Ločevanje živil 90. dni - 5. del

lep pozdrav vsem, danes je moj 6 dan in kar je najvažnejše, počutim se enkratno. tudi trebušček mi je malček splahnel. se pozna da pojem za malco sadje namesto dobro obloženega sendviča. kruhu sem se odpovedala tudi 1. in 2. dan. drugače nisem sladkosneda, moji kg so se nakopičili predvsem zaradi sendvičev in kruha k vsakem obroku. pijem veliko vode posledica je seveda tek na wc, to je mal neprijetno še posebej v službi in šoli. vesela sem, ker sem ugotovila da imam podporo tudi doma, je dragi danes kuhal in vprašal, kaj lahko jem...lepo od njega. zavidam vam vztrajnost in lepe dosežke..vsem velike pohvale. želim si da bi tudi sama dočakala vodni dan. to se mi zdi še tako daleč. ampak za enkrat sem motivirana pa še vesela sem da imam vas. kar se pa eme tiče je pa res kar pravite..katastrofa, mogoče se bomo pa s časom navadili na pesmi in bodo prišle na uho. lp vsem s čim manj grehov
Pozdrav! JamieO, si me motivirala za telovadbo... vsak večer si bom vzela čas za trebušnjake, pa še za vaje za stegna... mormo malo učvrstit telo :) Hvala! Drugače pa morm povedat da jaz tud pijem cimetov čaj, čeprav mi full ni všeč okus... včasih ga težko prenašam ker mi slabo postane... čeprav je zelo priporočljiv. Mogoče bi morala kdaj to z ingverjem poskusit, priznam, sploh ne poznam okusa... Veliko volje in uspehov ter čimmanj grehov! Tina
Hoj,tudi jaz sem pridna na današnji dan.Sem pojedla zjutraj 2 jabolka,pop.2 banani in ob 19.30 -3 mandarine,tako da se telo lahko pripravi na jutrišnjo povodenj. luna1
Jamie, cisto prav je, da mi malo solis pamet. Bom bolj pridna, ker se drugace dobro pocutim in celo meni se zdi, da mi je trebuscek ze malo splahnel Saj ne vem, mogoce se mi samo dozdeva, je pa dober obcutek, da nisem neprestano nabasana s hrano. Komaj cakam jutri na proteinski dan. pa se vprasanje: ali jer res potrebno jesti za vecerjo isto kot za kosilo, le manj? Ali lahko jes tudi kaj drugega, pac v sklopu s prehrano kot jo imas za kosilo? Saj si moram dobiti knjigo: Se enkrat bi vas prosila za tocen naslov in avtorja knjige, ki jo ve vse ze poznate. Hvala in srecno. Kalinka
Jamie, cisto prav je, da mi malo solis pamet. Bom bolj pridna, ker se drugace dobro pocutim in celo meni se zdi, da mi je trebuscek ze malo splahnel Saj ne vem, mogoce se mi samo dozdeva, je pa dober obcutek, da nisem neprestano nabasana s hrano. Komaj cakam jutri na proteinski dan. pa se vprasanje: ali jer res potrebno jesti za vecerjo isto kot za kosilo, le manj? Ali lahko jes tudi kaj drugega, pac v sklopu s prehrano kot jo imas za kosilo? Saj si moram dobiti knjigo: Se enkrat bi vas prosila za tocen naslov in avtorja knjige, ki jo ve vse ze poznate. Hvala in srecno. Kalinka
Kalinka,to je Rinina knjižica 90 dnevna ločevalna dieta. Naročiš jo na tel.:02 778 17 71. To je pri d.o.o. Katarina, kjer izdajajo tudi revijo Rina (življenje in kilogrami). Poslali ti bodo položnico in ko jo boš plačala dobiš zelo hitro knjižico. Če boš pa imela srečo , jo lahko tudi dobiš v mestu na časopisnih kioskih, vendar pa jo imajo nekje že razprodano. Vprašaj??? Lep pozdrav! marja
koliko pa stane ta knjizica Kalinka
Dobro jutro, Kalinka knjigo dobiš v Mertatorjevem kiosku, stane okoli 3.000 sit. Drugo knjigo imam jaz v elektronski obliki, če jo želiš mi pošlji meil, pa ti jo pošljem. Lp tuna
Dobro jutro! Ste pripravljene na vodo danes? Ste si dan zapolnile maksimalno? Bo tale vodni dan minil en dva tri. Kako je z vaganjem? A se bomo vagale po vodnem dnevu, a kot običajno po končanem tednu? Jaz sem včeraj pojedla res ogromno sadja. Zjutraj namočene suhe slive, potem pa 4 mandarine, 2 banani, 2 jabolka, 2 kivija in za zaključek 2 hruški. Sem res jedla na vsaki 2 uri in sploh nisem bila lačna. Sedaj bo pa treba še malo delat. Pozdravček! tejčica
Dobro jutro,jaz sem pripravljena na vodo,a bom pila javorjev sirup,ker mi ga je mal ostal in po njem grem večkrat na wc,pa še bolj hranljiv je . luna1

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti