Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Tudi jaz sem se odločila, da prekinem s tem drugim krogom in se vama Marjanca in Tuna pridružim 3. januarja. A sem preveč firbčna, če vprašam koliko še želita zgubiti? Jaz potrebujem še 10 kg minusa, da bi bila s težo malo pod svojo višino. Se čitamo! varja
Varja, jaz kakih 4-5 kilc, pa bi bilo fajn. marjanca45
Dobro jutro. Da dodam svoj piskrček. Dekleta, jaz podpiram slovenske lokale. Saj najdemo tako odlično hrano pri nasih ljudeh. Upoštevajte tudi Dušanko. Predlagam prihod z vlakom v Ljubljano. Migla Sporočilo je spremenil(a) Migla dne 24. nov 2005 08:42:55
Marjanca - prodano....zmenjeno... Varja jaz bi bila vesela če bi zgubila kakšne 2-3 kilce, bolj mi je pomemben red prehranjevanja, ki mi zdaj 4 m po končani dieti uhaja iz vajeti. Marjanca koliko snega je v Mb? Lp tuna
Bonaca in Marjanca - za hrano me je skrbelo ob varianti, da bi se dobile v parku !!!!!!!!!!! Čeprav bi se že znašle, če ne drugače pa z in . Me pa mine za parko, ko gledam skozi okno, kako piha in sneži. Tu na vzhodu je prava zima. LP, Robida
Joj punce, kok ste luštne!!! Vsake toliko moram malo prebrati, da potem ne sedim predolgo pred čarovnalnikom. Migla, prosim prinesi s seboj malo sončka, boš? Marjanca, bolje počasi, ker je hitro hitro prehitro! Tuna, ne boj se, moj je trpežen, je vsega hudega navajen. Če mene prenaša, bo pa še koga! Se še beremo kasneje! Lepo se imejte in kako popijte! Dušanka
Dobro jutro, dober dan. Pri nas je tudi sneg in mrzlo je za pop......Pa saj je zima. Bolje da je zdaj hladno in sneg, kot da se vleče do marca ali maja. Punce, super je tale ideja za Ljubljano. Sem videla, da je Rmeli tudi zato, da smo zraven. Zvečer sem doma omenila, da se dobimo februarja zopet na fešti, pa so se mi doma smejali, da je mami čist not padla. Včeraj sem imela še eno fešto. Sodelavka je šla v penzijo in nas je povabila na papico. Pri kosilu sem se res pazila kaj jem in da ne mešam stvari med seboj. Potem je prinesla pecivo, sem pa zgubila kontrolo. Vse je bilo treba probat. Ponoči mi je bilo pa tako slabo, da nisem nič spala in sem danes kot zombi. Najboljše pa še pride. Prejšnji večer sem se tehtala in me je danes zjutraj zanimalo, koliko sem pridobila. Rezultat pa je bil 1 kg manj. Ne vem kako je to mogoče, ampak sem se trikrat tehtala. Saj nimam nič proti, ko bi bila večkrat tako presenečena. Rmeli, prehlad je danes spet slabše, ker me je včeraj nazeblo na fešti. Ampak delam na tem, da drugi teden začnemo z rekreacijo. Takrat bo verjetno tudi tebi že gužva mimo. Velja? Punce, imejte se skrajno lepo! Čauči! Gobica
Dobro jutro punce! Me veseli, da vas je toliko za srečanje v Ljubljani. Dušanka ne skrbi zagotovo bova s Sarico poiskali lokal, ki je brez stopnic, tako da se nam bosta ti in tvoj dragi brez težav pridružila. Glede hrane ne bomo preveč komplicirale...itak se moramo vse pazit kaj jemo, važno je, da bodo imeli dovolj vode za nas!!!!!!!! Rožica tudi mene je strah, kaj bo po končani dieti..se pravi čez 6 dni, že sedaj ga malo sračkam in kg nekako stojijo, me je strah, če mi bodo šli kilogrami potem gor, kako jih bom spravila dol! Upam, da mi bo nekako uspelo, da se ne bom čez zimo zopet preveč zredila. Marjetka cvetka in ostale...ne boste verjele, celo orbitrek sem spravila v pogon danes zjutraj za celih 10 minut. Ga moram malo pogledat popoldan, mislim, da ga je treba malo z wd-jem našpricat tam notri, ker zaradi neuporabe malo škriplje. Danes sem na sadju, pa tudi jutri bom, ker imam v soboto eno fešto, pa bom mal pršutka jedla, tako da 30. končam z dieto. Potem bom pa na vzdrževanju. Punce tudi pri nas sneži..spet bo noro na cesti. Lp claudia12
claudia12, sam WD ne uporabi da ti nau še bolj škripalo. Kupi mast in lepo podmaži, bo bolje. Nič naj vaju ne bo strah glede ohranjanja kilaže, malo samodiscipline pa bo. Če ga že posračkata ga dejta 1x na teden, poj malo kontrole pa bo. Tudi jaz sem za Ljubljano, suuuper!!! Lep sončen pozdrav!!!! beba
Punce da ne bom samo jaz vas gledala, sem tudi sama dodala sliko od sedaj. Da mi je uspelo sem prav ponosna, ha, ha LP beba Sporočilo je spremenil(a) beba dne 24. nov 2005 10:20:59

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti