Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Tocka, ne izgubi volje. Najprej pospravi tehtnico!!!!!!!!!!!!! Ne tehtaj se vsak dan. Drugič je izguba kulogramov odvisna od tega, koliko kilogramov imaš preveč. Jasno je to, da če imaš 10 kg preveč, ne moreš izgubiti že v prvem mesecu 10 kg. Jaz imam preveč 40 kg in sem že v 14 dneh izgubila 6 kg. Sedaj se pa nič ne tehtam. Stehtala se bom šele po 1. vodnem dnevu, se pravi da poročam 30.3.

Ne obupuj in vso srečo naprej.

JORDI
tocka, tudi meni kg bolj kot ne stojijo. sem pa imela v ponedeljek drugi vodni dan. res sem iz dobrih 68 prišla na 61, ampak vseeno bi rada še kakšen kg dala dol. ampak bom vztrajala, vsaj do Velike noči. Res pa je, da sem se začela merit pred tremi tedni, ko sem dobila občutek, da teža ne pada. In klub temu, da kg bolj kot ne stojijo, je nakaj manj cm. pa lep dan, klavdija
Halo! Ponovno sem tukaj. Me kar vleče spet na forum. Že vidim, da se mu več ne bom mogla ubraniti, tako kakor se mu tudi nisem mogla pred leti. Lejča, sem že začela, pa prekinla, ker smo imeli ta teden dva rojstna dneva pa sem se pregrešila, saj nisem hotela razlagati, zakaj kompliciram pri hrani. Sem sicer gledala, da sem manj pojedla, in da sem ločevala, vendar pa sem malo pomešala dneve. Sem pa za to, da se skupaj spraviva in morda začneva v ponedeljek!? Kaj praviš? In tudi poleg drugih bi si bili morda v podporo. Si zato? Mislim da nama bo lažje, vsaj na mene to tako deluje, če imam še sotrpina. Saj vem, da smo vse sotrpinke, ko smo v tem, vendar tako se mi zdi še bolj vzbujajoče. Odpiši. Ostale pa vse čestitke, s svojimi podatki me kar vspodbujate. Se že vidim ko bom tako daleč. Torej Lejča, premisli. l.p.
BESSYBORI, jaz bom v ponedeljek tudi skušala najti pot nazaj. 29.1. sem namreč začela, zvozila prvih 40 dni z minus 4 kg, zdaj me je pa kar sram. čisto sem zabluzila. nekaj sem še ločevala, pa prirejala dneve; kot pri tebi so bili rojstni dnevi v hiši in ko kuhaš, seveda tudi poskusiš.... kakorkoli, ponovno pričenjam kalvarijo. do ponedeljka si bom na novo malce splanirala zadeve in si prečistila glavo tudi glede približajoče se velike noči.... čeprav je narobe začenjati in popuščati, naj bo to pripravljalni del. 26.3. pa ZARES za 90 dni... pa kaj je 90 dni ;) da bi le vreme se zbrihtalo. sonce me motivira. pozdravček vsem, ki ste karakterno sposobnejše kot jaz :) tabina
Hojla! Tabina,kako dolgo sem že jaz na tem forumu.že skoraj tri leta.Če bi bila že suhica,bi se že zdavnaj ne oglašala več,tako pa jaz ,shujšam,potem pa me mine volja,pa se spet zredim in tako vedno znova in znova.Ampak jaz še vedno upam,da mi bo uspelo,uspelo enkrat obdržat težo,da mi spet ne zdivja nekam v višave. Punce,ki se pripravljate na nov žačetek,želim vam,da bi vam uspelo in da boste doživele tisti krasni občutek,ko vidiš,da si nekaj lepega storil zase. Mejte se lepo! Naj vsak dan bo s soncem obsijan
Pozdravljene! Hvala vsem za čestitke ob rojstvu našega junaka. Doma sva že od petka in se kar fino štimamo. Zame skrbijo od spredi in odzadi in jaz to kar pridno izkoriščam. Vid je pa itak cuker med cukri. Pa veselo in upešno hujšanje. tejčica Sporočilo je spremenil(a) tejčica dne 22. mar 2007 19:02:42
Pozdravljene! Spet jaz. Kot sem že danes enkrat napisala, sem kar zasvojena s tem forumom. Tabina, tebe se spominjam že od prej, in sem zelo vesela, če bova v ponedeljek skupaj začeli. Tudi Lejča, upam da se boš odločila. Nam bo lažje. Mogoče še katero pritegnemo sabo. Marjetka cvetka hvala za vzpodbudo. Upam, da nam boš pomagala, kakor tudi ostalim Hvala vsem za vzpodbudne želje. Se še beremo! Lep večer in lahko noč.
dans mam sadni dan in da se pohvalim - sem za zajtrk jedla zeljno juho. upam da mi bo še za kosilo in večerjo teknila. klavdija
Končno je za mano prvi vodni dan. Sicer sem pila tudi čaj brez sladkorja, čeprav v knjigi piše samo voda. Manj imam že 9 kg (še zmeraj vagam na tri številke). Vmes je bilo vsesorte, od prekrška na celi črti, do smučanja na sadni dan (pa zdrži če moreš -prilagodila z veliiiiiiiko solato zvečer). Saj sem samo človek, ne stroj. V glavnem sem si prilagodila tako, da dopoldne jem tudi do 3 x sadje, do kosila pa mora preteči najmanj dve uri po zadnjem sadežu. Tudi torte in čokolado sem iz začetka redno kupovala, sedaj pa velikokrat imam kasnejše kosilo, pa nič večerje. V glavnem vse se da, če se hoče. Kruha nisem pojedla čisto nič. Nekje vmes sem zasledila odgovor, da se v kavo lahko vlije mleko. To je najhujša napaka, ker lahko en curek mleka naredi več škode kot 300 g čokolade. To sem se naučila še iz knjige Judy Mazel, ki je na las podobna temu načinu. To pa zato ker se mleko (beljakovina) predeluje v želodcu čisto drugače kot OH. Ko enkrat vneseš v želodec beljakovino, se tisti dan naprej OH ne more več predelati brez škodljivih posledic, ker preprosto ni več nekega encima (ptialina?) v želodcu, ki se je izničil z uživanjem beljakovin. Skratka pri tej knjigi (90 dnevna dieta) pogrešam neko obširnejšo razlago, medtem ko je pri Judy Mazel zelo lepo razloženo zakaj je kaj škodljivo - in predvsem je zelo razumljivo napisano, za vsakega "kmečkega" človeka. Pa lep pozdrav vsem skupaj! PS Kdor še cinca ali bi ali nebi začel in premišljuje ali je to tista prava dieta ali bi še malo počakal, morda bodo vsak čas izumili neko boljšo, lažjo dieto, naj se odloči takoj danes. To je tista prava dieta!!! Nobenih izgovorov več ni!!! ann
Ja pri meni je tako: Visoka sem 156 cm in sem imela pred začetkom diete 65 kg. zdaj pa jih imam 63, v ponedeljek pa prvi vodni dan. Tehtam se nena vsak dan, do zdaj mislim da sem se 3X. Upam, da bodo po vodnem dnevu dobri rezultati. res pa je da se dosti boljše počutim od kar tako jem. in komaj čakam, da se izmerim, ker mislim da je šal kak cm dol. Fajn bodite tocka

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti