Joj tuna in tejcica carici sta s temi vici, že zjutraj se režim ko nora za računalnikom, sodelavka me pa prav čudno gleda.
Marjanca dobrodošla zopet med nami! Želim ti hitro okrevanje, da boš kmalu spet čisto zdrava. Dušanka močno upam, da je tudi tebi kaj bolje.
Lanes čestitke za vodni dan! Jaz ga imam danes...za enkrat gre vse po planu, tudi jaz se kavi ne odpovem, tako, da bom danes na kavi, čaju in vodi.
Hema jaz sem se 1. vodnega dne bala ko hudič križa, še celo mal sem ga prestavila, na koncu sem se pa vzela v roke in ga uspešno izpeljala. Poiskusi, saj mimaš kaj izgubiti...razen kakšen kilogram. Jaz sem si prejšnič in tudi danes dan že v naprej razporedila tako, da bom čimmanj doma in čimdlje od hrane, ker drugače tudi meni ne bi uspelo.
Verovnika jaz bom perutnino še naprej jedla, ker je to skoraj edino meso, ki ga rada jem, na svinjino sem namreč malo alergična.
Elen vidim, da sprašuješ po knjigi...jaz jo sicer imam, ne prehranjujem se točno po njej, vendar mi je dobra, ko mi zmanjka idej kaj bi jedla...samo malo prebrskam in zagotovo najdem kakšen dober recept.
Tejcica bom držala pesti, da bosta s hčero dobro opravili. Vem kako je to hudo, ker sem imela iste probleme s starejšo hčero..groza, vsakič glavobol, vsa premočena sem bila tam, ta mala pa ni in ni ust odprla...to je trajalo kar nekaj časa, potem pa samo od sebe minilo, sicer je sedaj stara 9 let in jo je še vedno strah, vendar se ji da dopovedati in potem pusti, da ji zobar dela.
Glede prebranca..tudi jaz ga kopujem od ete, vendar najrajši ga pa imam od moje mame, ki ga speče v krušni peči...ma tako fino skorjico.
No sem se mal razpisala, sedaj grem pa naprej delat. Držite pesti, da mi vodni dan uspe.
claudia12