Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Punce, da se vam še ena požeruhinja javi...raje ne bi naštevala svojih grehov..vse od hrane do pijače..samo bašem se....resno razmišljam, da bi se vam pridružila 3.1., ker očitno se brez diete ne znam nazaj držat. Na tehtnico raje sploh ne grem, ker si nočem uničiti prednovoletnega veselja z viškom kilogramov, ki mi jih lahko pokaže. Lepo se imejte! claudia12
Hojla! Jaz pa sem pravkar skidala dvorišče,super je bilo. Dušanka,Helena,kako,vama je uspelo? Mejte se lepo! Vesele praznike in srečno Novo leto vam želi Marjetka cvetka
Živjo! Tudi jaz sem ena tistih, ki ima dobre kulinarične praznike. :) Klavdia poznam strah pred tehtnico in uničenimi prazniki,... Bo pa treba stopit gor, da me šokira in da se potem spet spravim v red. Še sreča, da ni daleč do 3.januarja... Sem pa gotova, da nas bo 3.1.06 res veliko klepetulj (dietnic). Luna seveda se te spomnimo, vključi se večkrat v klepet. Vas pa vse, ki ste na dieti, celo na vodi, kljub mamljivo odloženimi mizami, občudujem. Kljub manjšim grehom se ne dajte. In ne pozabite, ni najboljši tisti, ki nikoli ne pade. Najboljši je tisti, ki se pobere ko pade. Zato Dušanka in vse ostale ne odnehajte. To je prava beseda !!!! ZMAGALE bomo, ker je v slogi moč!!!! Nočko. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.
Lep pozdrav vsem!Sem Tunina prijateljica videle smo se v kutajski v Celju,berem vas že od takrat danes pa vam tudi pisem.Dieta uspeva tu in tam pade tudi kakšen greh,pa vendar gre!Lepo,da se med seboj tako spodbujate,dobiš kar voljo za naprej! Tako,prebila sem zid,se še javim!!! Lahko noč vsem. luna12
Evo, vodni dan (in noč) je v glavnem za nami, pri meni uspel ca 80 % (pomaranča in pest indijskih lešnikov - prvo zjutraj in drugo popoldne ob tabletah) - sedaj pa komaj čakam jutra, da se spravim na kivi. Kolikor vem, je tudi Heleni uspelo - ona je pa itak karakter - če je lakota, gre pa tečt - in seveda zmaga! Punca je ta glavna! No kako, a vas je sneg zasul? Pri nas je prava bela pravljica in pogled skozi okno je čudovit. Seveda, jaz lahko uživam lepo na toplem in suhem, ampak drugi, ki bodo skoraj začeli kidati.... To je pa druga pesem! Naj vam ne bo današnja in jutrišnja (zadnja letos) pot v službo pretežka, saj bo potem do torka mir. Uživajte v teh snežnih dneh in čimmanj grešite (mislim s hrano!!), za drugo pa vsaka po svoje Dušanka
Dobro jutro! Komaj sem prišla v službo. Plužena je samo glavna cesta, stranske pa prav nič, ampak ko si enkrat na cilju je vse v redu. Snežna pravljica ko gledaš skozi okno. Moje vzdrževanje je kar v redu, športam pa nič. Drži pa da ko stopim na vago pokaže malo več, vendar se tolažim da bo kmalu konec praznikov. Nimam prav nič slabe vesti saj sem več ali manj kar pridna. Tiste ki se pridno držite vse pohvale, tiste ki grešite pa saj veste vsak sam zase ve. Na koncu nam preostane ponovna dieta, vaša oziroma naša pomoč ali pa .... Kmalu bo 3.1. in ponovno se bomo nekatere soočile s štartom diete. Luštno bo. NAJ V LETU 2006 VSE OVIRE POSTANEJO PREMOSTLJIVE, VSE KAR JE BILO PREDALEČ DOSEGLJIVO, VSE KAR JE NEMOGOČE MOŽNO, VSE ČESAR NISMO IMELI PA NAJ OSTANE V DUHU UPANJA, VZTRAJNOSTI IN POGUMA. SREČNO !!!! lp beba Sporočilo je spremenil(a) beba dne 29. dec 2005 07:41:33
Človek ne zna voščiti toliko želja, kot jih zna uslišati življenje! preproste stvari in majhne pozornosti delajo čudeže.... VSE NAJLEPŠE V LETU KI PRIHAJA VAM ŽELI TUNA
Dobro jutro, sončice! Evo mene nazaj med vas! Tudi jaz bom spet z vami 3.1., upam, da mi bo tokrat začetek mojega 3. kroga uspel, to sem poskušala že dvakrat in obakrat obupala, enkrat po 10-oh dneh, drugič pa še prej. Letos sem ob tem doživljala tudi druge osebne stiske in vedno znova ugotavljam, da mi drugi problemi poberejo voljo za pravilno prehrano in da verjetno nezavedno in nehote iščem uteho v hrani. Ker pa vem in sem že doživela, da so vsi problemi manjši, če imam normalno težo in se mi zato ni treba ubadati še z enim problemom več, imam zelo trdno voljo, da tokrat pa gre zares. Danes sem pokonci že od 4-ih zjutraj, ker nisem vedela, kaj vse me čaka na cesti do Ljubljane, pa se mi zdi že kar dolg dan, čeprav je ura šele 9! Lep sneženi pozdav! Encijan
Hojla! Evo, se ena povratnica! 3.1.2006 se vam pridruzujem! To bo moj tretji krog. S prvima dvema in parimi neuspelimi poskusi tretjega kroga sem lazja za 23kg, vendar pa se jih je 5 prikradlo nazaj, tako da je res skrajni cas za novi krog! Vidim, da nas bo veliko in tako bo lazje vstrajati do konca! Mejte se skrajno lepo za novoletne praznike, v torek pa zacnemo! Včasih čas prehitro beži, včasih se zdi, kot da spi... Vsakdo mu da svoj obraz, ki v sebi skriva zmago in poraz. Naj bo leto 2006 naš čas! SRECNO, USPESNO, ZDRAVO IN VESELO NOVO LETO 2006! Muci
Hema poglej sporočila any

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti