Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Pozdravljene dekleta!!! Evo se vam javljam tudi jaz. Med vikendom nisem imela dostopa do interneta. Danes je tusi zame sadni dan in upam da bo šlo kaj več dol. Čez vikend je šlo samo 0,5 kg - se pozna da nisem NIČ migala. Sicer se pa odločam, da bi se vpisala na aerobiko oz. Bodi Pumping. Samo imam malo treme, ker še nikoli nisem bila na kakšni skupinski vadbi in me je kar strah, da bom prišla med kakšne zagnanke in bom tam najbolj crknjena med vsemi. Če je katera iz Kranja in bi hodila na vadno, pa nima družbe naj se mi javi, da se dogovoriva in ena drugo spodbujava. MissLady
Pozdravljene Res nam tale zima kaže zobe resnično je mraz.Jaz še v življenju nisem popila toliko čaja kot sem ga zdaj v enem mesecu.Danes je sadni dan ima katera kakšen dober recept iz sadja mora biti topel,da se malo ogrejem.V rinini knjižici sem toplo sadje že dala skoz,zato ve kaj dobrega priporočajte lahko iz več vrst sadja. LP
Zivjo punce! Na tem forumu me ni bilo kako leto in sem presenecena ,da obstaja ze peti del.Sama sem sodelovala v prvem in drugem.Sem spet na tej dieti,v cetrtek imam prvi vodni dan. Gre pa super,brez velikih grehov.Kile pa tudi kar kopnijo,no ceprav se je zdaj malo ustavilo.Me pa se veliko caka. Se se oglasim,ve pa pridno hujsajte se naprej. Juhica
Haj! MissLady tudi jaz sem iz Kranja in sem tudi že razmišljala o kakšni aerobiki. Ne vem pa če bi zdržala tempo ki ga furajo v skupini. Moja sodelovka hodi v Megacenter v bivši Trenči in me že lep čas vabi da se ji pridružim pa imam občutek da je čist preveč naspedirana z kondicijo in bi jaz zraven sam počepnila. Če bi rada vzpostavila kontakt z mano se lohk zmeniva da skupaj začneva. Pošlji privat sporočilo pa se slišiva! Lep dan! any
Živjo, Artemis! Dobrodošla. Mislim, da se te spomnim, ko sem bila tudi sama prvič na 3MD. No, jaz nisem bila tako pridna kot ti, shujšala sem 10 kg in jih 7 dobila nazaj. Tokrat pa sem odločena, da se to ne bo zgodilo. Hodim na telovadbo, 2x na teden in doma vsak dan delam vaje za trebušnjake 25-30 minut. Sicer pa sem na 3MD skoraj mesec dni in tokrat se mi zdi malce teže kot prvič. Takrat je bilo poletje in sem bila manj lačna kot sedaj. sadne dneve imam ob ponedeljkih in petkih, ko je na vrsti telovadba tako, da sem na ta dneva manj doma in laže zdržim cel dan na sadju. Danes sem si kupila ingver in cimet, ker oba raztapljata maščobe tako, da bom vsak dan pila iz teh dveh sestavin pripravljen čaj. To bo nekakšna protiutež kavi z mlekom, ki s eji dopoldne ne morem odreči . JamieO
Pozdravljene vse nove in stare! Evo vikend preživela brez večjih pregreh, razen nekaj alkohola, ki pa sem ga s plesanjem tudi spravila ven. Jaz sem se odločila da bom ločevala živila, tu pa tam si bom privoščila zajtrk, se bom šla nekaj med Montijem in 3md, upam da bom pridobljene kg kaj kmalu spravila stran. Ema mi je bila ful bedna sploh voditelja sta bila porazna...komad mi ni bil niti en všeč, razen Katrinas, ampak se mi zdi da ni komad za evrovizijo. Se mi pa zelo dopade ker je zmagal Anžej Dežan in ne Saša Lendero, Atomic Harmonik ali Rebeka.... Imejte se lepo v tem turobnem dnevu... čao tuna
Zdravo punce, danes je moj prvi sadni dan in sem sla v trgovino posadje, pa sem bia se kar lacna in sem si zraven kupila se zemljo iz polnozrnate moke. Ne verjamem, da se je katera ze cetrti dan diete tako prekrsila. Jamie, ali si kupila svež ingver. Kako pa narediš čaj iz ingverja in cimeta. Ema je bila porazna. Čisto vsi komadi isti, ve piseta dve družini, nič čudnega. Koreografijo so pa tudi vsi imeli na isti princip. Jaz se moram zdajle učit. Ne ljubi se mi, sem si rekla danes, da mom med kaksno pavzo telovadila. Moram nujno, da pokurim žemljo. :) Ostanite pridne. Kalinka
Saby haj, jest sem fant, moja 90 dnevna dieta je mimo, sedaj sem na drugem mesecu nadaljevalnega dela! Dieta je SUPER, počutje je v redu, razen da me zebe "ko psa", tako da komaj čakam pomlad in lepo vreme. Lep pozdrav vsem Bojan Z.
Hojla, po manjšem premoru se spet javljam. Bojanz in Saby, tudi jaz sem na vzdrževanju od 1.12.05 in me zebeeeeeeee! Ni kaj, maščoba nas ne greje več, pa tudi sicer se nam je spremenila presnova, tako da naše telo zdaj drugače funkcionira kot prej. Da to drži, skušam na sebi, sicer se v dveh tednih (oz. bolj zadnji teden) ob enaki hrani količinsko in vsebinsko ne bi zredila 2 kg. Sicer sem še 1 kg pod končno težo 3md, pa vendar.... Sem se zamislila. Včeraj popoldne sem začela vodni dan, in sicer ob 15.15, danes pa sem na drugem koledarju zagledala uro 14.15. Med 14. in 15. uro pa sem kar nekaj pojedla. To me malo bega, po drugi strani pa sem zadovoljna, da sem se sploh spravila na 24-urno vodo (+ kava + čaj). Se bom vsaj malo prečistila. Pozdravljam vse stare in nove forumaše in forumašice ter čestitam vsem, ki so v gibanju bolj zagnani od moje lenobe. Res je že skrajni čas, da pride pomlad, da se vsaj malo na kolo spravim in na svež zrak. jankica
Svežega, ja. Čaj skuhaš tako, da olupiš za mezinec velik kos ingverja in ga 10 minut kuhaš v 1 litru vode. Notri lahko daš še za 3 cm cimetove palčke. Odcediš in piješ. Sladkorja ne rabiš, niti umetnega, ker je ingver sladkega okusa. Če odgrizneš svežega, te pa preseneti pekoč občutek, ki se pojavi po nekaj sekundah, ha-ha. Drugače imam pa tudi jaz danes sadni dan in sem si šla na tržnico kupiti sveže sadje. Tam je bilo cel kup dobrot, a si nisem kupila drugega kot madnarine in paradižnik, ki ga jem kot sadje. Kalinka, ne bi ti rada solila pameti, ampak prvi mesec se splača biti najbolj priden, ker se v tem mesecu največ teže izgubi. Opazila pa sem tudi razliko glede na 1. krog 3MD. takrat nisem nilč telovadila in mi je nekaj maščevja ostalo na trebuhu in nad pasom. Tokrat pa vsak dan delam trebušnjake in v ogledalu se jasno vidi razlika, čeprav sem na dieti slab mesec dni. JamieO

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti