Živijo še od mene. Da me ne boste pozabile na drugem srečanju, če bo le mogoče sem za.Moram se pohvaliti, po dveh sadnih sem imela danes 0,5 kg manj. Ni veliko, nekaj pa je. Sem se pa zgrozila,da je Bonaca samo toliko malo dol dala v tretjem krogu. To verjetno zato, ker ti je telo dalo signal, kdaj je dovolj. Vsaj za nekaj časa. Samo vzdrževati je potem to treba pravilno, da se ti ne ponovi, kot meni. Rožica, jaz bi na tvojem mestu malo pozabila vse skupaj in se pripravi na naslednji krog po novem letu.
Tuna,vem kako se počutiš ob vsej tej novoletni euforiji, ker se podobno počutim tudi jaz. Za doma potem zmanjka časa ali pa ni več taprave volje. Vzdušje pa tudi kar nekam izgine. Upam, da bo vsako leto boljše, ko tamala raste in bo treba že zaradi nje biti bolj aktiven.
Robida, si dobila stiroporast venček?
Marjetka cvetka, naš orbitrek še vedno pri mami nabira prah.....
Marjanca, mislim, da tebi res ni potrebno še enega kroga, to vzdržuj, ker se mi zdi, da si veliko naredila ko si toliko shujšala.Če greš še enega te bo zmanjkalo( samo koža bo ostala)(brez zamere).
LIsička si že kaj boljše?
Punce, ki ste bolane , pijte čajčka z medekom in limonco in malo lekadolčkov pa bo. Še par mesecev, pa bo pomlad....
Zdaj vas pa lepo pozdravljam in grem malčko dati spat.
Nočko, Rmeli