Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Živjo vsem! Vidim,da boste 14.1. spet vodne.Jaz se vam tokrat ne bom pridružila.Bomo praznovali moj rojstni dan,pa še mož se mi vrne domov z daljše odsotnosti v tujini,tako,da bo grande fešta-o luni pa ne duha ne sluha.Pa saj bodo lune še prišle. Vsem,ki se boste 3.1 zagrizle v nov krog ,želim veliko uspeha.Ne vem pa,kam boste še shujšale,saj ste že skoraj vse manekenke.No,saj sem manekenka tudi jaz,a le za elegantno popolne. Korenzu-vsa čast,da ti je uspelo toliko dat dol.Moja prijateljica je tudi shujšala več kot 30kg,sicer ne s to dieto,tako,da vem,da je to res velika sprememba oz.blazno lepa sprememba. Jaz tudi pečem v veselem decembru.Do sedaj sem naredila tri potice-orehovo,potratno in čokoladno.Vse so super uspele,orehovo bo treba še ponoviti.Dajam tudi v skrinjo-za žurko v januarju.Nameravam pa narediti še kukije,indijančke,rogljičke,tiramisu in torto(za en rojstni dan). Mi je že jasno,da bom v drugi polovici januarja spet tolkla sadne dni. Helena in Dušanka-želim vama,da bi 3md zaključili s čim večjim uspehom in uspešno borbo na vzdrževanju doseženega. Čao! MANON
Dober dan punce! Helena45, čestitke za izgubljene kg in za voljo da tako pridno tečeš. Zdaj ko boš začela peči zraven žvižgaj, da ne bo kaj zdrknilo v usta. Manon, vse smo manekenke ja, sreča je da imajo vsake oči svojga malarja. Glede na prej sem super samo oblečena moram bit. Saj veš, malo leta, malo pa prejšni kg, ki so se sedaj spremenili v kožo. Tuna, verjemi mi, da me je kar pri srcu zabolelo ko sem prebrala, da nimaš nobene volje. Reci si še en dan potem pa stop, mogoče bo pomagalo, poskusi. Vsem ki končujete dieto, čestitam za izgubljene kg in veliko uspeha pri vzdrževanju. LP beba
Živjo, punce! Danes pa še ni veliko napisanega, vas čisto razumem, ni časa! Bravo Helena, uspelo ti je in rezultat je super, čestitam tudi Smile28 in Dušanki, spet nas bo več na vzdrževanju. Tuna, a si kupila tisto 3-kg Nutello??? Jaz jo ne upam, pa čeprav gre pri nas tudi za med, predvsem hčerka ne more brez nje. Manon, če bi jaz tolkla toliko sadnih dni skupaj, si sploh ne predstavljam, kako bi kombinirala, da se ne bi naveličala. Daj povej, ali se držiš pravila: dva sadeža, pest oreščkov, malo suhega sadja, ... Ali ti mogoče kakšno sadje prav posebej paše in ga poješ več? Ali ješ tudi kompote in sadne kupe? Kaj pa zelenjava? To te sprašujem zato, ker sem ga včeraj precej biksala in se moram malo prepucat. Obiskala me je teta s Krvavca in sem jedla namazan kruh že dopoldne, potem poleg kosila in še zvečer. Vmes pa še malo piškotov in bobi palčke. Je pa res, da mi tokrat kar lije tam spodaj, med dieto pa so bile enkrat le sledi, dvakrat pa tudi bolj malo. Očitno bo šlo tokrat vse za nazaj. Lep dan vam želim jankica
Hej Tuna, glavo pokonci! Sem te z Nutello malo sprovicirala, čeprav vem, da si kupila mnogooooo manjšo! Pridejo tudi "slabi" dnevi, toda že če se tega zavemo, smo veliko naredili in začnemo ukrepati. Saj, le zakaj bi čakala do 3.1., če lahko začneš takoj. Aja, jaz pa danes (poleg sadja) pijem "odpustek za mnoge pregrehe", ha, ha, ha. Bomo videli..... jankica
Hojla! Jaz sem pa prišla pravkar od frizerja,(zdaj sem pa blondinka),tako da se na hitrco javim. Danes še zadnjič letos v službo,zvečer na pijačo z sodelavkami,potem pa juhuhu! Mejte se lepo! Lep dan vam želi Marjetka cvetka
Hojla! Tuna predlagam, da danes poješ Nutelo, da ne boš imela več vzroka za grešenje,... :) Ker, če jo boš še cel teden vsak dan po malo, se poleg Nutele zna najti še kakšen greh. No vsaj jaz sem taka, če sem to pa naj bo še tisto, je tako vseeno, če sem grešila pa naj bo to dobro, da je vredno greha... Vsekakor si privošči vredu grešenje, sprazni lonček...... Potem pa jutri skupaj z mano sadje. Verjamem, da nama bo skupaj uspelo. Poročaj o odločitvi! lp. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.
yivjo! sem bolj nova tukaj. kot prvo naj povem, da obcudujem vse, ki se drzite locevanja zivil, ker meni to zagotovo ne bi uspelo. poleg tega pa je moje skromno mnenje, da se da shujsat tudi brez tega. pred stirimi leti sem imela 110 kil, danes 82. do tega sem prisla z pitjem vode namesto kaloricnih bomb, pet obrokov, ki se manjsajo ko gre proti veceru in seveda malo miganja. ker ce meni nekdo napise dieto, bom pojedla kar je v njej plus se kar mi bo zadisalo. po moje ses tortami ne da hujsat, hujsate taktrat ko iamte vodne in sadne dneve, ki se zaradi slabe vesti potem preveckrat vrstijo, travnovesje s eporusi in ko telo dobi koscek cokolade ga uskaladisci kot da bi pojedla velo tablico. zato je treba jest po pameti, veckrat po malem in predvsem VSE. zadnjic sem recimo zmazala cel panetone, pa sem sla tect za eno uro pa se je skompenziralo, pa nisem drugi dan rabila imet samo h2o. sicer pa vam zelim veliko uspeha ij drzite se! dinona
Hojla, bravo Helena in Dušanka za uspešen zaključek diete in dobre rezultate. Hvala za pojasnilo in opravičilo Rožica. Res je nekaterim lažje spraviti odvečne kilograme in drugim težje. Pomembno pa je da nekaj delaš zase in se pri tem še dobro počutiš. Prejle sem bila na predstavitvi Jusovih izdelkov. Nekaj kremic sem kupila za darilo, eno sem si kupila zase in eno za taščo., Bomo videli kako bo. Ali katera pozna izdelke od Justa? Ne maram delati reklame, ker še ne poznam dobro teh izdelkov. So pa baje na bazi zelišč in neškodljiva. TUna, kaj je zdaj. Pa pojej že tisto sladkobo, da te ne bo vsak dan premamila. Poslušaj Rožico. Jutri sem na bolniški, ker grem s sinom na pregled. Bom lahko malo dlje spala. TUdi jaz sem bolj zaspane sorte, kot ti Smile. Ko moram v službo zgodaj, pač moram, ampak z muko. Saj me hitro zbudijo in predramijo. Sicer pa imam najraje sobote in nedelje, ko lahko malo poležim. Ne pretiravam, ampak do kakšnih 8-ih se kar prileže, sicer pa vstajam ob 6. uri zjutraj. Marjanca lepo pozdrave ti pošiljam in mislim nate. MAjdad tudi nate se spomnim in ti želim veliko zdravja. Hojla Robida, saj vem, da nas bereš. Pa napiši nam še kaj. Lepo se imej. Jankica jaz sem na sadne dneve tudi včasih pojem malo več sadja ali oreškov. Če telo potrebuje pač potrebuje, vsega se pač ne moremo oz. ne smemo odpovedat. Še vedno je zdravje na prvem mestu. Nič ne zamerim Beba. Saj tako kot si rekla, vsako telo drugače presnavlja. Veliko uspehov ti želim pri 2. krogu. Tako dekleta, grem delat voščilnice. Bi bil že čas, da jih naredim in pošljem. Ponavadi poskrbim za vse drugo in šele zase naredim voščilnice. Mogoče bom tako pridna, da mi bo ostalo kaj časa za kopel. Lepo se imejte. LANES
Samo da se vam javim. Bila sem v klepetalnici - tudi tam je bolj mrtvilo - danes skoraj nič debate, no sedajle se je nekaj čvek nabralo. Pa sem se hitro poslovila, da se še vam javim, potem pa v mižale. Mi oči skupaj lezejo. Joj, kako tečejo ure in dnevi, vsak čas bomo drugo leto, danes je pa že uradni prvi zimski dan, pa tako lepo sonce smo imeli, da ti srce zaigra! Bodite lepo! Dušanka
Lans jaz poznam Just. Imam nekaj kremc, sicer pa redno ne uporabljam te kozmetike. Jo pa uporablja ena prijateljica, pravzaprav prisega samo na to kolekcijo. No Tuna, je padla tvoja odločitev? Zdaj je še pravi čas, da se v naslednjih 2-3 dneh malo sčistiva in si nato privoščiva lep Božič. Jaz bom jutri sadna, če želiš se mi pridruži. Kaj pa Encijan, kako kaj poteka tvoje prehranjevanje? Lp. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti