Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Pozdravljene punce! Zunaj tak lep sonček, jaz pa še vedno notri čepim. Je še mala nekaj zbolela, tako da mi dela družbo oz. bolj živce kravža. Ste že štartale s sadjem danes? Pri meni je skleda polna, želodec pa še vedno prazen. Mi nič ne diši. Nedelja in sadje, to mi nekako ne gre skupaj. Upam pa, da mi bo danes sadje kaj pognalo mojo leno prebavo. Me že vse tišči. Uživajte v lepi nedelji. tejčica
Živjo!! Kuham zelenjavno juho, da se malo pogrejem in prekinem sadje. Za popoldan pa imam v načrtu kakšno ečeno banano. Mmmmm bo dobro!! Čao hujšarice!! Pika
Marja hvala za pojasnilo,sem mislila,da je že danes.Kdaj pa bo vodni dan , jutri?Sem se že psihično pripravila,pa nič zato.Bo pa danes na jedilniku sadje.Tudi sprehod mi ne uide. Uživajte v sončnem dnevu!
Zaklina vodni dan je vsak 29. dan diete in vedno sledi sadnemu dnevu! lp.Rožica. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.
Zaklina, kot ti je že Rožica povedala je 1. vodni dan 29. dan diete in to pride na torek 31. januarja. Bomo še mal papal preden bomo stradal. tejčica
Hojla! Kako kaj sadje?Jaz sem že pojedla dve pomaranči in dve mandarini,za kosilo bom pa pečeno sadje. http://www.kulinarika.net/baze/recept.asp?ID=5670 Mal reklame! Popoldan se gremo sankat,pa verjetno bo še kakšen sprehod. Mejte se lepo! Lep dan vam želi Marjetka cvetka!
Tudi jaz imam sadni dan in se že cel dan bašem. bajsika. Sem pa pojedla 2 banani, nekaj grozdja, zelenjavno juhico in zeleno solato. Zdaj grem pa nekam v kot počit. Sonja
Halo punce! Kar nekaj manjkate. Ali se vse športno udejstvujete? Lepo lepo ... Sadni dan skoraj bo uspel - *skor* še nikoli ni zajca ujel. Lep večer še najprej! Pozdrav! janadr
Punce, mene pa spet daje!!! Pri nas diši svež kruh, še malo pa bo še pica zadišala. Sem se že skoraj odločila da grešim,čeprav so bili že včerajšnji grehi preveč. Mislim da mi bo v torek vaga pokazala več kot zadnji torek! tejčica
Tejčica, do torka je še daleč, morda ti bo kislo zelje kaj pomagalo, potem vsaj ne bo prostoraza kruh in pico. Lep pozdrav iz Mb, imamo nekaj novega snega, čeprav se še starega nismo znebili. riba-ribica

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti