Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Pozdravljene punce! Meni je moj pregrešni vikend naredil zelo slabo vest in sem danes na kazenskem sadnem dnevu. Se je treba malo sčistit, da bo šlo potem lahko še kaj teže dol. Zaenkrat kakšne krize ni, sem pa pojedla do sedaj nekaj mandarin, 2 jabolka in 2 banani. Čez kakšno uro me čakata še 2 hruški in to bo vse za danes. Jutri pa vaga. Me malo skrbi kaj bo pokazala. Dobrodošle vse nove. Več nas je, lepše nam je. Pa vsem uspešno hujšanje. Zdravstveno stanje naše družine je čisto na minimumu. Jaz sem že tretji teden na bolniški, sedaj pa je doma še mala. Staknila je škrlatinko in sedaj samo upam lahko, da je še jaz ne dobim. Sem že tako sita biti doma in mi ni v interesu da še kaj novega fašem. Sedaj pa šibam nazaj malo crkljat. Pozdravček! tejčica
Čer punce! Evo moj današnji dan je minil. S starejšo hčerko sva bili pri ortodontu, pa kasneje pri zobozdravniku, da ji je izpulil zob, in zraven tudi mlajši..pa trening... skratka naporen dan in za hrano je ostalo zelo malo časa, pojedla sem piščančjp solato in malo osliča ter solato..kar prav mi pride vse tole letanje, da ne mislim na hrano..sedaj me pa čaka še škraba miška, da jima da darila, ker sta vsaka brez enega zoba. Prav ponosna sem na niju, ker sta bili tako pridni! claudia12
Tako punce, pa je moj kazenski sadni dan uspel. Bom jutri zjutraj malo lažje na vago stopila. Na kaj minusa ne računam, upam samo da ne bo več kot prejšnji torek. Komaj čakam na jutrišnji krompir. tejčica
ČER!!! Da na kratko napišem nekaj besed, ker moram spat, ker se morem jutri učiti, ko imam izpit v sredo. Hvala Marjetka Cvetka, upam, da bo vse kot je treba. 1. dan uspešen, sicer pa mi je že 2krat uspela 3 md in upam, da mi bo uspelo tudi tokrat. Drugače pa sem trmasta in ko se nekaj odločim, mi to tudi uspe. Miss Lady, Visage- smo na istem, tudi jaz sem danes začela ponovno 3 md in grem že 3. krog...fajn to, da smo na istih dnevih, da se bomo spodbujale. NOČKO saby
Dobro jutro!! Joj, prav občudujem Marjetko Cvetko, da je tako disciplinirana. Saj jaz tudi zdržim dokler sem zaposlena, zvečer pa ko se vležem na kavč je pa vsake volje konec. Potem mi je pa tako "hudičevo" žal za vse grehe. Lep dan vam želim, Pika
Dobro jutro (kakor za koga), zame ni dobro. Sem od prejšnjega tehtanja pridelala 0,5 kg v plus. Ja, ja, grehov se ne da skriti. Čeprav sem sama kriva, sem zelo slabe volje in zato sem še toliko bolj trmasta in prepričana, da mi bo vendarle uspelo. Res pa je, da so mi v prvem krogu 3md kilogrami hitreje kopneli. V takšnem času sem zgubila že 5 kg, sedaj pa niti 2 kg nisem. Kakorkoli, danes je nov dan, kot kaže bo sončen, zato ga pridno izkoristimo. AKNIRAD
Dobro jutro punce! Kako ste danes? Vas kaj zebe? Jaz sem se sedaj malo ogrela, sem si v pisarni gretje na full naštimala, pa čaj skuhala. Sem se pa tehtala zjutraj in sem kar zadovoljna, od začetka diete pa do danes - 3 kg. Bi bila veselega še kakšnega kilograma minus, ampak tudi tole je bolje kot nič. Saby veliko sreče jutri na izpitu! Miss Lady in Visage dobrodošli med nami. Marjetka Cvetka, tebi pa hvala, ker tako pridno paziš na nas in vedno najdeš prave besede ter vzpodbudo! Kje pa ste vse ostale stare sablje? Tuna, Rožica, Helena 45, Marjanca, ........................... claudia12
Jutro punce! Sem zbrala korajžo in stopila na vago. Kljub grešnemu vikendu sem v tem tednu izgubila 0,5kg, skupaj v treh tednih torej 7,5 kg. Sicer se tolčem po glavi kaj bi bilo če ne bi bilo grehov, ampak za to je prepozno. Bo treba v naprej bolj pazit. Bi bilo pa dobro iti malo na burjo. Tako vleče, da bi mogoče še kakšen kilogramček dol potegnilo. Pri nas je res tako zunaj, da je najbolje notri na toplem čepet. Meni drugega itak ne preostane. Pozdravček! tejčica Sporočilo je spremenil(a) tejčica dne 24. jan 2006 09:05:58
DOBRO JUTRO Včerajšni dan dobro prestala,tudi telovadila sem,tako da sem kar zadovoljna. Danes sem kar zaposlena,ravno sedaj peljem svojo mamo na kontrolni pregled v Ljubjano za ščitnico.Kupila sem si že nekatere revije,saj ko grem v Ljubljano k zdravniku lepo vztrajno čakam v vrsti. lp
Hojla ženske! Moja statistika ( sicer ob zeljni juhi in sadju ter zelenjavi) za 1 teden: 16.01.2006: 76 kg, 23.01.2006: 74 kg, torej -2 kg. Ful sem vesela! Punce, bodite trmaste in vztrajajte. Življenje je lepo!!!!!!!!!!!!!! Čao, Goga GOGA VRHOVŠEK

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti