1. srečanje kulslo, slike so že v galeriji

Kako potem a bo še kakšen moški predstavnik? Kaj pa Jernej in Bojan? biba
Bojan najavlja možnost, da pride, bi bili pa verjetno vsi veseli, da se nam pridruži še kak moški, pa čeprav "le" kot spremljevalec katere od forumovk. Mamamia mamamia
Upam, da bo še kakšno srečanje. 22. imamo ohcet tako, da tokrat ne bo šlo. Lepo se mejte stana
Hi, bom pa jaz vgriznil v kislo jabolko. Tako,da bo eden "levi" za vzorec !? lp>siba SIBA
No, vztrajnost se nam je poplačala, moški se nam pridružujejo. Kje pa so ostali, riko in sarabande na primer? Ni časa, volje? mamamia mamamia
Čeprav sem bol nova se vam vsekakor pridružim,če bo le čas. Atieno
Punce super ideja!!!Vam kar" zavidam"!Vendar je predalec.Lepo se imejte in veliko klepetalnih uzitkov vam vsem!Bom pa spremljala dogajanje,upam da boste porocale?Lep pozdrav marmeladka
Šiht..Žal....Ampak, a bo poročilo res izčrpno????? Prosimmm. V mislih bom z vami... LP juhica
Poročilo bo res izčrpno, obljubim, s slikicami. Mamamia mamamia
Mamamia,izgleda,da so vsi pevozi poštimani.Če je tako,bom jaz mogoče pripeljala svojega dragega oz.on mene;)))) saša vemves

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti