Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Hello!! današnji dan je za pop..... Ste že bile kdaj na reševanju osebnostnih vprašalnikov za službo? Ja, ne?! No jaz sm bila danes. Še vedno se mi pred očmi prikazujejo Krogci, kvadratki, črte, takšne in drugačne...! Tako močno sem si želela te službe, ampak po tem sploh ne pričakujem pozitivnega odgovora. Danes sem imela OH dan. Seveda Graham široki rezanci, z zelenjavno omako,ampak sedaj za večerjo sem si pa privoščila. Veste kaj? Narezan kivi in pomarančo z vanilijevim pudingom, petimi piškotki, za povrhu pa še dva koščka jedilne čololade. mmmm kako je bilo dobro. In niti malo mi ni žal. To je nagrada za moj tako nesrečen dan. Malo za tolažbo. Ja ja sam jokam, ampak to je samo danes, jutri bo bolje. Mam sadni dan. GROZDJE, MANGO,..., same dobre stvari. Danes sem 20 minut tekla, sm misla da me bo pobralo. Bay bay barbay Sporočilo je spremenil(a) barbay dne 06. mar 2008 19:34:12
A ni nikogar? Js dons nism najbolj pridna glede diete. Jutri bo bolje. Tud zjutraj se tehtnica ni premaknila navzdol, zato sem kr mal razočarana. LP vsem Sporočilo je spremenil(a) Sy dne 06. mar 2008 22:01:09
ojla punce, me en čas ni blo, računalnik je bil odsoten, tako da je bilo branje zanimivo. Skratka, danes je na vagi 79,6 jaz pa ne morem verjet svojim očem, saj je bil včeraj " dan sladic" ( seveda sem si jih privoščila malce več, saj sem imela rojstni dan). Danes pa bo moj sandi dan. Voljo imam, gremo naprej. p.s.: verjetno pomaga tudi velika količina vode, jaz spijem 3-4 l dnevno in en vagon regrata na B in Š dan. itak mi že mal čez ušesa gleda, ampak je treba stisnit zobe. pa lp in sreeeečnooo!!! sissyp
Sissyp potem pa vse naj naj, čeprav rahlo z zamudo. Naj ti odvečni kilogramčki izpuhtijo!!! Vse najboljše barbay Sporočilo je spremenil(a) barbay dne 07. mar 2008 08:18:57
HVALA BARBAY. sissyp
Dobro jutro punce Evo pa je spet konec tedna oziroma začetek vikenda. Joj, kako čas beži... Jaz sem danes na vitaminčkih in sem se zato že včeraj takole oborožila a zelo resno dvomim, da bo šlo vse tako kot bi naj šlo. Za zajtrk sem si sicer naredila kašo iz treh rdečih pomaranč in dvah micenih jabolk (nič se čuditi glede količine, sta hčerkici pomagali jesti ) Čez pol urce grem pa po mamico, ker sva zmenjeni, da se greva še malo po žensko družiti. Šli bova v salone pohištva pogledat za par stvari potem pa na malico (joj, moj sadni dan) pa še malo po trgovinah (morda pa naciljava kaj kar bi nama lahko najini boljši polovici podarili jutri; saj veste-dan žena). Jah, znajti se je treba, kajne... V planu imava še skupno kosilo (no, kaj sem napisala za moj sadni dan) zato pa jaz sedaj kuham pasulj s suhimi rebri za mojega predragega, da mi ja ne bo prikrajšan Sedaj se šibam uredit pa še sigurno kaj napišem, ko pridem nazaj blažkaa
Sissyp, tudi jaz ti želim vse naj, naj, naj blažkaa
Vse najboljšeeeeeeeeee Sissyp Kristalka
Ku-ku! Vse najboljše tudi z moje strani Sissyp! Uh kako ste ene pridne, jest ga pa kar po malem sračkam, pa še danes nas šef pelje na kosilo za 8. marec. Bo pa jutri boljše, se morm mal zresnit a ne? Tehtnico pa kar porivam stran od sebe, ker ne upam stopit gor. Lep vikend želim vsem skupaj FRČA
SISSYP!!! VSENAJBOLJŠE ZA ROJSTNI DAN, SRCE MOJE PA TI ŽELI, ŠE VELIKO LEPIH DNI !!![ NAJA74

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti