Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Pozdravljene, koncno mi je uspelo priti na forum. Imela bi preveč dela, da vas vse preberem, ker me res dolgo ni bilo na tej strani. Vidim, da je nekaj starih znank spet aktivnih. suprt. A ste se kaj srečale v Celju? Kdaj pa bo naslednje srečanje. Jaz bi tudi prišla na čvek. A ste se že dogovorile? Sicer sem še kar pridna. Držim težo oz. 1 kg ali 2 kg me je manj. Do 12. ure sem večinoma na sadju, včasih pojem kakšen kos kruha. Še vedno ločujem. Poskušam se melo ravnati po luni. Jutri bom tudi jaz na vodi. Mislim, da ne bom imela težav, ker me ne čaka nič pretresljivega. Pospravljanje stanovanja, pranje, pomivanje, likanje, kuhanje in razvajanje domačih ipd., saj se med tednom bolj malo vidimo. od zdaj, ko sem spet lahko z vami, vas bom poskušala redno brati in se vam pridružiti v pogovoru. Lep vikend vam želim. LANES
Hojla! Lanes,smo te že pogrešali.Super si,da se takole držiš,res. za srečanje smo se nekaj dogovarjali za naslednji teden,bomo videli,kako bo izpadlo.Smo polni obveznosti ta mesec,kar naprej se nekaj dogaja. Upam,da nam bo uspelo,da se dobimo. Lep dan vam želi Marjetka cvetka!
Moji trije meseci vzdrževanja se počasi iztekajo. V tem času sem shujšala še 2 kilograma. Grešim zelo malo. Premalo se gibam. Razmišljam že o 2 krogu. Prav hecno je, kako sem na sebe začela gledati z drugimi očmi. Čeprav sem veliko shujšala, sama s sabo nisem zadovoljna. Ko sem imela več kg, se mi ni zdelo, da sem tako debela. Zdaj pa se mi zdi, da bi bilo čudovito, če bi še malo shujšala. Pa saj bom!!! Vsem nam kar lepo uspeva. Pogrešam Korenzu. Kje si? Ti uspeva vzdrževati težo? Daj javi se kaj! Tigrolina, tudi ti se nič ne javiš. Pa še marja, janadr in druge, ki že dolgo niste nič napisale. Javite se kaj! Vsem želim lep vikend! moki
Moki in ostale pozdravljene! Lepo, da si se spomnila name. Redno vas berem, vendar se nikakor ne morem spraviti, da bi kaj napisala. Zdi se mi, da nimam kaj pametnega napisati. Kg ne gredo ne gor in ne dol, včasih malo grešim, potem pa spet ne in tako minevajo dnevi. Sem pa zelo vesela vsakega uspeha, ki ga katera od nas doseže. Posebno, Moki, ti si vztrajna in marsikateri za vzgled. Tudi Neli5 se nič ne javlja, a vedve sta sigurno na vezi. Moramo se tudi ljubljančanke enkrat dobiti na kakšnem čveku. Lep pozdrav! marja
Dobro jutro drage moje!! Počasi se odpravljam v službo!!!Danes smo VODNEEEEEEEEEE!!!Jaz sem z vami!!! Pozdravljena Lanes, sem morala dvakrat prebrat ime, saj nisem verjela, da si to ti! Ja, včasih nam res ni za nič, še za pisanje ne!!! Saj pri meni je tako!!! Moki, zakaj razmišljaš že za 2krog??? Še ni malo prehitro??? Koliko si pa izgubila kg???? Vemves, bodi zadovoljna že s tem uspehom, ki si ga dosegla!!! Saj bo počasi, samo vztrajati moramo!!! Tut jaz se bom morala mal v roke prijet, mi nekako uhajajo vajeti!!! V glavnem punce, danes smo Vodne!!! Lep pozdrav!!! Čao! Helena helena45
Pozdravljene punce! Vidim da vas je danes kar nekaj na luni. Naj vam dan hitro mine. Meni dieta kar gre in imam danes sadni dan. Prav uživam v občutku lahkotnosti, ki jo da sadni dan. Najbolj ponosna pa sem, da še vedno nadaljujem s kolesom. Kljub temu, da imam sedaj vsak popoldan rekreacijo v jagodah, se skoraj vsak dan spravim tudi na sobno kolo vsaj za pol ure. Je pa zanimivo to, da letos od pobiranja jagod še nisem imela muskelfibra. Očitno sem se s kolesom še pravi čas spravila malo v formo. No, sedaj pa je vstala naša mala in mirnega jutra je konec. Pozdravček! tejčica
Hojla! Meni je pa včeraj sadni dan uspel.Že od februarja,ko sem prekinila z dieto nisem spravla skup enga sadnega dne,včeraj mi je pa končno ratalo. Vodna pa danes ne bom,ker nekako nisem pripravljena,saj me čaka naporen dan in ne bi rada kje skup zlezla. Mejte se lepo! Lep dan vam želi Marjetka cvetka!
Ojla! Mene pa nekaj zanima! V ponedeljek bom začela z dieto ločevanje živil. Imam pa tako navado, da sem zjutraj navajena precej zajtrkovat, zvečer pa mi ne paše jest. Tale dieta pa je ravno obratna. Zanima me kako naj to izvedem. Ker sem dopoldan v službi, doma kuham kosilo - to pa je šele med 4 in 5 uro. Ali lahko v službi jem ob 12. uri kot za večerjo (seveda kar paše za določen dan), potem imam kosilo - večerjam pa ne. Ali je imela še katera podobne težave in kako jih je rešila? Hvala lepa in sevede čestitam vsem, ki ste uspele in se še trudite. Sem videla, da vas ima danes precej vodni dan - bom držala pesti. 11111
Jutro! Še ena zaspanka se javlja. Tudi jaz se ne počutim najbolj pripravljena za vodni dan, vendar se bom potrudila. 11111 mislim da z kosilom ob 12 uri, seveda s predhodnim sadnim zajtrkom ni nič narobe, le zaporedja dnevov se drži in časovnih zamikov. Kar se pa tiče zamenjave kosila in večerje pa se nebi strinjala, saj naj bi za večerjo pojedli enak obrok le pol maj kot za kosilo in glede na to, da imaš ti tako pozno kosilo in potem ne boš več jedla, kot praviš...? Proti večeru ne potrebuješ več toliko energije, zato jaz nebi obračala obrokov, če pa bo kriza zvečer pa lahko poješ še kakšen sadež. LP.
Čao,moja rekreacija še laufa,sem ravno s Sv.Primoža.Sem si pa prislužila eno črno piko za torek in sredo,ker sem dobila napad lakote.Ampak sem se spet unesla-imam ženske težave in takrat bi pojedla vse.Si bom zdajle privoščila jagode,ker imam sadni dan. luna1

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti