Lepo pozdravljene, moja dekleta!!
Oglaša se vaša pogrešanka!!
Zjutraj mi ni delal internet! Saj sploh ne vem zakaj ne???? Ko sem prišla iz službe je pa normalno delal!!Tudi jaz sem vas pogrešila, kako sem že odvisna od tega foruma.Tudi tek me je potegnil notri, da zjutraj nimam nobenih problemov, da ne bi šla.V začetku je bilo krize, bi šla ne bi šla.Sedaj,če dvomim, sem že na cesti in tečem.Tema me sploh ne moti!!
Lanes, ti se pa že dosti razgibavaš, tako, da ti tek trenutno ni potreba!!Tudi jaz mislim med tekom, vse na forumu!!Kako je lepo, da sem vas spoznala!!
Moram povedat, da včeraj nisem bila pridna.Med sadjem so se pomešali rogljiči, pa sem jih prepozno opazila, šele, ko sem zadnjega pojedla!!Ha,ha,ha!!
Dušanka, tudi jaz sem imela in bom imela lososa, kako je bil dober za kosilo.Za večerjo se pa trenutno peče!!Dober tek ti želim enaki današnji hrani!!Tudi drugim želim dober tek, če nisem že prepozna!!
Marjetka Cvetka, tebi se tudi zameša med sadjem, kar se ne bi smelo!!Ti bo jutrišnji dan boljši, ko je mesek.Obužujem meso!!Tako sem se ga najedla, da ga tri dni ne bom smela videti!! Ha,ha ha!

!!
Vemves seveda si dobrodošla med nami,vsakega smo veseli!!!
Hema, me zanima, kako kondicijo neguješ sedaj, ko je premrzlo na kolesu???
Migla en pozdrav ti pošiljam v tvoje tople kraje, in ti želim čim lepše preživetje v tuji deželi!!
Končujem in vam želim lep večer in lepo noč!!
Uživajte življenje!!!
Čao,čao!
helena45