Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Marna, lunca se je pričela ob 18.15 in traja do jutri do 18.15. Se pravi 24 ur. V tem času se ne sme nič jesti. Piješ lahko vodo in nesladkane čaje v neomejenih količinah ali nesladkano kavo. Več tekočine kot popiješ bolje je. Izgubiš lahko do 2 kg, včasih tudi 2,5 kg. ....bom rekla, da se kar splača malo potrudit in vzdržati ta 24 ur post. Po koncu lunce ne takoj letet v hladilnik in se nabasat s hrano. Raje pojej kaj lahkega npr. kakšno sadje, kakšno zelenjavno juhico ali solatko. In še vedno veliko pit. No, tega pa smo že kar navajene, ali ne babike? Fajn je tudi, če greš na kakšen daljši sprehod ali pač počneš karkoli samo ne poležavat. Z gibanjem boš namreč še bolj pospešila delovanje lunce. Veliko uspeha želim vsem Naeema
Hvala, Naeema! Pa še eno vprašanje: Če sem danes imela B dan, s katerim potem nadaljujem v nedeljo? Se Š dan preskoči, ali ga pač imam v nedeljo? Ali je vseeno? Bom zelo hvaležna za odgovor! LP, Marna
Malenkost, Naeema. Zato smo tukaj, da si medsebojno pomagamo. Jaz ponavadi kar nadaljujem z dieto tako, kot je na programu. Se pravi, če si danes imela B dan kar imej v nedeljo Š dan. Jaz ponavadi na lunco nisem zelo lačna, ker se na veliko nalivam s čajem. Nekateri čaji se še posebej priporočajo, da se pijejo na lunco, ker pomagajo še bolj čistiti organizem. Mislim, da je eden takšen meta. Verjetno bi kristalka vedela kaj več o tem. ...ali pa malo pobrskaj po netu. Marna, upam, da boš zdržala. Pa ne obupat, če v nedeljo zjutraj ne bo takoj kakšnega kg ali več manj. Včasih se učinek lunce pokaže čez kakšna 2 dni. Boš pa videla, da se boš po končani lunci fino počutila. Jaz imam naslednji dan po lunci vedno taki lahek občutek. Tak, fajni. Tako, da kar pogumno vsem nam in veliko uspeha. Naeema
Ojla, dekleta ! Jaz sem se že včeraj malo spogledovala z mislijo, da se vam pridružim pri luni in vodnem dnevu. Danes sem pa že lepo zaštartala s trdno mislijo, da ga tudi izpeljem, ker se pa res več ne spomnim, kdaj sem ga nazadnje. Smo si pa res izbrale primeren dan, na osmi marec pa nič jest! Malo sem se pa tudi zato odločila, ker se mi v pon. izteče hypoxi, in imam meritve in tehtanje. Če lahko strnem vse skupaj. Ne vem, če sem sploh kaj shujšala (po kilah že ne), mogoče bodo obsegi kaj pokazali. Kljub temu, da praktično imam 4 x na teden neko telovadbo in to je res oreng švicanje(2 x hypoxi, 2 uri aerobike in 1 ura pilatesa - razporejeno po posameznih dnevih), pa tudi pri hrani se držim, mogoče celo bolj kot pri ločevalni. Zadnje čase mi pa večkrat hodi po glavi, da bi ponovno začela to dieto, ker se mi zdi edina učinkovita stvar. Pa če pomislim, nisem nikoli toliko slaščic oz. tortic pojedla in čokolade, kot takrat ko sem bila na tej dieti, kile so pa vseeno kopnele. V mislih imam, da bi jutri bila na sadju in solati, v poned. pa začnem s prvim B dnem. Upam, da mi uspe. No sedaj pa grem delat, namreč od letos znam celo privezovat trte h kolu in na žice, pa moramo še to dokončat. Zunaj je megleno in kislo vreme, upam da me ne bo preveč zeblo. S sabo bom vzela veliko vode. Lepo praznujte današnji praznik! ann
Iskrene čestitke ob dnevu žena blažkaa
Kaj je lubike, ve pa še kar na lepšem Naj se pohvalim, da sem se imela sinoči zelo, zelo lepo. O grešenju kdaj drugič, sedaj pa raje obdelajmo prijetnejše teme. Domov sem prišla par minutk do enih zjutraj. Dragi me je seveda počakal, da sva se lahko šla malo romantike, ker je že itak bil 8. marec (joj, joj, njemu pa vsak izgovor pride prav ). Okrog pol desetih sta me punci zbudili in mi pripravili zelo lepo presenečenje . Z atijevo pomočjo sta zelo lepo dekorirali mizo, postavili zajtrk (zame sadje na krožničku; kako lepooooooooo), ati pa je že zjutraj "skočil" po šopek. Joj, sem bila vesela. Saj sem tudi vam rožico namenila,... No, dragi je peljal hčerkici k frizerju, potem gremo pa babici voščit in se malo pocrkljat ob čajčku (in še čem). Čeprav pri nas dežuje, je zame danes zelo lep dan. Tudi ve si ga privoščite blažkaa
Ojla Mir v duši,radost v srcu, nasmeh na ustih, naj spremlja vas v naslednjih dneh. Iskrene čestitke ob dnevu žena še od mene........,naj bo vsaj ta dan nekaj posebnega.......... TAKO: VČERAJ NA SADJU, DANES PA SPET NA MESEKU.... Lepo se imejte še naprej in uživajte kar se da......... lucky
OJ!! A katera od vas upošteva današnjo lunco? Jaz sicer jo, ampak če ne bo kmalu ura pol sedmih bom skup padla. Pa ne od lakote, je sploh ne čutim, me pa spremlja nek čuden občutek, kot da bi bila šibka. Kar jr čisto možno. Tako da bom morala vsaj en jogurt pojest. OB DNEVU ŽENA VAM ŽELIM VES NAJ NAJ, PA LEPO PRAZUJTE. Bay bay barbay
Še ena ura in odplavala bo Ves dan se nalivam s postnim čajem z limonco, malo me zebe, malo sem švoh - pa bo že. Kasneje bom pojedla en navadni jogurt z dvema koščkoma crispija in v posteljo - to je moje praznovanje današnjega dne, ob tem, da sem celo stanovanje pospravila, skuhala kosilo, vmes pa dobila eno orhidejo in vijolico. Kristalka
Tako, lunca je za nami. Spala sem do enih, si skuhala čaj (kaka 2 litra) in ga čez dan spila, vmes dobila obisk in nič grešila. Tako je lunca uspešno za mano. ...zaradi obiska pa žal ni bilo nič s sprehodom. No, mogoče pa jutri. Po lunci sem pojedla malo krompirčka pečenega v pečici, brez olja in začimb. Zraven sem imela praženo zelenjavo (paradižnik, paprika in melancana) in kot solato polovico narezanega paradižnika (brez začimb, olja ali kisa). Po vrhu sem pojedla malo korenčkove juhice s cvetačo, ki sem si jo že skuhala za jutri, ko imam S dan in se naveličam jesti samo sadje. ...sedaj pa letam tja, kamor še papež gre peš. Očitno sem s to hrano pospešila prebavo. Marna, kako pa je tebi šla današnja lunca? Naeema

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti