Vegetarijanska kosila

Kosila pri nas: danes: golaž iz leče, široki rezanci, radič s krompirjem v solati včeraj: gratinirana zelenjava (korenček, cvetača, brokoli, ohrovt ), domač polnozrnat kruh, solata. Jutri bo meso, v ponedeljek pa bom verjetno preizkusila danes objavljen recept za gratiniran por s sirom. Lep večer vsem. Pesnica
pesnica, mi zaupaš recept za domač polnozrnat kruh? danes: rdeče zelje z ajdovo kašo
Zelenjavna rižota. Solata. Višnjevo kokosovi muffini. Koruzni žganci. Solata. Jutri bo šara.
Mi smo pa danes eno "nobel" nedeljsko kosilo Špagete s paradižnikovo omako... jasna
Jasna, če je bilo hitro kuhano, je sploh nobel...
še nekaj mojih kosilc: enolončnica iz leče, kruh špageti z gorgonzolo, mešana solata sirovi štruklji, gobova omaka, zeljna solata polenta, prikuha iz leče (iz baze, zelo priporočam), radič v solati s paradižnikom maja
Lidka, potem pa mi kar "nobel" jemo... Včeraj smo zelenjavno juho in rižev narastek. Danes bomo špinačo in pire krompir. Pa kdor bo želel, še kakšno hrenovko. jasna
Mi še bolj, ker kuham za 2 dni vnaprej. (me ob torkih in četrtkih ni, tko da sta lahko vesela, da je sploh kaj kuhano...).
mmm....danes je segedin
Pri nas pa štruklji in goveja juha. buča

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti