Dobro jutro, rožice !
Takšna megla je zunaj, da sem komaj našla do službe. Pa danes bi tako še spala. Ne vem, če se Helena v tej megli nisi izgubila, da te še ni ! Poglej, kako si nas razvadila s svojim zgodnjim pisanjem.
Hema, vodni dan je bil tudi zame vedno prava mala groza, vendar sem ga nekako le preživela. Kuhaj si zeleni čaj in ga pij še toplega. Pa enostavno odmisli hrano. Jaz sem se vedno zabubila nekam v mir in tišino s knjigo, da je bilo lažje. Držim pesti. Boš videla, kako boš ponosna, ko ti bo ratalo !
Včeraj sem za kosilo in večejo jedla repo ! Celo kilo sem jo pojedla. Danes pa bom imela čas le za večerjo in to bo po 3 tednih pirin kruh z latto in medom. Tako zelo si ga želim, da bom komaj dočakala večer. Bom pa ves dan na "terenu", tako, da upam, bom zdržala ( grem k frizerju na barvanje las, da 18. ne boste mislile, da že plesnim ). Tudi jutri bo tako zmešan dan, da bom imela čas le za večerjo, do takrat pa le sadje. Sicer pa glede na moje kile v ponedeljek zjutraj to sploh ni tako slabo in se že malo pozna. Saj mi je jasno, da tudi pravo kombiniranje hrane ne pomaga pri vzdrževanju teže, če so količine hrane prevelike. In to je pri meni glavni problem. Packa Marjanca !
Tako, zdaj pa na delo veselo !
marjanca45