27. okt 2005 14:46
Riba - ribica. Hvala, hvala
27. okt 2005 14:46
Riba - ribica. Hvala, hvala
27. okt 2005 14:56
Sara, pa saj to je neverjetno, z otrokom iz porodnišnice si šla 12 kg lažja. Sem morala dvakrat pogledati, ker nisem verjela, da prav vidim. Meni je malo ostalo (kilogramov namreč) po prvem porodu, malo po drugem, potem pa še kak kilogramček plusa z leti. Sem pa v zadnjem letu in pol shujšala 15 kg, katere še kar držim, ampak se trudim, če bi se spustila iz vajeti bi verjetno imela 100 kg. Pozdrav! riba-ribica
27. okt 2005 16:10
Sara, ti bom poslala recepte, zdaj enkrat čez praznike. Imam tudiprijateljico, ki je nora na čokolado, pa jo moram vsake toliko razvajat, pa sin je čokoholik, tako da se vedno kaj najde. O kilah po porodu pa ne bi. Po prvem sem imela v šestih mesecih svojo gimnazijsko težo (v nosečnosti plus 13 kg, potem pa je šlo vse hitro dol), po drugem pa....27 kg viška, ko sem šla v bolnico, osem jih je potem ostalo leta in leta, pa še kakšen zraven je prišel...No, potem pa je slinavka naredila svoje in zdaj sem po več kot desetih letih znova na optimalni teži. Če ne bi bilo bolezni, pa ne vem. Volje za hujšanje ingibanje je bilo vse manj, vse več pa volje za dobro hrano in pijačo. Mamamia mamamia
27. okt 2005 16:38
Mamamia, še vedno čakam tvoj odgovor na svojo pošto
27. okt 2005 17:26
Sara, glej zasebno pošto, vse sem pojasnila. Pa kako sem čakala in čakala in čakala....mamamia mamamia
28. okt 2005 13:49
Slikice so zelo lepe. Vesela sem da ste se imeli tako lepo. Upam da se udeležim naslednjega srečanja. biba
28. okt 2005 16:14
Eni uživajo na srečanju, drugi pa v službi cel dan, šmrc. Ampak naslednjega srečanja, če bo pa ni za izpustiti. Če pa bi še jaz prinesla sabo svoja dva mala "terorista", bi bila gostilna v razsulu. LP jade
28. okt 2005 16:28
Jade, samo hrabro. Ni jih otrok, ki jih ne bi ukrotili...Mamamia mamamia
28. okt 2005 22:22
Drugo leto naj bo srečanje v znamenju "piknika" z družinami, bodo otroci povedali, kakšne kuharice so njihove mame. Otroci ne lažejo (ha,ha)! Galja
1. nov 2005 11:27
Večkrat grem pogledat slike (in prebrat tekst) v Galerijo in si skušam zapomniti obraze, da si potem lahko predstavljam tisto, ki kaj napiše na forum. Ampak tista slikica v sredini predzadnje vrste slik - sama pregreha za nas na 3MD. Uf, kako bi sedlo.... Ste pa tako luštkane, da se vas kar ne morem nagledati. Sedaj se 3MD-jevke dobijo v Celju in upam, da se bodo tudi te slike pojavile v Galeriji, da tokrat ne bodo pozabile fotoaparatov vzeti s seboj. Jih moramo kar malo spominjati na to, a ne?Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Njoke s feta sirom, bučkami in pečenim pršutom Anton

Pečeni svaljki s pomako iz feta sira