Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Pozdravljene Pa kaj je zdaj to punce? A se vam ne da več pisat al kaj, no?!?! Vidim, da si je v zadnjih 24-ih urah naš forum ogledalo krepko čez 500 obiskovalcev , oglasili sta se pa le darja in s.marinka4... S.marinka4, moj post je od sinoči in tam sem napisala, da imam danes OH dan. In sem ga tudi imela. No ja... Naša družina se je danes odločila za razvajanje in je šla kar v ljubljanski . Zunaj je bilo takoooooo zelooo mrzlo, mi pa smo bili na toplem in veliko plavali (midva sva bila tudi v ). Za kosilo sem pojedla zelenjavno lazanjo + veliko skledo mešane solate, na Trojanah pa sem "pospravila" še en . No vidite, da sem se držala OH dneva. Yes zame Darja-, a pizza je bila vsaj mnjami Če si že grešila... Glede slikic je pa tako, da jih imam kar nekaj shranjenih, nekaj jih pa poiščem glede na vsebino o kateri pišem. Kaj naj še napišem, ker imam občutek, kot bi se šla neke monologe, glede na to, da se (zaenkrat) največkrat oglašam tu gor. Saj res, kaj pa, če začnem pisati kar osebni blog Ja, ja, pri meni je vse možno saj Ja, še to. Jutri bomo punce pekle cimetove zvezdice in spekle eno čokoladno pecivo. Jaz pa imam jutri VITAMINSKI dan in (upam), da ne bom ničesar sladkega nosila preveč blizu ustom. Se bom "šparala" za ponedeljek, ko pa imam tako ali tako B dan. Pa Božiček še enkrat pride. Otroci že sedaj kričiji jupiiiiiiiiiiiiii, jaz pa (po pravici povedano) komaj čakam, da končno. No ja, upam pa tudi na to, da me bo spet obdaroval Mišji lov (film seveda) se je že začel, zato grem ostalim delat družbo. Ve pa lepo spančkajte in še lepše sanjajte P.S. Pa napišite kaj lepega blažkaa
dobro jutro Je že kar dan,ker sem zgodaj vstala.Celo noč me je bolelo uho in nisem nič dobre volje.Takrat ko kaj boli,vsaj pri nas ni nikjer nobenega zdravila... Že kuham kosilo(zajca),ker gre sine ob 11,30 h sošolcu in bomo danes "hitrejši",bom pa popldan lahko malo počivala(vsaj upam). Dieta naj bi bila že v polnem teku.................,jaz pa se kar ne upam zvagat,se bom po sadnem dnevu,ko bom že mal lažja. Blažkaa,res ti nič ne manjka,jaz že dolgo nisem plavala,pa bi morala vsak teden ,ker sem imela operirano hrbtenico(kot otrok). Kristralka spet pazi vnuke......Hema je v službi........Any še počiva od praznikov......jaz pa se smilim sama sebi. To pa je filozofija a ne? Danes ko imam fraj nedeljo,bom pa čepela v bajti in objokavala svet.... Grem kuhat,da ne bomo pozni se še oglasim. darja-
Hellouu punce in fantje! Po treh letih sem pridno pridobila kilograme nazaj in zdaj kaj čem spet nazaj na delo. En teden že pridno ločujem, 2 kg sta manj, zdaj se pridružujem še vam, saj sem že prvič pridno nabirala dobro voljo prav pri vas. Danes bo bolj beljakovinski dan, ker je bil včeraj škrobni in veliko solate in gremo naprej v - Prijetno in lepo nedeljo vam želim. Maša
Pozdravljene! Po dolgem času se še jaz javljam. Sporočam, da nsem pozabila na vas, niti na dieto, ampak že od 2.1 bruham in imam drisko. Ko že mislim, da sem malo bolje, se spet pojavi slabost, tako kot zdajle. Lepo se imejte, se oglasim kaj, ko bo stanje boljše. Pozdrav. dvojčica
Haj! Lepa nedelja ni kaj. Rekla bi da vse prej kot zimska, razen mraza. Pri nas že cel dan dežuje, tako da imam občutek da smo tam nekje konec oktobra in ne na začetku januarja. Včeraj smo imeli obletnico benda in smo se imeli super. Včasih je pa dobro če koga v gostilni poznaš. Smo bili postreženi ko kralji, ker moj sin dela v tej gostilni. Ha,ha vsaj enkrat smo imeli malo protekcije. Juti se pri meni začne aktivno miganje in malo bolj pridno ločevanje. V torek je lunca, a bo katera na vodi? Ob kateri uri se začne? Kristalka je zagotovo na tekočem, a ne!? Ker nimam kaj pametnega počet se bomo danes vrjetno celo popoldne kartali, tako da lep preostanek dneva vam želim! any
Pozdravljene. Vzela sem si čas za brskanje po najljubši spletni strani. Kot rečeno, sem bila včeraj zvečer na manjši zabavi in glej ga zlomka - zalomilo se mi je. Pojedla sem res velik dunajc pa solato, pa prej aperitiv, pa pršut... na koncu belvi rezina - sama sebe nisem prepoznala. Seveda ponoči nisem mogla spat, saj takega nažiranja pa pri meni že eno leto ni bilo - kar naprej sem vstajala, se mi je zdelo, da sama sebe srečujem... groza. Ampak ne bo se ponovilo. Danes mi prav nič ne paše jest, se samo s čaji nalivam. Upam, da bom čimprej spravila to nesnago iz sebe. Ja lunca v torek se prične ob 12.38 = praktična ura - eno rahlo zgodnje kosilce do drugega dne do kosila - ni panike, zdržali bomo. Sicer je pa tudi pri nas turobno, deževno , ničemur podobno vreme. Takšna megla, da nikakor ne grem ven - bom raje tipkala. Kristalka
Dober dan, Samo na hitrico vam napišem, da danes strašno uživam. Ati nam je naredil zajtrk (zame sveži ananas zelo lepo serviran), nato smo punce spekle zelo dobro čokoladno- rožičevo pecivo, kosilo je kuhal danes ati (puranji file na olivnem olju, pire krompir, špinača, za solato pa nariban korenček s koruzo). Nisem se mogla upreti. Sem pa pojedla zelo malo... Šli smo na sprehod okrog ta velikega jezera in kljub sončnim žarkom prišli domov z zelo blatnimi čevlji Pravkar se igramo spomin (no, jaz trenutno goljufam), nato sledi kopanje otrok, inventura šolskih torbic, ati se je javil, da bo še večerjo naredil (pa ravno danes imam VITAMINSKI dan), me bomo pa cimetove zvezdice spekle. Prijetno popoldne še naprej blažkaa
Blažkaa sam povej kje rastejo takšni moški..........,kot je tvoj. Jaz sem zdajle prišla od tašče(še nisem vošla ),kjer sem seveda spet jedla........ Od jutri naprej se ne premaknem več iz hiše,pa tud če kdo pride,se bom pa zaklenila.Saj to je noro,kot da se ljudje kar merimo v tem kdo bo več pojedel.............. Od tašče pa itak ne moreš iti dokler nisi tako poln,da ona vidi,da ti je že slabo. Grem pod tuš pa mal čajčkat..... darja-
Joj, darja-, taki moški nikjer ne rastejo, če si imela namen kakšnega "utrgati" Je pa to zlata generacija ( moj je letnik 68) in ne vem, če jih še delajo Kar se hrane tiče sem spet "grešnica". Joj, upam, da me ne bodo izgnali s foruma, saj sploh ne "sodelujem" več (t.j. se sploh ne spravim nazaj na 3md). Sem pa zadnjič prebrala en blog v katerem je punca napisala, da ne vidi smisla, da bi se odrekali sladicam oziroma "pregreham", ki se jim reče še pa še... in je to utemeljila s tem, da je to primerjala s sexom. T.j. odreči se nečemu dobremu je tako, kot če bi tik pred orgazmom rekla: dost mam (nekaj v tem smislu). No, jaz sem se odločila, da ne bom imela več slabe vesti in se bom kar držala njene razlage Moji še kar večerjajo zato jaz koristim trenutek in pišem tele vrstice, da mi ne delajo preveč skominov (carski praženec z rozinami , Nutella in med ter mleko). Zadnje dneve sem kar precej "zapackala" telo in mi prebava spet "šteka" zato iščem toaletni papir podoben temu na sliki , da še na WC-ju kaj koristnega naredim (če se že olajšati ne morem). Sedaj grem, kaj lepega pa sigurno napišem zjutraj, potem sem namreč "leteča". vam želim blažkaa
Tako danes pa je tisti dan,ko mora iti vse po starem vrstnem redu. Za zajtrk sem pojedla en kivi in spila kavico z mlekom. Za kosilo bom danes jedla solato s fižolom in prepečenec...... Praznikov je definitivno konec,pa prenažiranja tudi.... Želim vam uspešen dan,se javim predno grem v službo,zdajle pa vsakdanja opravila. čao darja-

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti