Vegetarijanska kosila

Jaz sem danes za kosilo jedla: korenčkovo-grahovo juho, ajdovo kašo s kislim zeljem in mešano solato:) NJAM NJAM:)) l e a
l e a je napisal/a:
Jaz sem danes za kosilo jedla: korenčkovo-grahovo juho, ajdovo kašo s kislim zeljem in mešano solato:) NJAM NJAM:)) l e a
Lea, lahko zvem kako pripraviš ajdovo kašo z zeljem? lp terakota
Polnjene paprike z zelenjavo in rižem, pire krompir, solata. Tarja83
ajdova kaša z jurčki in smetano, zelena solata s krompirjem buča
Ocvrti kaneloni z ohrovtom in sirom, pražen krompir, radič s krompirjem ajda66 Sporočilo je spremenil(a) ajda66 dne 20.nov 2009 09:09
njoki iz krompirja in hokaido buče s smetanovo omako z bučkami, porom in parmezanom, zeleni radič
Kaj ste postali vsi vegetarjanci decembra mesojedi ? Jota, pohani dežniki še zadnja vrečka iz skrinje in radič s fižolom. banana130
Krompirjeva solata, pecen oslic Tarja83
No, po dolgem času se tudi jaz oglašam. ned: seitan s kurkumo, začinjen krompir, pečen v pečici, polnjeni šampinjoni, rukola v solati pon: pomfri, mariniran tofu (olivno olje, česen, sol, poper, začimbe za perutnino) tor: matevž, kislo zelje sre: krompirjev golaž čet: novoletna večerja: predjed - brokolijeva juha, glavna jed - kuhan krompir, kuhan brokoli, tofu s sirom in peteršiljeva omaka. Ula26
Ječmenka, pohan sir, francoska solata. LP ! banana130

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti