član od 20041569 sporočil
Hojla!
No,lepa reč,sem napisala precej dolgi post in vse skupaj po neumnosti izbrisala.
Saj ni čudno,danes sem bila cel dopoldan tako zaspana,da sem napol v spanju delala,takšmno meglo sem imela na očeh,mehka sem bila pa ko želatina,sam pihnil bi kdo v mene,pa bi se prevrnila in verjetno tudi takoj zadremala.
Da bi pa zjutraj pomislila še na kakšno tekanje ali telovadbo pa ni šans.Sicer ponavadi nimam problemov z vstajanjem,ampak vse skupaj mora potekati lepo počasi,brez kakršne koli naglice.
Hema,dobrodošla med nami in le pogumno v boj.
Encijan,tebi pa uspešen ponovni štart.
Bonaca,praviš da je jest laže,kot pa se sprehajam,Se popolnoma strinjam,ješ lahko tudi sede ali leže,sprehajat se moraš pa obvezno pokonci.
Migla,a si nam ti poslala sonce,al si pa tako zelo mislila na domovino,da jo je sonce prišlo pogledat,če je res tako lepo pri nas.Upam,da mu je všeč naša deželica in bo večkrat poslalo svoje tople žarke sem k nam.
Ribica,ti se pa nam le pridruži na naši fešti.Pa lepo se imej jutri pod Kostanji!
Jesen,kako hitro se nam kaznuje pregrešnost,kajne.Upam,da bodo ti zob vredu pošlihtali.
Jankica,kakšno nedeljsko kosilo neki.Če boš hotela shujšati in to težo tudi obdržati,kar pozabi na prejšnji način prehranjevanja.
3 MD ni samo dieta,ampak način prehranjevanja in to verjetno kar za vso življenje,sploh če se hitro zredite.
Jaz pijem čisto juho na B dan po obroku.Mesa in krompirja ne bom nikoli v življenju več jedla skupaj,to mi je jasno in tu ni nobene trtemrte!
Marjanca,res je da šibam tretji krog,ampak ti si enga nardila orng in še sedaj si pridna in se paziš.
Jaz pa grem malo dol,pa malo gor,pa malo dol,pa spet gor,pa dol,pa go rpa dol pa gor pa spet dol pa........
Če bi bila tako pridna kot ti,bi imela še kar nekaj kil manj kot sedaj,ampak jaz se prehitro vsega naveličam,pol ga pa serejem....
Mam že vrsto za zabo,tako da se bom morala usmilit otrok in jim malo dovolit na compjuter.
Mejte se lepo!
Marjetka cvetka