Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Any sploh ni problem pridruži se nam, bomo zelo vesele. Kak je danes en glup dan, komaj čakam da grem domov. LP tuna
Pozdravljene, komaj sem vse prebrala kar ste ta vikend napisale. Zelo ste bile pridne. Padlo je vprašanje o zelju: jaz pripravim rdeče zelje tako, da na olivnem olju prepražim malo čebule, dodam žličko sladkorja in na rezance narezano rdeče zelje, zalijem z malo vode in dodam začimbe - kumina, sol, poper. Proti koncu dodam na krhlje narezano jabolko. Tudi zeleno zelje se pripravi tako, samo da namesto jabolke dodam malo paradižnika ali pelatov. Nikoli pa ne dodajam moke, ker mislim, da sploh ni potrebno. Včeraj sem pripravila zraven tudi mlince. Imela sem Š dan, pa mislim, da sem grešila ker sem jih jedla, kajne? Mislim, da bi jih lahko danes na OH dan. Zelo rada bi vas videla na slikah, zato prosim katero, če mi pošlje dostop do slik in pojasnilo, kako naj dodam svojo sliko v vaš album. Glede pregledovanja albuma pa se strinjam s tuno, da je potrebno postaviti nekaj pravil. Hvala za odgovore in lep dan še naprej. SMILE28
Marjetka cvetka...kako je bilo pri zdravniku? Čimprej se nam javi, če je vse v redu. Any pri kitajcu se ti z veseljem pridružim, ker tudi moji hčeri ne marata kitajske hrane in zato imam malokdaj možnost iti na kosilo ali večerjo tja...meni pa je njihova hrana super!!! Robida grem pogledat na TIS, kje v Celju je to, da vidim, če bom našla ali bom morala katero od vas prosit, da me počaka na izhodu iz avtoceste. Marjanca verjamem, da imaš gužvo, tudi sama se včasih ne vidim ven iz dela, pa še nikogar nimam, da bi mi pomagal. Tuna imaš kar prav, da je danes zoprn dan..tudi meni se nič ne da. Se grem vseeno malo potrudit, da vsaj ta najbolj nujne stvari naredim. claudia12
Claudia, lahko ti kar povem: na izvozu iz AC zaviješ na levo proti centru, nato pa na drugem semaf. križišču takoj za gostilno Amerika, (velika rdeča stavba na desni strani, na levi pa Interspar gradbišče) zaviješ desno, pelješ mimo sejmišča ter na drugem semaforju zaviješ levo. Takrat desno pred seboj vidiš stadion in gost. objekt. Ne vem sicer če bo še vedno napis Kladivar, ime kit. rest. je Dva zmaja. Sicer pa se lahko dogovorimo tudi kako drugače. Lp, Robida
Punce ko pridete na izvoz iz avtoceste zavijete levo proti centru, potem se peljete naravnost in pri drugem večjem križišču(na eni strani gradijo Interšpar, na drugi pa je gostišče Amerika), zavijete desno in se ponovno peljete naravnost po dečkovi, na drugem križišču pa zavijete lepo in že zagledate rumeno hišo, tam je Kitajska restavracija. Juhuhu.... Po mojem ne bo problema z iskanjem. Lp tuna
Robida očitno sva istočasno pisali. Ha,ha,ha..kot da si bereva misli. Claudija zdaj sem prepričana da boš našla. Lp tuna
Pozdrav Kokos! Sem kar veliko razmišljala kaj je s tabo. Zdaj vidim, da si Ok! Šele ob takšnih trenutkih se zamislim, kako dolgo me spremlja tak način prehranjevanja, čeprav trenutno nisem najbolj pridna pri dieti, če bi se temu sploh še lahko reklo dieta. Sama razmišljam v drugo smer, važno je, da imam po več kot letu dni, še vedno -15kg, čeprav sem nekaj pridobila. Navsezadnje ne mislim tako drastično pretiravat pri takšnem načinu prehranjevanja v nedogled, da bom ohranjala težo. Zato nič ne tarnaj za teh nekaj pridobljenih kilogramov, navsezadnje imaš še vedno 22kg ups zdaj že 25 kg manj kot pred letom dni! Bravo! Vsekakor sva na pravi poti, to sva si enkrat že dokazali! Dušanka nisem želela koga izključevat, se opravičujem. Povedala sem le svoje mnenje, ker se mi pač zdi vsa zadeva vedno bolj "javna" in vse, ki ste prišle kasneje zraven ne spoštujete nekakšne zasebnosti za katero smo se dgovorile ob ustanovitvi, gesla se posredujejo prav vsakemu,.... Vse zanima kakšne smo,...., veliko njih pa se nam kasneje ne pradstavi, ker po njihovem mnenju ne izpolnjujejo nekakšnih nenepisanih vizualnih kriterijev. Iz teh razlogov sem tudi pred kratkim odstarnila svoje slikce iz albuma, ker ne želim biti kot nekakšen klovn na rastavi! Dodala bi samo to, da nas velika večina ni bilo "manekenk", smo se pa trudile in se še vedno se, da bi bile zadovoljne s svojo podobo. Če pa se nam pridružite na srečanju, vas bom z veseljem fotografirala in vam posredovala slikco, da jo boste lahko pripeli v album. Tudi slikce kjer nismo smi se dajo uredit na tak način, da ostale obraze zasenčimo, spačimo, čez njih narišemo kaj drugega, kot sem to storila jaz. Kot je rekla riba-ribica kjer je volja je tudi pot! Glede + centimetrov pa se nikar ne sekirajte, pridejo dnevi, ko pojemo kaj takšnega, ki bojl veže vodo,... Po mojem mnenju bosta z metrom, kar hitro spet prijatelja! Tuna vidim, da si me kar vključila. Se na vse pretege trudim, da bom izpeljala zadevo tako, da bo za vse najbolje. Mislim, da boste počasi morale povedat točno pot, da se ne izgubi, če bom slučajno kasneje prišla. in kako ste si stvar zamislile, ste že naročile hrano,... Če ste o tem že debatirale prosim, da mi še enkrat ponoviš, ker kar nekaj časa nisem spremljala foruma, oziroma bom nekaj časa bol pasivni debator. :) Kar pa ni videti, glede na dolžino mojega sporočila. Kajne? :))) p.s. ne se jezit name, ne mislim nič slabega. Takšno je le moje mnenje. Lep dan. Rožica. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.
Sorry Tuna za pot sem že videla. A misliš tisto križišče pri Sponi? Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.
Ja Rožica sem te kar vključila, saj vem da se boš potrudila in prišla. Pot smo ti že opisali. Pri hrani pa mislim, da bi naročili te menije za dva (5 ali 6x), pa morda še kakšen riž posebej, pa rezance, pa solato...pa bo dovolj. Saj to se bomo še dogovorile. Bomo videle kakšne bodo želje udeleženk. Lp tuna
Ne še eno naprej pri Interšparu. Lp tuna

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti