Dobro jutro!
Kaj naj ti rečem, Rožica? Moje prehranjevanje je za zjokat. V ponedeljek mi ni uspel sadni dan, sem bila preveč lačna (saj veš, v glavi), da bi se zadržala in sem po 17-i uri jedla (ne vem več točno kaj, ker si tudi zapisala nisem, se mi zdi, da sva imela še od nedelje praženo rdeče zelje - z dodatki), naslednje dni pa o sadnem dnevu nisem niti razmišljala, ker sem videla, da si moram spet privoščit nekaj konkretne hrane. Ampak to nikamor ne pelje! Sploh ne vem, kaj naj storim!
Kot prvo, sem mislila mrknit, dokler se ne spravim v red, ker mi je že ornk nerodno, kot drugo pa sem mislila, da mi bo uspelo obroke vsaj pravilno kombinirati in upoštevati čas med njimi, pa sem si recimo po ribah privoščila še kak keks, pa čokolado... Do včeraj je bila sicer tehtnica še milostna in tudi količine niso bile velike, danes zjutraj bi me pa skoraj kap, spet skok za 2 kg. Po drugi strani pa sem se začela navajati na te dodatne kg, kar pa me še bolj skrbi.
Za danes imam v planu sadni dan in bom naredila vse, da ga zdržim. Upam, da mi bo pomagalo tudi to, da prideva bolj pozno domov. Pa ne smem pozabiti na to, da imam vedno s sabo kak sadež, da pomirim želodec, če se mi med dolgo vožnjo domov začne pritoževati. Če ga nimam, začnem študirat, kaj bi jedla in to že pomeni, da je katastrofa blizu. Pa premalo pijem te dni, spet sem prešaltala na čaj in tega ne morem spiti toliko kot vode, tako da bo danes spet na vrsti tudi voda.
Upam, da gre vsem vam bolje! Mislim na vas in skušam zbrati moč, da bom tudi sama izbrala pravo pot!
Encijan