Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Zdaj sem se spomnila - kateri dan je ta mesec luna, ko bomo spet na vodi ? Encijan, saj res s tako lahkoto tečem, samo, ko se "zbudi" moj kolenček, je konec veselja. Mogoče pa se bova res kdaj srečali. Bi bilo fino. Ali pa na gori. Ja, v CE ta teden ne bo nič, bomo poizkusile naslednji teden, če bo kaj več sreče. marjanca45
Dobro jutro, Marjanca in vse ostale: polna luna je v soboto 13.05. in se začne ob 8.52 zjutraj. Jaz še ne vem kaj bom - ker je sobota zame dan greha. Korajža velja, SMILE28
Dober dan, Včeraj sem uspešno zaključila drugi sadni dan, vendar z veliko lakote, tako, da se danes že veselim mesa in solate. Jaz na luno verjetno ne bom imela vodnega dne, saj imam v petek sadni dan in mislim, da bo preveč oboje skupaj, saj mi potem zmanjka energije za fizične napore, ker tako kot nekatere druge tukaj rada migam. Meni sicer kolo pomeni več kot tek, saj sem doma v hribih in tek v hrib je preveč naporen.Tudi jaz se počutim enkratno po opravljenem kolesarjenju in imam kar slabo vest, če se ga en dan ne udeležim. Kljub slabemu vremenu si naredite dan kar najlepši naja1
Hojla! Kako kaj punce?Vidim,da ste zeeelo pridne pri miganju. V soboto sem se tudi jaz spravila na kolo. Če bi se dobile naslednji teden na kavici,bi meni še najbolj odgovarjalo v četrtek,vse druge dneve pa sem zasedena.Pa še četrtek je pod vprašajem. Res je nor tale mesec maj. Mejte se lepo,grem kuhat. Lep dan vam želi Marjetka cvetka!
Kuku,kje pa ste! Lep dan vam želi Marjetka cvetka!
Živio, samo malo se oglasim, da vidite, da še migam in se trudim. Moja zadnja pridobitev je list papirja na vratih (skritih) z mojo vsakodnevno težo z upanjem, da me bo motiviralo, da bom bolj pridna. riba-ribica
Hoj, hoj moje zlate punce,pridne, vse športne! Migate,migate s polno paro- pohvalno! Ampak nekam se izgubljate, a ste vse opazovalke iz ozadja zadne 2 dni, ne me posnemat,vam rečem, tko to ne gre, potem pa taki kot jaz in meni podobni nimamo kaj brat. Še dva 2 dni mi delajte veselje, potrm pa jaz odhajam za kar nekaj časa na morje in vas ne bom mogla spremljat niti iz ozadja, ej, ej kako bom jaz to brez vas? Da povem še to meni se je teža čisto zabetonirala , že kar od marca meseca imam 105 kg, pa ne gre ne gor ne dol.Glede na to, da je to zdaj vzdrževanje , bi rekla,da je to super, ampak jaz bi rada vidla že dvomestno številko, pa ni nič s tem.Morda sem pa neučakana, no enkrat že bo, morda pa zdaj ko pride morje na vrsto, se bom trudila veliko plavat, pa vsak dan kratek sprehod, če me bodo noge ubogale, upam da se bo nabralo kaj kondicije.Ha, ha riba-ribica, tak skriti seznam moje teže imam jaz na notranjih vratih moje omare v spalnici že od novega leta naprej in si vsak teden,ko opravim tehtanje vpišem težo, vendar pa za ta listek od domačih noben ne ve, bo kar vse leto tam, da vidim kaj se bo izcimilo iz moje vstrajnosti in volje. Tko jaz se vam bom oglasila spet, kadar za kakšnih par dni pridem z morja na dopust domov, da se operem in zamenjam kakšne cunje. Zelo vas bom pogrešala, najbolje bi bilo, da bi si nabavla prenosnik, ampak internet bi bil pa še vedno problem. Bodite pridne, NE GA LOMIT, v mislih bom z vami in skupaj gremo dalje. !!!!! teta Fani 58
Blagor tebi, teta Fani 58, me vyame[ yraven. Ojoj, bom kar nehala, mal ;rke nagajajo... lp Robida
Dobro jutro drage moje!!! Malo se vam oglasim po dolgem času!!! Berem, da ste več ali manj pridne!!Jaz sem danes že opravila tek!!! Dva dni nisem tekla in me je bilo kar strah, da tistega občutka umirjenost, ne bom več občutila!! Pa se je to danes vseeno zgodilo, tak užitek je bil!!!Zadnje dni pa sem s težavo tekla!! Prava muka mi je bilo, tako sem mal prekinila!! Prava utrujenost me je dajala!! Imela sem občutek, da bi kar pokonci zaspala! Danes je pa že čisto vredu!!! Encijan, ko sem tekla sem nate mislila, ti vidiš zahajanje sonca, jaz pa čist mal vzhoda sonca!! Ampak so pa jutra tako čudovita, ko se svetlika!!! Jaz odpiram tek, ti ga pa zapiraš!! Sem pa zelo vesela, da sva že dve in že tudi tri punce, ki tečemo!!!! Robida, dobrodošla!!!! Teta Fani, ti pa uživaj na morju in čim manj misli na kg!! Bo prišel tudi čas za hujšanje!!! Zato uživaj!!! Tuna, ta mesec je tudi pri meni natrpan, ampak se ne damo, saj nas narava spodbuja, da si pri njej nabiramo moči!! Lepo se imejte in veliko uspehov v službi!! Lp Helena helena45
Dobro jutro, rožice ! Še moj kratek raport. Helena, bravo, da ti je ratalo. Saj ne moreš brez teka, je pa bilo pametno,da si malo prekinila, si napolnila baterije, sedaj pa gremo naši ! Fani, blagor tebi, pa morje ! Še za nas celince malo posrkaj tistega zraka :) Smile28, sobota je res dan za vse kaj drugega kot za vodo. Glede na to, da ves teden ne jem kaj pametnega, dobro skuhanega, sta sobota in nedelja tisti, ko sem pridna kuharica in si vzamem čas. Ampak pri meni se nikoli ne ve. Zjutraj malo sadja in potem voda. Mogoče pa bo ratalo. Hvala za podatek. Očitno je maj mesec za vse zelo naporen mesec, ko se dogaja vse živo, kot da smo se dokončno prebudili. Ta teden nisem doma niti en dan pred večerom in naslednji tudi ne kaže kaj drugače. Riba ribica, kar zavidam ti tvoj mir in možnost, da si sama določaš, kaj, kdaj.... Tisti ceglc s tvojo težo pa nikar ne skrivaj. Jaz imam svojega na "javnem" mestu v kuhinji. Pa saj tako nikogar ne zanima. Ampak če ti bo kaj pomagalo, je tudi tako prav. Kako pa tvoj kolenček ? A si že dobra za kolo ? Moj hrbet mi nagaja, tako, da sem danes že 2. dan v mojem mavčnem oklepu. Že kar dolgo me ni tako bolelo in to je edina možnost, da se stvar malo poboljša. Imejte se lepo, kjerkoli že boste in karkoli boste že počele..... marjanca marjanca45

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti