Ločevanje živil 90. dni - 5. del

Tuna, ti kar veselo na žur....tam je vedno dober žur. Marjetka Cvetka, sedaj mi pa že skomine delaš s tvojim orbitrekom...mogoče se bom pa tudi jaz končno mojega usmilila in šla malo potelovadit. Jankica jaz oreščkov raje ne začnem jesti, ker potem nimam meje. Tudi jaz sem včeraj že malo razmišljala, da bo počasi čas za okraševanje našega stanovanja. Ta mali že komaj čakata, da kupim das maso, pa bomo potem skupaj ustvarjale. Ponovno srečanje pa zagotovo bo, da se zopet vidimo, naklepetamo in nasmejimo!!!!! claudia12
Rožica, to kar si pisala okoli problemov z držanjem teže, je čisto res. Pri sebi sem opazila tudi, da nekaj mesecev po koncu diete ni bilo problemov, potem pa sploh ni več tako enostavno. Res pa je tudi, da tako 1000% brez grehov marsikdaj nisem. Kar nekaj potuje v usta, čeprav majhne količine, pa vendar. Prav zoprno in z oreščki imam prav tako probleme. Ogromno volje, da jih dam pravočasno stran. Res si težko predstavljam, da se bom tako prehranjevala do konca življenja. Sem pa vedno bolj prepričana, da bom 3.1.2006 naredila še en krog, čeprav me je groza, da bom izgubila tako mali kil, kot Bonaca. marjanca45
Še dobro,da ste tako zgovorne danes,da malo manj zebe.Pri nas piha taka burja,da ni za prestajat Marjanca pa o regradu. V Ljubljani se vam pridružim,pa če pridem po eni nogi,saj moram bit tam kjer je toliko smeha in dobre volje.Restavracija sploh ni pomembna,zaradi mene smo lahko tudi v parku. Danes ostanite na toplem!! jesen
za park bo februarja pomojem še malo premrzlo.... Sarica
Sarica bomo pa telovadile zraven,pa saj nam bo od režanja toplo. jesen
kdo nam bo pa laco spekel ???????????? Še sem tu, Robida
Marjetka cetka, lepo, da sodobna robotika dela zate, pralni stroj pere, kruhomat peče, zato pa si našla čas z orbitrek, vredno vse pohvale Pri nas je pasje mrzlo, verjetno tudi pri vas, še pri pešačenju me zebe, ne odgovarja mi vdihavanje takšnega zraka, najbolje, da se kar k Migli preselim, pač nekam na toplo. Znižane kilograme še kar držim, da se vam še malo pohvalim, ob ponedeljkih imam sadno zelenjavni dan. K sreči nisem zbirčna, važno je, da je vsaj neka zelenjava, tudi zeljna juha iz zmrzovalnika. Lp riba-ribica
Pozdravljene! Vse,ki ste me tako prijetno pozdravile ,najlepsa hvala!Prav prijetno mi je, ko ste me lepo sprejele medse.Tako jutri bo pa moj Š dan, pripravila si bom dušen riž z zelenjavo njam.Aje že katera delala čapatije? Vidim,da vam kilogramcki kr lepo letijo dol.Upam, da bom tudi jaz izgubila nekaj kilogramov. Lep pozdrav ! nivea
Jao, jaz sem spet tu gor in spet jamram, se smilim sama sebi... Pa naj se še komu..... :))) Sem malo gledala slikce, da bi mi mogoče kliknilo, da se bi vklopil alarm, panika,... Pa ni tako hudega efekta. Vse kar sem ugotovila je to da je kar opazna razlika, čeprav se meni po občutku ne zdi tako kritično. Pa saj ne vem kaj naj še naredim, da bo motivacija večja..... Pa brez zamire, ve niste nič krive, da jaz vsak dan težim. Čao. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.
Živijo še od mene. Da me ne boste pozabile na drugem srečanju, če bo le mogoče sem za.Moram se pohvaliti, po dveh sadnih sem imela danes 0,5 kg manj. Ni veliko, nekaj pa je. Sem se pa zgrozila,da je Bonaca samo toliko malo dol dala v tretjem krogu. To verjetno zato, ker ti je telo dalo signal, kdaj je dovolj. Vsaj za nekaj časa. Samo vzdrževati je potem to treba pravilno, da se ti ne ponovi, kot meni. Rožica, jaz bi na tvojem mestu malo pozabila vse skupaj in se pripravi na naslednji krog po novem letu. Tuna,vem kako se počutiš ob vsej tej novoletni euforiji, ker se podobno počutim tudi jaz. Za doma potem zmanjka časa ali pa ni več taprave volje. Vzdušje pa tudi kar nekam izgine. Upam, da bo vsako leto boljše, ko tamala raste in bo treba že zaradi nje biti bolj aktiven. Robida, si dobila stiroporast venček? Marjetka cvetka, naš orbitrek še vedno pri mami nabira prah..... Marjanca, mislim, da tebi res ni potrebno še enega kroga, to vzdržuj, ker se mi zdi, da si veliko naredila ko si toliko shujšala.Če greš še enega te bo zmanjkalo( samo koža bo ostala)(brez zamere). LIsička si že kaj boljše? Punce, ki ste bolane , pijte čajčka z medekom in limonco in malo lekadolčkov pa bo. Še par mesecev, pa bo pomlad.... Zdaj vas pa lepo pozdravljam in grem malčko dati spat. Nočko, Rmeli

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti