Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Hojla! Marcipan, ne se sekirat za skutino palačinko, saj nisi nič grešila. To je sladica in v sladicah je marsikaj, čemur si se prejšnje dni odrekala. Čokolado si pa le privošči, da ne dobiš zoprnih rdečih srbečih izpuščajev. Jaz sem jih enkrat imela, pa sem mislila, da je kaj drugega. Toda potem sem spoznala, da je to zato, ker sem količino čokolade vseskozi zmanjševala, saj mi ni bila dobra. Res sem v začetku jedla čisto navadno in poceni čokolado, povrhu še prav trdo, potem pa sem odkrila žlahtno temno čokoldao s 70% deležem - njami... Janadr, saj te razumem, da moraš probat, kar ste ustvarile, toda daj povdarek sadju in zelenjavi, ostalemu pa čisto čisto malo. V knjigi piše, da če en dan grešiš, greš potem po normalnem vrstnem redu naprej, sadnih dni za kazen pa ni omenjenih! Lep dan želim vsem jankica
Se samo javljam, da sem prisotna. Zdravje je bolj švoh, dieta pa tudi. Zgleda, da bom morala zmanjšat količine, saj sem se pri ločevanju samo enkrat pregrešila, pa ni kakšnega vidnega uspeha. Moje zaloge se me trdovratno držijo - zgleda, da so res navezane name. varja
Dobro jutro! Danes smo pa na sadju. Jaz sem pojedla že dve banani. Za kosilo se pa ne morem odločit med sadno in navadno solato...zvečer pa topla zelenjavna juhica. Jutri pa tehtanje..upam, da ne bo kakšnega razočaranja, saj se kar pridno držim diete. Vsem bolanim želim čimprejšne okrevanje!!!!!! claudia12
Pozdravljene punce! Vam sadje tekne? Meni prav nič, tako da nisem danes še ničesar spravila v želodec. Pa še moj je pozabil iti v trgovino, doma pa imam zelo skromno zalogo sadja. Nimam niti banan, ki me na sadni dan še najbolj nasitijo. Ampak bomo zdržal! tejčica
Halo, halo! Meni je včerajšnji nagradni sadni dan uspel in to 100%, zvečer pa sem še dobro uro mučila orbija (ali pa on mene, kakor se vzame), tako da sem bila zjutraj kot prerojena. Upam, da mi uspe tudi danes, ko sem z vami na sadnem dnevu. Jade, jaz sem imela kalvarijo z osmicami lani poleti in sem po prvem posegu omejitev prehrane na tekoče stvari izkoristila prav za dieto, mislim da sem imela kar nekaj sadnih dni zapored. Sadja je bilo takrat ogromno in sem ga zmiksala na multipraktik v posebni posodi, na čokolešnik ali kaj podobnega sploh pomislila nisem (na mojo srečo). Za razliko ob navadnih sadnih dni, ko jem le eno vrsto sadja skupaj, sem takrat delala mešanice, moja najljubša kombinacija so bile jagode z banano, zdajle bi pa najbrž izbrala kivi z banano. Banana je fina, ker te nasiti, tako da res nisem bila lačna. Poskusi, da ne boš zapravila vsega truda... Tejčica, glede statistike, bi se morala ena odločiti in se javiti za zbiranje podatkov in ažuriranje tabele (XLS), če nas je Muci zapustila Če bi jo popravljala vsaka zase in jo pošiljala na mail, ne bi nikamor prišle. Jaz na žalost nimam časa tega počet vsak teden, javim pa se za to, da narejeno tabelo iz Excela potem v takšni obliki kot je sedaj, dam v album. Če pa se ne bo nobena našla, pa se javim, da vnesem podatke v tabelo po vodnih dnevih, da bomo imela vsaj takrat zbrane podatke, saj nas jih bo takrat tudi največ javilo. Povejte še ostale, kaj mislite! Punce, kdaj se danes dobite v Santani, ob 17-ih ali 18-ih? Morda mi uspe priti vsaj za kratek čas, čeprav bo kar gneča, se mi zdi... Zdaj bo pa pri meni počasi čas za zajtrk, danes še vode ne pijem dovolj. Encijan
Hojla! Kaj je zdaj to,a mi mislite vse zbolet ali kaj.Jaz vas prav lepo pozdravljam,da boste čimprej zdrave! Jaz pa sem že pojedla jabolko,pa tudi na orbiju sem bila,ob enajstih bom pojedla en surov korenček,za kosilo bom kislo zelje. Ja Tejčica,seveda bomo zdržal!Čeprav se mi po glavi mota en sendvič.Eh,ga bom že odgnala,nima kaj pri men iskat,naj gre kar kam drugam. Ja,pri nas je včeraj res sijalo sonce in to ravno tisti čas,ko sem bila na kulinariki.Ko sem pa pet minut pozneje spet pogledala skozi okno,ga pa že ni bilo.Danes je pa spet oblačno in dolgočasno. Lep dan vam želi Marjetka cvetka!
Encijan,ob sedemnajstih se dobimo! Lep dan vam želi Marjetka cvetka!
Živjo! Čestistam vidim da ste pridne Pika, če si lačna in lačna to pomeni, da pri kosilu premalo poješ.... lahko se napokaš do sitega... tistega kar je dovoljeno.... Na sadni dan mi napade lakote najbolje ublaži "študentski futer".... lešniki, rozine, pistacije in takšno.... Sicer pa je kaže lakota na to, da telo hoče več, torej je le odreagiralo in bo načelo zaloge.... tako se jaz vedno tolažim dokler gre Kadar je prehudo si privoščim košček sira.... odlično ustavi lakoto, ampak seveda po pravilnem dietnem urniku sira ni.... Pri nas bodo danes zelenjavne pice in vemo da bomo siti Pozdravček, maša Sporočilo je spremenil(a) masenka dne 18. jan 2006 10:53:06
Dober dan vsem skupaj! Sadni dan pac ni moj dan, zato se oglasam tako pozno.Ze celo jutro nimam nobene volje in razen zelenega caja, se nisem nic dala v usta!Trenutno razmislajm, da bi danes jedla samo jabolka: eno sveze, pa malo naribanih, pa malo dusenih, pa jabolcni kompot, zvecer pa pecena z malo meda in orehi.Javim, ce bom vzdrzala!Zelenjave pa ne bom vec jedla na sadni dan, ker sem po njej grozno lacna in bi kar naprejse kaj jedla.. Tuna, seveda lahko das slike v album, samo ne vem ce jih ne bo prevec! Tako, sedaj pa grem v shopping, da se malo zamotim! Lep pozdrav Nena Nena-morje
Živjo! Jade tudi jaz mislim, da ni vredno vreči puške v koruzo. Izkoristi ta čas. Sicer pa se za vsak dan najde kaj v tekočem stanju. Poizkusi z krem juhami. Punca palični mešalnik v roke in naprej z dieto!!! lp. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti