Hojla,
se pa še jaz malo oglasim, da bo kaj brati in da boste vedeli, da sem še z vami. Čez dan nimam časa, zvečer sta na računalniku še vedno otroka, pozno (ponoči) pa še jaz malo pobrskam, jutri v službi bo prava gužva. Nekaj smo že pekli, nekaj sestavin nabavili, glavnina peke pa šele pride. Dopusta pred Božičem letos ne bom dobila, upam, da bom prosta vsaj zadnji teden odhajajočega leta, ko imajo tudi otroci počitnice.
Čestitam vsem za vodne in sadne dneve, tudi tistim, ki se ne javljajo in nas samo berejo. Lepo je, ko se enkrat prijaviš v Kulinariko in dobiš možnost, da se vključuješ v forume. Mogoče na začetku samo kakšno vprašanje ali odgovor pri kuharskih nasvetih, toda če hujšaš (ali nameravaš), te kaj hitro potegne na naš forum, ki je zdaleč najobsežnejši. Še dobro, da ima Jernej razumevanje in nam naše pogovore razdeli v več delov. Ko sem sama začela s pripravo na hujšanje, sem prebrala del prvega in del drugega dela, tretjega preskočila in pričela redno slediti nekako na polovici četrtega dela. Imela sem namen prebrati še manjkajoče dele, pa mi to do danes še ni uspelo. Vidim, da bo 3.1.06 prava gneča na 3md - novo leto, nov začetek, preobrazba.... Super!
Imejte se skrajno lepo!
jankica