Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Hojla! Kako kaj punce,a gre? Any,zdravo! Resno,zadnji čas da se vzameš spet v roke,ker potem bo pa huda.Saj veš,koliko truda je potrebno,da spravimo kile dol,zatorej kar hitro veselo na delo.Saj smo tu še sami stari borci,samo zdajle je čas dopustov,pa se bolj poredko javljajo. Šjorca,jaz imam do kosila vedno dva obroka sadja,da nisem potem preveč lačna.Za zajtrk pojem dva sadeža,za malico pa enega. Uživajte! Lep dan vam želi Marjetka cvetka!
Živjo Samo,da javim,da danes zacenjam drugi krog(okrog tivolija)Startam z 76.Prejšnega sem začela z skoraj 95.Veselo na delo.Sicer začenjam malo pred rokom,ampak ker sem popolnoma popustila z obroki sadja in sadnimi dnevi, tudi malo sem začela mešati hrano,se bom edino na tak način spravila nazaj v red. Lep dan vsem Saša
Živijo, naj se še jaz na hitro oglasim, moj drugi krog poteka po načrtih, danes je 22. dan, težav nimam, kakšnih posebnih grehov ne delam - upam, da bo šlo tako tudi naprej. Tehtala se bom po vodnem dnevu, pa takrat poročam o rezultatu. Z jutranjo hojo vztrajam, počasi - 2x tedensko - pa uvajam orbitrek. Saša, tebi pa veliko uspeha, prvi krog si krasno izpeljala! Veliko uspeha vsem, želim vam vesel dan lp darkad
Haj! Sedaj pa zares. Kot sem obljubila sem danes štartala nov krog! Če mi uspe na tehtnici zagledati 7 bom presrečna. Enkrat mi je skoraj uspelo vendar ne za dolgo! Začenjam pri 90kg!!!!! A ni hudič če mi je uspelo v dveh krogih sklatiti 30kg mi jih bo pa še teh 20. Na 80kg bom upam prišla dokaj hitro ker je kakšnih 7 kg pridobljenih v zadnjem mesecu. Saj veste dopusti in tako dalje. Do sedaj sem bila zelo pridna in brez pregrehe. Če preživim prvi teden vem ,da mi bo uspelo. Veliko uspehov tudi vsem ostalim. Ko vidim kako ste pridne sem takoj boljše volje in vrjamem da se bomo kmalu lahko pobahale z lepimi rezultati. Tako kot darkad vam sporočim po prvem vodnem dnevu rezultate! Lep dan še naprej ! any
Dobro jutro, dober dan! Najprej lep pozdrav naši dragi Any (korenzu). Tvoj alarm je bil dovolj glasen, da sem ga zaslišala tudi jaz. Kako zanimivo, da imam tudi jaz v mislih štart 2. kroga s 1. septembrom. In zdaj v avgustu zelo hitim, da pospravim čim več hrane, da si naredim zalogo .... . Skoraj tako je, kot lani, ko sem pred pričetkom diete jedla vse živo podolgem in počez. Alarm pa tuli, ker sem že izničila učinek vzdrževanja in sem trenutno na isti teži, kot lani 1. decembra ob koncu prvega kroga. Saj ločujem, le sadnih in vodnih dni nimam več, pa premajhne razmake delam med obroki, tako da pride več obrokov konkretne hrane, namesto da bi si lakoto (požrešnost) tešila s sadjem in vodo. Zdaj razmišljam, ali bi začela kar TAKOJ, tako kot ti Any, ali naj še čakam do 1.9. Tuna, kako si kaj? Vse pohvale pa veljajo Vemves, ker je takoj ukrepala in že pridno šiba okrog Tivolija. Darkad, super, da si dieto dopolnila z obilo gibanja. Tako bodo rezultati še boljši in postava za vikat Fakin712, lep rezultat si dosegla, kar tako naprej. Rožica in Marja, tudi vama želim uspešno pot in čim manj napadov lakote. jankica
Pozdravljene sotrpinke, po končanem dopustu se vam zopet javljam. Prebrala sem vse za nazaj in ugotovila, da je kar nekaj novih med nami - punce veliko volje in uspehov vam želim. Zavedajte se, da gre v 1. krogu največ dol in se splača biti dosleden. Any in Jankica opisali sta tudi moje probleme, meni se dogaja ravno isto.Tudi jaz že nekaj časa slišim alarm, ampak se delam, kot da sem gluha Tale avgust je bil zame prava katastrofa, vse mi je ušlo z vajeti. Jem vse kar mi pride pod roko, največ zvečer in predvsem sladkarije. S čokolado sem dobesedno zasvojena - pravi čokoholik. TO SE MORA NEHAT Any čestitke za začetek, vem da je potrebno veliko volje. Jaz jo še nabiram in upam, da mi jo bo kmalu uspelo zbrati - tudi z vašo pomočjo. Tudi jaz si želim zagledati tisto presneto 7 na tehtnici - pa sem bila pred avgustom že tako blizu. Punce kaj pravite na skupni začetek spetembra? Ampak vabimo samo resne kandidatke, da se ne bo tako končalo kot 1. januarja letos. Ker je 1. september petek (slab začetek) predlagam 4. september - ste za? Javite se - skupaj nam bo uspelo. Lep dan vam želim vsem skupaj, SMILE28
Hellouuu! Leto dni je minilo od moje prve uspešne ločevalne diete in po novem letu sem pridno nabirala kilograme.... vrstni red se je pomešal.... skratka čas za čiščenje in pospravljanje.... Z veseljem se bom pridužila skupini z začetkom 4.9. Lepo pozdravljem vse tiste, ki smo trpele skupaj lani in kot vidim jih je kar še nekaj prisotnih, upam, da se bomo spodbujale -i tudi letos. Čaubau do prihodnjega tedna... grem iskat jedilnike....knjižice... Maša
Lep pozdrav vsem skupaj. Sem nova na dieti(od 12.8) in nova na forumu. Upam da bom zdržala do konca diete. Upam da se ne boste smejale mojim vprašanjem, res bi rada shujšala in nebi rada preveč grešila.Povsod piše naj naredimo poleg obroka sezonsko solato, jaz jem vedno kumare in paradižnik, ker je tega veliko na vrtu, a je to vredui ali bi morala jesti zeleno solato? Ali lahko na vitaminski dan jem suho sadje?
Hojla! Stare sblje se vračajo!!!!! Punce,tako je treba,še pravi čas preprečit katastrofo.Bom držala pesti za vse vas! Masenka,smo se že spraševali,kako je kaj s tabo,kje si.Želim ti uspešen začetek. Anndreja,pozdravljena med nami.Seveda lahko ješ paradižnik in kumare,pa papriko,tudi solato iz rdeče pese. Pa suho sadje tudi lahko ješ na vitaminski dan,brez skrbi. Lep dan vam želi Marjetka cvetka!
Čer,še ena grešnica se vrača.Ker sem si nabrala 6kg viška(šlavf okrog trebuha,da nisem na morju utonila),je potrebna spet dieta.Začela sem včeraj ,ampak me je zvečer spet malo zaneslo,ampak danes sem bila pridna,pa še na sprehod sem šla.Nevem zakaj lahko cel dan zdržim brez hrane,zvečer imam pa volčjo lakoto,upam da bom to prebrodila.Ker je jutri zvečer luna jo imam na sadni dan držat.To bo kazen . luna1

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti