Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Pozdravljene! Danes je moj prvi dan za mano. Sem bila pridna. Tabina vesela sem, da sva skupaj. Bom lažje prenašala. Sicer sem pred leti dala eno rundo skozi, ki je bila zelo vzpodbudna, tako da že vem kakšen je občutek, vendar pa vem tudi, da sem se vmes že pripravljala na novo, pa me je stalno kaj premotilo. Zato vas vse lepo prosim, da mi boste pomagale, če bo potrebno. Tako kot je rekla tocka, res ni ničesar, kar ženske ne bi mogle doseči, sploh pa s skupnimi močmi. Se beremo! Lahko noč.
Ojla punce, po dolgem času se zopet javljam. Čeprav vas vsak dan berem se enostavno ne spravim k pisanju. Počasi nadaljujem dijeto, z vmesnimi prekrški. Do končnega cilja mi manjka še "samo" 5 kg. Za enega mogoče veliko ampak zame ne. V dveh mesecih sem izgubila 6 kg. Resda poleg dijete ne naredim skoraj čisto nič zase. Upam, da bo zdajle na pomlad boljše, ko se bo začela kolesarska sezona. Da potem to mojo doseženo težo obdržim. Sem pa nekaj storila pri sami mislenosti mojih družinskih članov. Tako, da počasi vsi ločujemo hrano. In velikokrat se tudi zgodi, da jemo enako - oz. eno kosilo. Kajti na začetku moje diete sem mojim še vedno skuhala kaj zraven. Veliko volje in vztrajnosti še naprej želim vsem, kajti skupaj nam bo sigurno uspelo. atilem
Dobro jutro vsem skupaj.Danes držim pesti za Jordi,da bi imela uspešen vodni dan. kepca
Tudi jaz držim pesti zate Jordi. Naj ti vodica dobro teče. Naj vsak dan bo s soncem obsijan

Ojla, punce!

HVALA za podboro. sedaj vem, da nisem sama.

JORDI
Pozdravljene! Danes sem v prvem sadno_zelenjavnem dnevu. Za malico sem pojedla dve jabolki. Sedaj pa, ko bom prišla domov, pa si skuham paradižnikovo juho. Mislim da ne bo ravno hudo, saj jo imam kar rada. Jordi, tudi jaz ti držim pesti. Saj bo! Sotrpinke, lep dan še naprej!
Zdravo! JORDI kako preživljaš vodni dan? Upam, da brez večjih težav. Želim da ti mine tako kot meni. Dosti lažje mi je bilo tudi zato, ker sem bila stalno zaposlena in nisem mislila na hrano. Lep pozdrav vsem puncam. tocka
Js mam pa sadni dan in ful neko krizo. Pol pa še tukaj po kulinariki brskam in se mi kar sline cedijo!!!! kokos
Kokos, dve skupni točki imava; tudi jaz sem na sadju in tudi jaz brskam po kulinariki; prav zasvojena sem z zbiranjem teh receptov. Pol pa iščem, kaj bi lahko jedla, pa valda da je večina slatsnih stvari hudo pregrešnih. Smrtni greh pa je to, da se sedaj tale recept trenutka samodejno obnavlja in ko vidim sličico, ki je že na videz prveč užitna, seveda kliknem gor... in si cedim sline. Komaj čakam, da pridem domov, da si spečem babano. Zvečer še kako jabolčno čežano; da je le topla hrana, pa je za preživet sadni dan:) Jutri pa špinača in govedina... če pomislim na nedeljo na roast potatoes in hrustljavo ledenko, regrat s krompirjem, pa imam toliko več volje vzdržat danes :) saj bo.... lep vikend vsem, pa ne ga lomit. poletje se bliža:) tabina

No, tako. Nekje sem izgubila 9 kg. Če jih mogoče katera najde, naj mi jih ne vrača.

Vodni dan je potekal super. Nisem mogla verjet, da je šlo lažje, kot sadni dnevi. Sem pa včeraj z velikim veseljem spet jedla meso. Držim pesti za vse.

JORDI

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti