ŽIVJO!
Še ena taka se javlja, ki bolj poredko piše, ampak sem še 100% z vami.
Do konca moje diete je še malo manj kot 3 tedne in moja statistika ni tako lepa, saj sem se v teh dobrih dveh mesecih znebila komaj 6 kg. Res je, da sem že letos aprila in maja izgubila 4 kg, tako da mi je letos uspelo iz 92 na 82 kg, kar pa tudi ni tako malo. Očitno sem prišla do tistih zalog, ki se bolj počasi topijo in ne grejo hitro dol - predvsem na bokih in riti. Drugje me pa tako že prej ni bilo veliko in zdaj sploh več nič ni.....(saj veste kaj mislim

)
Res mi je žal, da se nikoli nisem premerila z metrom, ker imam občutek, da se pa na cm kar nekaj pozna. Vsaj po hlačih sodeč. Tudi jaz imam ene hlače št. 48, ki jih že spomladi nisem več mogla nositi. Ravno včeraj mi je rekel mož, naj jih oblečem, da se bomo malo smejali.
Upam, da bo še kakšna kila šla v teh zadnjih tednih - moj cilj je pod 80 - hočem videti tisto sedemko spredaj

Tako, dovolj za danes. Kmalu bo konec službe in z možem greva kupovat za Miklavža. Kljub temu, da imam že oba otroka v gimnaziji, pa še vedno pride k hiši Miklavž in Božiček.

Kot kaže bo letos bolj mrzla zima, zato se odpravljava na Polzelo v tovarno nogavic po tople nogavice. Upam, da moja otroka to ne bereta!!
Lepo se imejte in uživajte lep zimski dan - vsaj pri nas je lepo sončno vreme, prava zimska idila.
Zdrave bodite in lep vikend vsem,
SMILE28