Dobro jutro !
Tudi pri nas je zapadlo kake 4 cm snega. Pa res ne vem, od kod se je vzel. Upam, da ga bo hitro pobralo, saj sonce že kar pridno sije na našo ljubo zemljico.
Še vedno sem pod vplivom včerajšnjega srečanja in še kar čutim trde trebušne mišice, ki mi jih je okrepila velikanska doza smeha. In jasno mi je, koliko premalo se smejemo v naših življenjih, kako nam vsakdanja hitrica jemlje čas za to krasno stvar.
Punce, kaj na rečem. MEGA ste. Ne vem, kje je mogoče najti toliko pozotivnih ljudi na enem mestu, toliko pozitivne energije, toliko iskrenosti. Med nami ni sprenevedanja, igranja. Ni šans. Poveš, kar misliš, nasmeješ se, ko ti je. In to so vrline, ki jih mnogo ljudi nima. Nam pa je to dalo življenje, ki je pred nas postavilo neke cilje, ki jih želimo doseči na tak ali drugačen način. In ker so vse poti do tega cilja zapletene, polne pasti, slabih trenutkov, včasih že kar obupa, smo postale prave borke in nam nič ne vzame volje. Cilj dozežemo, ene prej, ene pozneje, ampak važno je, da ga dozežemo. In res sem ponosna, da sem del te družine, ki mi je v teh mesecih dala neverjetno veliko in mi pokazala, da življenje pa le ni tako slabo in da se splača potruditi, da nas je dosti, ki se trudimo in da nisme sama.
Lep dan vam želim !
marjanca45