član od 20041569 sporočil
Hojla!
Pravkar sem zmazala en velik kos ananasa.Mmmmm,kako je bil dober!
Teta Fani,lepo se imej na morju,čimveč migaj,pazi,kaj boš dala v usta,pa ni vrag,da še ne bi kakšna kila šla dol.Kar lepo potrpežljivo,enkrat se bo že zgodilo in boš videla tudi dvomestno številko.
Helena,pozdravljena naša draga tekačica!Lepo,da si si vzela malo predaha.Dobro je včasih prisluhniti lastnemu telesu in se ne kr neki silit.Vidiš,potem pa je kar samo od sebe steklo.Bravo.
Marjanca,upam da bo tvoji hrbtenički kmalu bolje.
Se pa res ta mesec dogaja toliko stvari.Delo na vrtu in okrog hiše,pa otroci imajo kar naprej nekaj.
Smile,držim pesti zate,ta ti sadje in voda uspeta!
Jankica,ma ne,a že po radiu čivkajo tisto pesmico.Hja,mogoče bom pa še katero o moških napetih trebuščkih.
Tana2,ja resnično brezupen primer si,ampak ne pa tako zelo brezupen,da te še ne bi bilo mogoče rešiti.
Prvo kot prvo,nehaj se smilit sam sebi.
Veš koliko je nas tule gori,ki smo polno zaposlene z službo,otroki in gospodinjstvom.Nisi edina,veš,zato nič ne jamraj,da nimaš časa zase.Ne mi rečt,da nimaš časa deset minut,da narediš nekaj trebušnjakov,na sprehod pa itak greš z otroki.In ziher bi se kje našla kakšna babica ali pa soseda,ki bi kakšen dan popazila na otročičke za kakšno urco,da si malo napolniš baterije.
Tisti sendviči zvečer,to boš morala pa čisto sama pošlihtat v glavi.Jaz žal ne morem v tvojo glavo,da ti vzamem ven misel na sendviče.
Saj verjamem,da je hudo,ampak vedno pomisli,da so na svetu ljudje,ki jim gre še veliko slabše kot nam,pa so vendar polni upanja pričakujejo vsak nov dan.
V glavnem,nejrej se nehaj smilit sam sebi,potem bomo pa videli,kako bo naprej.
Saj smo tukaj zato,da si pomagamo in se spodbujamo,pa tudi okregamo se,če je treba.
Ja,sem se zdajle spomnila na Tigrolino!Le kako je kaj s to punco.Upam,da nas bo kmalu presenetila z zmanjšanim številom kilogramov!
Mejte se lepo in uživajte v teh sončnih pomladnih dneh.Upam, da bo nas zdaj malo ogrelo!
Lep dan vam želi Marjetka cvetka!