Hvala Bonaca!
Mi kar paše kakšna pohvala, me vedno spomne kako sem se trudila za takšno postavo. In le te nebi rada izgubila. Pridelala sem že celih 6 kg, od teh 6 se močno bojujem z dvema, ki nikakor nočeta izginit. Izpeljem luno, .. sadje, 2 kg minus, se prehranjujem po našem sistemu, evo spet plus!
Seveda pa je moja postava še kar obložena z mišelinkami, mogoče se zaradi moje velikosti in sproščenega bolj ohlapnega načina oblačenja ne opazi takoj. Še vedno imam 70 kg, kar pa je tudi za mojo velikost malo preveč.
Res je težko obdržat težo.Najbolje je da nikoli več ne ješ kot si nekoč. Ker je to res tako začaran krog, da si takoj tam, kjer ne želiš biti. Vsakokrat malo, pa malo, potem pa kar na enkrat eksplozija.
Res pa je da se mi kar dolgo ni nič poznalo. Verjetno zaradi te spremembe metabolizma, če je kaj na tem. Vsekakor ni za vedno in je treba kar skrbet za takšno delovanje metabolizma z pravo prehrano in gibanje.
Danes sem se obložila z sadjem. Sicer imam danes za kosilo pizzo, bo pa vsekakor sadje za malico. In verjetno bom jutri sadna. Nikakor ne morem začet. Pa sem že prejšni teden rekla, da se bom striktno držala diete. Sicer ločujem v sklopo obrokov, vendar vem da se tako ne bom znebila kg.
Encijan kako pa ti?
Vidim da ste se dogovorile za novo srečanje. Ste pa hitre. Res je, da smo se imele tako fino, da je treba čimprej spet ponoviti.
lp.
Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.

Domača vroča čokolada s smetano