Jeeee pri nas še vedno sneži!
Sem ravnokar očistila poti okoli hiše. Pri nas je snega kar malo več kot za vzorec (cirka 10cm).
Ceste pa so enake kot po Sloveniji. Še sploh niso začeli čistiti, bodo verjetno spet počakali, da sneženje preneha. No vsaj glavno cesto so včeraj posolili in posuli. Hvala bogu, da mi danes zjutraj ni bilo potrebno kam z avtom, le fanta sem zdaj zapeljaja v službo.
Sem zaključila z tistimi obveznimi delavnicami, tako da bom imela zdaj malo miru za študij, trenutno pripravljam vso potrebno literaturo potem pa v nizek štart in gremo naši ... za knjige.
Marjanca ti pa pojdi v eno fajn založeno trgovino s spodnjim perilom in preizkusi vse tiste trike za viseče stvari.... Boš videla, da to sploh ni tak problem. Mogoče bi lahko poizkusila tiste z gelom, ki že sami po sebi tako lepo stojijo, da ni variante, da se potem kaj obesi, ko še kaj damo v njih. :)))
Povej prodajalki za tvoj problem in verjamem, da boš našla nekaj boljšega od tistih z blazinicami.
Sama sem prvič preizkusila te čarovnjie letos poleti in bila sem kar navdušena. Saj se še veretno spomniš, da sem se tudi jaz pritoževala.
Drugače pa se z dieto res ne obremenjujem zelo, ker točno vem da sem kriva sama. Ker nisem najbolj disciplinirana. Res je le, da se bom trudila, da jih čez preznike ne pridobim še več. Ker nikakor ne mislim imeti diete spet v tem času. Preveč rada in kot drugi pravijo preveč dobro pečem, da bi se lahko uprla temu. Trenutno delam načrte, kaj bomo pekli, kaj jedli,...pili...
Bonaca za post se bova še zmenili.
Marjanca ti nas boš vse okužila. Še dobro da se po forumu širi tudi takšna okužba. Jaz sem svoj orbitrek že prestavila v dnevno sobo, le začeti je še treba.
Tuna naj ti čes na jugu čimprej in čimlepše mine. Tvoji bodo že nekako zdrežali. Če ne drugega je to fajn izkušnja, bodo spoznali koliko v gospodinjstvu narediš ti in to tudi bolj cenili.
Jankica OH ali Š? To je zdaj vprašanje.
Prišle smo do zaključka, da predelano zno verjetno OH. Torej koruza Š, Koruzni zdrob OH;........
Lp sneženi pozdarav.
Poglejte skozi okno in priznajte, da je kljub vsem težavam na cesti,... neprecenjivo lepo. Še lepše pe je sprehajati se v takem vremenu, seveda primerno oblečen in obut. Nekje v naravi, kjer nič ne moti tišine, le pesem plesa snežink in misli ki nam švigalo v glavi.
Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.