Evo mene, rožice moje !
Kakšna dva nora dneva sta za mano ! Sploh ne vem, kdaj sem sedela, razen pri kosilu. Včeraj sem imela kar dolg spisek opravkov po službi, potem sem bila zmenjena s tremi prijateljicami, da bomo čagale in sem zato naredila eno vekliko skledo šobske oz. grške solate in eno skledo solate paradižnik, paprika, tune, sojini kalčki... In me ne bi bile ta prave, če to regljanje ne bi trajalo do enih ponoči, tako, da sem prišla domov okoli pol dveh. Obesila sem še perilo, ki mi ga je sin prej dal prati, pa brala sem še, tako, da sem zaspala ob pol treh zjutraj. Danes pa tudi že ves dan divjam, saj je bil treba ogromno narediti, ker jutri zjutraj pakiram. Za znoret. Kar naprej mislim, da ne bom še kaj pozabila.
In za nagrado, ker sem bila tako pridna, bom danes imela sladek večer. Sem si že nastavila to, kar bom jedla in komaj čakam, da navalim.
Dušanka, pa je res sranje, da te noga tako zelo boli. In to kar naprej in toliko časa. Uboga revica, pa nič ti ne moremo pomagati. Boljše, da ne bi toliko pisale, da ne bi hodila k računalniku brati, ker te potem noga še bolj boli.
Marjetka cvetka, saj se tudi jaz pri samo enem otroku "borim" za računalnik. In kako me čudno pogleda, ko mu napovem, da čez 5 minut bom na tem stolu jaz namesto njega. Glede moje teže mi je zdaj jasno, da sem pridobila 1 kg, vendar glede na to, da grem jutri med modro bele marjetice, mi jo bodo hitro pobrali. Imam kar slabe izkušnje z bolnicami. Hudič bo le, ker nekaj časa ne bom mogla telovaditi. Si bom morala zmanjšati obroke.
Encijan, danes je tvoj dan D, kajne ? Upam, da si uspešno začela, čeprav je sobota nenavaden dan. Ali pa mogoče ravno ne, ker si doma in si lahko b miru pripraviš obroke. Tisto s kosilom v službi bo po moje res prava odločitev. Poizkusi in boš videla, če se bo obneslo.
Zdaj grem navalit na sladkarije. Ne morem več zdržati. Po moje tudi živčki pred jutrišnjim dnem delajo svoje.
marjanca45