Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Pozdravljene sotrpinke, Imam eno vprašanje; namreč kdaj imamo 1. vodni dan tiste ki smo z dieto začele 3.1.? LP Ivonja ivonja
Živjo Ivonja, naš prvi vodni dan je 31.01.2006. claudia12
Hojla! Ja,ja,čez en teden nas čaka vodica.To bo še luštno,kajne! Lep dan vam želi Marjetka cvetka!
Tukaj je še moja statistika. Ta teden malo boljša , sem se mal v roke vzela. 3.1. 70,5 10.1. 69,1 17.1. 68,9 24.1. 67,3 Lahko noč Ursula
Dobro jutro!! Jaz grem pa na vodni dan na 40-letnico. To pa ne bo šolo. Zato bom vodni dan naredila kak dan prej alči pa pozneje. Danes pa namesto vode vroč čaj. Je zunaj tako mraz, da vam lahko voda zamrzne!! Čao, Pika
Hojla punce a vas kaj zebe? Dobro se oblecte, zunaj je sibirski mraz, v LJ - 15, v Murski - 22. Vam nisem prav nič fouš, če morate v tem mrazu v službo. Danes bo morda tudi mene malo zeblo, sem se odločila za Popoldne imam zobarja, pa ne bi rada "pridišala" s kakim česnovim zadahom, ko ga pa imam takooo rada. Je najbolj ziher sadje. Dolge gate gor pa veselo na delo - imejte se lepo kljub mrazu Dušanka
Celje - 18 brrr,brrr,brrr....mraz... Lp tuna
Brrrrr...jutro iz hladne Ljubljane. Mislim, da bomo danes res bolj na čaju, ker je tako mrzlo. claudia12
dobro mrzlo jutro! Tudi jaz sem si danes, že zjutraj skuhala poleg kavice še liter čaja,ker če bom pila vodo bo moje telo podhlajeno. Danes so OH kaj si boste dobrega pripravile. Jaz bom naredila polento zabeljeno s čebulo in solato. Me pa nekaj zanima pri dnevih ko so OH pri receptih nikoli ne piše,da zraven lahko ješ solato,kajti jaz ko si naredim testenine zelo paše še kaj kislega oziroma skledo solate.Ali to kaj vpliva svetujte! LP Sporočilo je spremenil(a) kristina dne 25. jan 2006 08:58:50
Pa se dobro jutro iz dezele cokl! Tukaj je minus 1, pa ze vsi jamramo, kako je mrzlo!!!Bodite vesele, da je tak mraz, bodo vsi bacili pocrkali in ne bo bolezni! Danes imam za kosilo polento z gobovo omako in endivijo, za vecerjo pa si se izberem eno rolado iz baze...verjetno bo orehova...se se nisem odlocila, ker moz navija za jabolcno pito! Upam, da bom zdrava, ker me ze od vceraj nekaj zgecka po grlu Tako, sedaj pa grem se malo v shopping. Prijeten dan vam zeli Nena Nena-morje

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti