Dober dan pikice in pikeci!
Včeraj sem bila cel dan zunaj, zvečer me je pa tako glava bolela, da nisem imela nobene želje po računalniku. Po vas že, po tej škatli pa ne. Pa oči so me pekle. No, danes je že bolje. Sicer pa je danes moj zadnji dan (v drugem krogu) diete. Za kosilo bo padla pica, zvečer pa nekaj sladkega – mogoče sladoled z žličko sladke smetane, za povrhu pa bom stopila čokolado in jo prelila po sladoledu. Kaj pravite? Njami!!!!!
Veronika, vidiš na to pa nisem pomislila, da bi bila mogoče tudi moja vaga pokvarjena. Se ni v treh mesecih skoraj nič premaknila navzdol. Ha, ha bi pa bil dober izgovor. Vaga je kriva!!!! Figo, pri meni je tako, da če ne bi telovadila od kavča do kavča, ampak tako kot Helena bi bila tudi rit manjša. Samo iz riti mora meni še priti v glavo pa bo! Glede tašč pa smo imeli na tem forumu odprtih že veliko tem. Očitno so neizčrpne. Najboljše je to, da imamo otroke in partnerje (včasih) na svoji strani. Sicer pa je takole: kadar imam sama kakšne pripombe glede tašče, pa rečem mojemu naj ji to prenese, ker ji hočem dobro, dobim za odgovor da starih ljudi ne moreš spremeniti in da karkoli bi ji rekel, ne bi zaleglo. Ker naj bi veljalo: kar se Janezek nauči, to Janez zna. In tako sem se nehala glede tašče vsaj 70% manj sekirati. Živim svoje življenje in tistega tako, kot sama želim. Ona pa naj svojega.
Varja midve sva pa približno na istem glede višine, glede teže (takšna je bila moja teža pred začetkom diete, oz. še malo večja) in glede starosti. Super leta, a ne!
Smile28, te zastopim in mi je hudo zate. Meni je oče umrl pred desetimi leti, pa še danes se mi zdi, kot da je nekam odpotoval in se bo vrnil čez čas. Če se ti bo zdelo da lahko, pridi kljub temu, da ti je hudo. Če pa ne, pa boš zagotovo v mislih z nami.
Toliko zenkrat, zdaj grem pa v kuhinjo zamesit testo za pico.
bonaca