Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Ja, Marjetka cvetka, za sedaj teče po grlu in upam, da bo tako do jutri zjutraj, ampak tudi je bila odlična. Tisto s ponovnim krogom - morda pa vsaj en mesec zdržim, da popravim vse te decembrske grehe - za sedaj sem trdno odločena, upam, da bo tako tudi 3.1. Pa hvala za tople pozdravčke, res mi je nekam hladno ob tejle . Lep dan vsem še naprej Dušanka
Lepo pozdravljene damice!!! Jaz vodna danes???Mene samo zebe in zebe!!!Ne vem kako še bo???Tuna, kakšna vodna dama??Trenutno sem namočena cunja in tudi tako se počutim!! Bodite lepo in vam pošiljam en vodni pozdrav!!! by helena45
Marjetka JA JE PANIKA...ampak nič ne ukrenem proti naraščanju kg.... Lp tuna
Tuna poglje mail in povej, če si prejela obljubljeno. LANES
Pozdravljeni, Sem v 34 dnevu ločevalne dijete - danes imam sadni dan - pa kar malo krize - prazniki so že bili in se spet bližajo. Zelo malo sem že grešila... pa ne vam kako naprej - rada bi zdržala Ali mi Lahko pomagate. Lp MATIJAMAKS
Staro leto srajčko slači, sveže zlikano oblači, Srajčka je poslikana z vzorčki drobcenih želja. Izberite vzorček zase, takšnega, ki bo vse čase čipkal zdravje, mir in srečo. Raztegnite ga v ljubečo mavrico okrog planeta, ki ne bo nikoli sneta. Vse želje, ki letos se niso izpolnile vse sanje, ki niso sadu obrodile, v prihodnjem naj letu dobijo polet, naj čimprej izpolni se njihov polet. Praznujte v miru, srebni zvončki naj vam zapojo naše iskrene želje in voščilo: Prijetelji, imejte se lepo! LANES
Hojla vse vodne, sadne, mesne in sladke ali krompirjeve! Seveda ni luštno, ampak tudi jaz se nalivam z vodo in čajčki, kot Helena in verjetno še katera, tudi jaz sem grešila, kot Tuna, tudi jaz sem težko vzdržala sadne in vodne dneve kot Matijamaks - ampak punce, sej bo - se bomo druga drugo podpirale in bomo ZMAGALE! Jaz v to verjamem, morate tudi ve verjet - pa bo! Če ne prej, pa po drugem krogu z začetkom 3.1.2006. Danes moram vzdržati ob vodi do večera, pa če tudi WC samo za sebe zakupim, potem spanje, jutri je pa tako nov dan in takoj zjutraj sadje, dopoldne sadje, popoldne pa mesek. O, kako bo prijetno! Ja na silvestra bomo pač morali spet malo grešiti, ne preveč, ampak malo pa že - saj je samo enkrat na leto silvester!!! Matijamaks, nič obupati, pojej še kakšno solatko, če imaš že sadja poln kufer za danes, pa bo malo spremembe. Pa še se javi in dobrodošla na forumu! Pri nas v LJ spet kar dobro sneži - to bo jutri zjutraj spet bela pravljica! Boidite lepo! Vsem pošiljam eno rožico za dobro voljo Dušanka
Hojla! No,vodenke,saj bo,kajne! Matijamaks,na pravi naslov si prišla,tukaj drug drugo bodrimo,drug drugi držimo pesti,drug drugo tudi malo okregamo.Super nam je in lažje je z dieto,če nas je več skupaj! Seveda ti bomo pomagale,ti se kar javljaj! 34 dan,ja super,čez deset dni boš že na polovici,potem pa še mal in tri mesece bo minilo kot bi mignil. Naj ti kar helena in Dušanka povesta,ki pravkar zaključujeta dieto,saj imata danes tretji vodni dan. Lanes,hvala za lepo pesmico in lepe želje! Tuna,sej maš prav,panika je,ja veš kaj,sej bo kmalu tretji januar,nov začetek! Grem še zadnjič letos v trgovino! Mejte se lepo! Vesele praznike in srečno Novo leto vam želi Marjetka cvetka
HOJLA Tud jaz sem danes vodna z 2 kavicama.Jutranja telovadba je bilo kidanje snega,mal je blo zdajle krize,ker so mi zadišale hrenovke.Mene pa nič ne zebe,pa še teta z krvavca je prišla na obisk. luna1
Najprej hvala lepa za nasvete, za izboljšanje moževe prebave. Prakticiral je sicer samo kokakolo in palčke in pa naribano postano jabolko, zvečer je pa že jedel pico. Danes je pa že šel z mano na Lubnik (je težko pri miru). Pot na lubnik pa zimska pravljica, vam povem. Sem tako uživala- snega do kolen pa tudi snežilo je kot noro, nekje na sredi poti so pa čez stezo priskakljali štirje gamsi, mislim noro......Spet me nosi.... sory Sem pa sprobala ta novo urco in mi je pokazala, da sem v treh urah in pol hoje pokurila 2570 kcal. Dobro, a ne!! Matijamaks, pozdravljena med nami. Seveda da boš zdržala. Nikar se ne daj zavesti grehom. Sicer se pa da za vsak dan narediti kaj zelo okusnega tako da je v skladu z dieto. Samo vztrajaj. Tuna saj 3 kg niti ni tako veliko samo nikar več ne pusti da bi bili 4 kg, 5kg .... Preveč težko se jih je znebiti. Dušanka, Helena, upam, da vama je uspelo. Jaz sem mislila na vaju lp Hema

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti