Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Hojla, upam, da se me se spomnite.... poleti sem se vam pridružila in potem izginila, ker sem zbolela. Kljub temu sem izgubila po dveh mesecih 8 kg... potem pa še tri zaradi težav. Evo tu je mesec december in spet jemo vse kot nori in sem se odločila, da se vam pridružim z novim letom. Skratka vsejedstvo mi ne paše več.... Vidim, da vas je še kar nekaj ta starih tukaj in tudi z dietnimi načrti za novo leto. Upam, da bomo skupaj ponovno zmogle več in da si bomo spet privoščile kakšen klepet v štajerski prestolnici kot lani. Prijetno praznovanje in vse dobro v Novem letu 2006, maša Sporočilo je spremenil(a) masenka dne 30. dec 2005 14:16:58
Hojla! Masenka,seveda se še te spomnimo,smo e že spraševale kaj je s teboj.Lepo,da se nam boš pridružila,saj nas bo tretjega januarja veliko začelo z dieto in bo prav luštno,ker nas bo toliko! Si že na seznamu!(glej stran 173) Vesele praznike in srečno Novo leto vam želi Marjetka cvetka
Marjetka cvetka, kaj pa jaz? Šmrk!Ni me na seznamu, ampak moram tja, pa če se svet podre Sej to nikamor več ne pelje - sem kar odnehala. No, sreča, da je jutri že silvester, v torek pa veselo novim uspehom naproti Uživajte ta današnji lepi sonček, če ga še kje imate, meni se je pravkar skril za blok. Grem kar kuhat! Dušanka
Pozdravljene! Tudi jaz kot hrček pridno zbiram kalorije na stegnih, trebuhu in zadnjici. Saj sem že kot balon. Komaj čakam 3.1. Mislim, da se niti prvič nisem tako veselila diete, kot se jo zdaj. Tudi naša familija bo silvestrovala doma. Si bom dala duška pri mazanju bifteka, ker mislim, da bo to zadnja resna požrtija. Zdaj pa grem še zadnjič letos zbijat kalorije s sesanjem, brisanjem prahu in likanjem. Bodite pridne in ne se sekirat za kakšen grižljaj preveč. Sekirancija škodi lepoti. AKNIRAD
Nikar ne jokaj Dušanka,saj sem te že dala na seznam!Se mi je zdelo,da še nisi bila čisto prepričana,da bi z dieto nadaljevala. Zdaj pa si že na listi za odpis kilogramov,tako da zdaj si ne moreš več premisliti ker jaz tega ne pustim,ha,ha! Aknirad,ja prav maš,sekirancija škodi lepoti,zato se ne sekirat,da boste v novo leto stopile lepe,pa četudi z mal preveč kilami. Ja,tudi mene še čaka en kup zazlikat! Vesele praznike in srečno Novo leto vam želi Marjetka cvetka
Hojla! Prva Gorenjka se javlja na raport. Srečanje uspelo! Smo klepetale, kot da bi se poznale že sto let. Smo se kar tikale. Moram vam povedat, da so Beba, Korenzu (Any) in Hema ful super (kakšen žargon?). Privoščile smo si pijačo, kavo in veliko porcijo sestavljene solate. Mmmmm, dobro! Hema je imela fotoapart, tako da nas boste tudi ostale videle v albumu. Lepo se imejte! jankica
Sreča je čudežni prah, ki ga narava iz svojih angelskih rok strese v naše naročje, da ga čuvamo in negujemo z medsebojno toplino in razumevanjem, s prijateljsko iskrenostjo in pomočjo. Želim vam mnogo čudežnega prahu, zdravja in izpolnitev želja v letu 2006. AKNIRAD
Helov dekleta! Jaz sploh nisem dvomila v to da se ne bi imele na srečanju dobro. Punce so res super! Smo se že zmenile da se bomo srečanja v Lj. drugo leto zagotovo udeležile, če bo le možno. Sedaj samo še čakam da Hema spravi slikce v album. Da bomo delale malo konkurenco vam Štajerkam, ki se kar naprej dobivate na kavici, ha ha ha ! Drugače pa grešim kot za stavo, no danes sem bila do sedaj še kar pridna. Lepo preživite novo leto in novim zmagam in uspehom naproti. SREČNO! any
Ho,ho,slikce so že v albumu,sem vas se že ogledala.Ma,same dobre bejbe! Vidim,da ste se imele res lepo! Vesele praznike in srečno Novo leto vam želi Marjetka cvetka
Zdravo! No, mi je uspelo. Ja zdajle sem se zlagala. MU je uspelo- možu namreč. Jaz sem čisti antitalent za tehniko. No, slike so v albumu. Mater smo fajn, a ne. Nisem nič komentarjev dala zraven pa jih prosim dajte ve. Morem pa povedat, da sem se imela zelo dobro. Vse tri ste res face. Samo, kako dobro pa Beba zgleda, ejga. Je mož gledal slike od prej in zdaj in ni mogel vrjet, da sta Beba in Any res tisti dve na slikah od prej. Sem pa ravnokar prišla domov iz Lubnika. Sva nazaj grede hodila že po temi, pa je bilo zelo lepo in romantično. Tako vsaj nekaj naredim za sebe in za svoje telo, saj sem dieto čisto zmešala, sploh ne vem kateri dan naj bi imela. Lepo se imejte!

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti