, hvala za spodbudne besede. Saj vem da se bom težko držala pravil diete no, vsaj zaporedje dni ne bo šlo po planu, ampak poskusila bom vsaj ne preveč se nažirati. Sicer pa sploh ne vem, če mi bo hrana v Španiji všeč, lahko da bom kljub vsemu kaj kil zgubila. Najbrž je tole slaba tolažba, kaj? Lep dan vsem skupaj kokos
Pozdravljeni! Danes je šesti dan, pa sem se že uspela spraviti u stare hlače. Čudovito! Danes imam škrobni dan. Prav čudno se počutim... kod bi se mi skrčil želodec. Pripravila sem si zelenjavno juhico s krompirjem, ampak sploh ne morem jesti. Pojedla sem zelo malo, pa sem tako sem napihnjena. Je normalno, da imam tudi prebavne motnje? Trdno sem odločena, da mi mora uspeti! Drž"te se! Pozdravček! DiKi

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti