Evo še mene - končno. Pa pišete toliko, da va človek komaj prebere.
BRAVO za Dušanko in Heleno, ki sta uspešno preživeli vodo. Helena, ta mraz pti vodnem dnevu je normalen. Saj telesce ni imelo kaj početi in ga je pač zeblo, če ni bilo "kurjave" v obliki meseka ali pa krompirja.
Caludia, saj bo. Ura na uro. Kar čaj si kuhaj, da te ne bo preveč zeblo.
Beba, komurkoli povem, koliko si shujšala, ostane brez besed.To je res ogromno. In si si podaljšala življenje za kar nekaj let, pa kako bolezen si tudi odgnala.
Hema, jaz imam spravljene hlače, ki sem jih nosila pri 90 kilah. In kako sem ponosna nase, ko jih dam na sebe, pa je prostora okoli mene, da sem ponosna kot pav ! Kar pusti so ga za spomin in za motivacijo, ko ti bodo krivulje padale.
Bonaca, tudi mene kruh mami, vendar si ga privoščim le 1x na 3 tedne. Če bi bilo po moje, bi ga jedla vsak dan, vendar vem, kam to pelje in se pač prepričam, da posežem po čem drugem. Ampak takrat, ko ga jem, pa ga jem s takim užitkom, da imajo vsi okoli mene kaj od tega - od zvočnih efektov - beri mljaskanje in stokanje. Sosedje bi verjetno mislili, da počnem kaj drugega - ha,ha,ha.
Snezna, tudi jaz mislim, da je bolje kar nadaljevati po dnevih, kot si sledijo. Tole mešanje zaporedja ni kaj preveč pametno.
marjanca45