Pozdravljene 
Pa kaj je zdaj to punce? A se vam ne da več pisat al kaj, no?!?!

Vidim, da si je v zadnjih 24-ih urah naš forum ogledalo krepko čez 500

obiskovalcev
, oglasili sta se pa le darja in s.marinka4...
S.marinka4, moj post je od sinoči in tam sem napisala, da imam danes OH dan. In sem ga tudi imela. No ja...
Naša družina se je danes odločila za razvajanje in je šla kar v ljubljanski
. Zunaj je bilo takoooooo zelooo mrzlo, mi pa smo bili na toplem in veliko plavali (midva sva bila tudi v
). Za kosilo sem pojedla zelenjavno lazanjo + veliko skledo mešane solate, na Trojanah pa sem "pospravila" še en
.
No vidite, da sem se držala OH dneva. Yes zame
Darja-, a pizza je bila vsaj mnjami

Če si že grešila...
Glede slikic je pa tako, da jih imam kar nekaj shranjenih, nekaj jih pa poiščem glede na vsebino o kateri pišem.
Kaj naj še napišem, ker imam občutek, kot bi se šla neke monologe, glede na to, da se (zaenkrat) največkrat oglašam tu gor. Saj res, kaj pa, če začnem pisati kar osebni blog
Ja, ja, pri meni je vse možno saj
Ja, še to. Jutri bomo punce pekle cimetove zvezdice in spekle eno čokoladno pecivo. Jaz pa imam jutri VITAMINSKI dan in (upam), da ne bom ničesar sladkega nosila preveč blizu ustom
.
Se bom "šparala" za ponedeljek, ko pa imam tako ali tako B dan. Pa Božiček še enkrat pride. Otroci že sedaj kričiji jupiiiiiiiiiiiiii, jaz pa (po pravici povedano) komaj čakam, da končno
.
No ja, upam pa tudi na to, da me bo spet obdaroval

Mišji lov (film seveda) se je že začel, zato grem ostalim delat družbo.
Ve pa lepo spančkajte in še lepše sanjajte
P.S. Pa napišite kaj lepega
blažkaa
, oglasili sta se pa le darja in s.marinka4...
S.marinka4, moj post je od sinoči in tam sem napisala, da imam danes OH dan. In sem ga tudi imela. No ja...
Naša družina se je danes odločila za razvajanje in je šla kar v ljubljanski
. Zunaj je bilo takoooooo zelooo mrzlo, mi pa smo bili na toplem in veliko plavali (midva sva bila tudi v
). Za kosilo sem pojedla zelenjavno lazanjo + veliko skledo mešane solate, na Trojanah pa sem "pospravila" še en
.
No vidite, da sem se držala OH dneva. Yes zame
Darja-, a pizza je bila vsaj mnjami
Ja, ja, pri meni je vse možno saj
Ja, še to. Jutri bomo punce pekle cimetove zvezdice in spekle eno čokoladno pecivo. Jaz pa imam jutri VITAMINSKI dan in (upam), da ne bom ničesar sladkega nosila preveč blizu ustom
.
No ja, upam pa tudi na to, da me bo spet obdaroval
blažkaa
Je pa to zlata generacija ( moj
je letnik 68) in ne vem, če jih še delajo
Kar se hrane tiče sem spet "grešnica". Joj, upam, da me ne bodo izgnali s foruma, saj sploh ne "sodelujem" več (t.j. se sploh ne spravim nazaj na 3md).
Sem pa zadnjič prebrala en blog v katerem je punca napisala, da ne vidi smisla, da bi se odrekali sladicam oziroma "pregreham", ki se jim reče še pa še... in je to utemeljila s tem, da je to primerjala s sexom. T.j. odreči se nečemu dobremu je tako, kot če bi tik pred orgazmom rekla: dost mam
Moji še kar večerjajo zato jaz koristim trenutek in pišem tele vrstice, da mi ne delajo preveč skominov (carski praženec z rozinami , Nutella in med ter mleko).
Zadnje dneve sem kar precej "zapackala" telo in mi prebava spet "šteka" zato iščem toaletni papir podoben temu na sliki
, da še na WC-ju kaj koristnega naredim (če se že olajšati ne morem
vam želim